Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mnie wyprawka przeraża
praktycznie wszystko muszę kupić, aż boję się liczyć ile to będzie kosztowało
w dodatku w mieszkaniu ledwo się z mężem mieścimy z rzeczami a tu trzeba będzie zorganizować miejsce dla kolejnego domownika
trzeba będzie dać radę
-
majanna no ja też miałam taki plan i prawie się udało bo zaszłam w ciążę we wrześniu tak jak planowałam, termin wypadał teraz 30.05
no ale plany planami a życie życiem
żal mi czasem jak sobie pomyślę że już bym miała najgorsze za sobą a malucha przy sobie no ale za chwilę przychodzi refleksja że wtedy bym nie miała tego bąbla w brzuchutak musiało być
Majanna, Nulka lubią tę wiadomość
-
sylwia92 wrote:Dziewczyny mam do Was pytanie. Jaki laktator mogłybyście mi polecić? Bo ja jestem w tym temacie totalnie zielona. Nie chciałabym wydać na niego fortuny, ale też nie chciałabym jakiegoś bubla. Doradzacie coś?
ogolnie nie polecam ręcznych, miałam kilka koleżanek, które się zdecydowały ba ręczny i szybko sprzedawały...można się zajechać
-
Mam laktator Lovi.
Chcialam Medele ale szkoda mi bylo kasy bo nie wiedzialam czy bede uzywac bo zielona bylam w temacie.
Balam sie pozniej, ze nie bedzie tak sciagal porzadnie jak Medela,ale ciagnal perfekt! Tak, ze z zastojow wyciagal pokarm. Ma regulacje ssania i dwa tryby niby nasladujace ssanie dziecka.
U mnie sie super sprawdzil. Jest zapakowany w taka fajna walizeczke, jak ktos duzo jezdzi to tez rewelka.
Polarisa90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNulka wrote:Znalazłam kilka cudeniek
śpiworek podobny do tego co my mamy
http://allegro.pl/56-68-disney-supe-fajny-spiworek-dla-malucha-i6237845008.html
i dwa nawet urocze kombinezony dla dziewczynki jesten Mothercare a drugi Next
http://allegro.pl/mothercare-cudowny-kombinezon-newborn-i6259174405.html
http://allegro.pl/kombinezon-next-50-56-pikowany-falbanki-16-i6254997647.html#thumb/2
może ktos skorzysta
Śliczne te kombinezonyTylko czy taki kombinezon 50 nie będzie za mały dla normalnej wielkości noworodka? Przepraszam z góry za głupie pytanie, ale też jestem zielona
Izieth lubi tę wiadomość
-
Ja też się zastanawiałam, czy rozmiar 50, to nie za mało
Moja lekarka od początku powtarzała, że łożysko będzie z przodu, nie jestem pewna, czy tak faktycznie jest i czy ma to jakiekolwiek znaczenie dla ciąży, oprócz tego, że niby ruchy są później odczuwane? Szkoda z tymi ruchami, bo już chciałabym je czuć
A z zakupami jednak się jeszcze wstrzymam
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
To prawda, Kalina... Ja wczoraj wyciągnęłam spodenki 3-6 i nadal są za duże
Ja nie wiem jak niektóre firmy to mierzą.
A jeszcze w temacie ubranek, to mamy strasznie dużo z Endo i są rewelacyjne (zupełnie zapomniałam o tej firmie)Na wyprzedażach przez neta można też niedrogo się obkupić
Dzisiaj mam wychodne na manicureMoże skoczę na szybko jeszcze na jakieś zakupy, w końcu powoli ruszają wyprzedaże
Isia86 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
U nas w tym naszym 56 zime przeszła córka kuzyna urodzona w sierpniu
moje dziecko urodziło sie 56cm ale zaledwie 2750 i rozmiar 56 był mu przyduzy natomiast mialam kilka rzeczy z nexta nazwane first size little baby i byly w sam raz. To jest to że nie jesteśmy w stanie przewidzieć jak duże będzie dziecko
Siedzę w kolejce do lekarza i chyba tu umrę z nudowz 6 osób jeszcze... Trzymajcie kciuki bo mi juz ciśnienie skoczylo 130/72 i puls 119 eh.. wdech i wydech
Szczęśliwa Mamusia, Isia86, kalina123, milky way, Nika lubią tę wiadomość
-
witam
co do ubranek to nie wiadomo jakie dokładnie się dziecko urodzi, a kombinezon lepiej miec wiekszy bo przeciez pod tym dziecko bd mialo pare warstw ubranek
ja dzis znowu dzien spędze przy książkachostatni chyba taki najgorszy dzien nauki bo jutro 2 egzaminy.
sniło mi sie ze byłam w szpitalu na USG i pani powiedziała ze będziemy mieć dziewczynke hah
miłego dnia kochane :*
milky way lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualny
-
Ja sie witam w 17 tygodniu. Martwi mnie ze zamiast przybierać na wadze bo widzę ze szczupleje. Jakby nie mieszkało we mnie maleństwo tylko tasiemiec :o dziś wybiorę sie po wagę i zacznę to kontrolować. A cholera jem sporo. I zdrowego i lakoci. Nie wiem czemu tak sie dzieje tym bardziej ze mam tendencje do tycia... Sa w środa nas takie które tez nie maja tych 2,5 kg na plusie ?
Miłego dnia dziewczyny :*Nel@, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
guerretenshi wrote:Ja sie witam w 17 tygodniu. Martwi mnie ze zamiast przybierać na wadze bo widzę ze szczupleje. Jakby nie mieszkało we mnie maleństwo tylko tasiemiec :o dziś wybiorę sie po wagę i zacznę to kontrolować. A cholera jem sporo. I zdrowego i lakoci. Nie wiem czemu tak sie dzieje tym bardziej ze mam tendencje do tycia... Sa w środa nas takie które tez nie maja tych 2,5 kg na plusie ?
Miłego dnia dziewczyny :*
Ja moze przytylam od poczatku ciazy moze 1,5kg i to z trudem. Nie wiem jak bedzie dalej. -
sylwia92 wrote:Ja się witam w 15 tygodniu według USG
) Czy Wam też czas leci tak szybko?? Jeszcze trochę i będzie grudzień
No ja niby też 15 i za chwilę 16 zacznę, ale jakoś mi się ciągnieGdzie tam do grudnia
Niby brzuch u mnie jakoś strasznie nie rośnie, tylko tak jakby trochę się otłuścił, ale ok. 1,5 kg przybrałam i widzę, że to nie chwilowe przejedzenie, bo tak pokazuje waga cosziennie ranoDzisiaj to nawet 1,8kg było
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc)