Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooo dzien dobry w 15tygodniu! (W 16tc wg usg, ale nie licze tak:) Tak czas leci....omg..... poprostu dzien za dniem, dzien za dniem.
W poprzedniej ciazy to poprostu kazdy dzien jak slimak! Mowie- nie no nie doczekam chyba tych 40tygodnino ale sie doczolgalam.
A teraz.... juz serio mysle ze wszystko bedzie dobrze! Prawie powiedzialam wczoraj rodzicom,ale ugryzlam sie jednak w jezykto juz zaczyna byc smieszne
Fajnie, ze wczoraj sie uspokoilam po usgczekam na potwierdzenie plci i bede musiala otworzyc moj przepastny worek prozniowy z ciuchami synka i albo posegregowac, albo czesc zostawic, a reszte oddac czy sprzedac.
Z jednej strony dla bobasa wszystko jedno bo i tak zaraz wyrosnie z tych 56 62, a z drugiej no fajnie by bylo cos dokupic nowegokupowanie takich malutkich rzeczy jest bosssssskieee
Szczęśliwa Mamusia, polkosia lubią tę wiadomość
-
Po wizycie
Maleństwo ma sie dobrze pięknie rośnie, ale ułożyło się tak że nie było widać kim jest
Ma to pp bracie. Zdjęcie wstawię później. Następna wizyta 13.07
Chamomilla, Izieth, milky way, Nel@, Okciakowa, Isia86, RedLady lubią tę wiadomość
-
ja mam dziś niby 17 tydzien a kilogramów to chyba nie cale 2 mi przybyło, nawet brzucha zbytnio nie mam, na początku tylko zauwazyłam ze urósł bo byłam płaska a teraz stoi i nie rośnie. Tez mam wrazenie ze nie jestem w zadnej ciązyaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Tez nie jadłam i jakoś boje sie zrobić. Do teścia musiałabym sie wybrać bo oni często jedzą.
Jak nie przytyje zbyt dużo w ciazy to będzie mega super i wgl. Bardzo bym chciała zejść do 58 kg, a wiem ze kp bardzo ułatwia. W przyszłym sezonie chce być hot mamuśka na plażyemilkazozz lubi tę wiadomość
-
guerretenshi wrote:Ja sie witam w 17 tygodniu. Martwi mnie ze zamiast przybierać na wadze bo widzę ze szczupleje. Jakby nie mieszkało we mnie maleństwo tylko tasiemiec :o dziś wybiorę sie po wagę i zacznę to kontrolować. A cholera jem sporo. I zdrowego i lakoci. Nie wiem czemu tak sie dzieje tym bardziej ze mam tendencje do tycia... Sa w środa nas takie które tez nie maja tych 2,5 kg na plusie ?
Miłego dnia dziewczyny :*
Ja mam to samo. Jem duzo a w sumie nie tyje. Na poczatku schudlam 3 kilo a teraz przybralam 1,5kg takze nawet nie mam jeszcze wagi sprzed ciazy, a tez juz 17 tydzien mi lecimysle ze nie ma sie co martwic. Moja znajoma jest teraz w 24 tyg i dopiero teraz dobila do 2kg.
-
milky way wrote:Nigdy Baranosia! Jak to sie robi, zawijazz cala parówę? Hihihi
milky way lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny muszę trochę SPAMu wprowadzić. Dziś kończy się zbiórka na operację Emilka, którą od dawna śledzę i wspieram w miarę możliwości. Nie wyobrażam sobie co czuje matka chorego dziecka więc jeśli któraś z Was może to proszę niech wesprze Emila przelewem, smsem bądź modlitwą
https://www.siepomaga.pl/emilIzieth, Dotty84, Nulka lubią tę wiadomość
-
baranosia wrote:Milky Way nie mów, że nigdy nie jadłaś takich naleśników!
ja taki twór kiedyś mężowi zrobiłam jak nie miałam co włożyć do naleśnika i tak mu posmakowało że raz na jakiś czas je
ja na to patrzeć nie mogę
ja takie bez obsmażania
twoje to jak krokietWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 10:50
polkosia lubi tę wiadomość
-
Hej
Ja wg OM to już nawet 17 tydz zaczynam
Jak w pierwszym trymestrze schudłam 5,5 kg to nic do tej pory nie przytyłam. Brzuszka też nie widać (chyba, że po prysznicu kiedy mięśnie są rozluźnione). Ale po spodniach już czuję, że te, które były dopasowane już mnie cisną więc zostały mi ostatnie dwie pary w które się mieszczę i lada chwila będę musiała udać się po ciążówki
Czy ubrania ciążowe sprzedają na wyprzedażach czy nie warto czekać? H&M mam można stacjonarnie kupić w sklepach? Jakoś nigdy nie zwróciłam uwagi na ten dział. A u mnie nadal poranne wymioty. Jeżeli ktoś mi zrobi śniadanko to jest super ale jeśli muszę sama wstać i dopiero coś zjeść to jeszcze mnie rzuca. Na szczęście po nocy zwykle tylko "na sucho". Powoli zaczyna mi wracać energia i dobry nastrój
Już prawie zapomniałam jak bardzo źle się czułam na początku ciąży. AAA... i kupiłam sobie wczoraj w tkmaxx dwa staniki bo ze starych też już się tylko w jeden mieściłam
-
guerretenshi wrote:Ja sie witam w 17 tygodniu. Martwi mnie ze zamiast przybierać na wadze bo widzę ze szczupleje. Jakby nie mieszkało we mnie maleństwo tylko tasiemiec :o dziś wybiorę sie po wagę i zacznę to kontrolować. A cholera jem sporo. I zdrowego i lakoci. Nie wiem czemu tak sie dzieje tym bardziej ze mam tendencje do tycia... Sa w środa nas takie które tez nie maja tych 2,5 kg na plusie ?
Miłego dnia dziewczyny :*
ja od początu ciąży przytyłam 1,5kg a po szpitalu schudłam jeszcze pół kilo haha
Też zawsze miałam tendencje do tycia.. -
Ja wole nie mowic ile mi sie przytylo
bo az na siebie patrzec nie moglam ...
A naleze do szczupłych dziewczyn i nie wiem czy za duzo slodkeigo ( cale szczescie teraz nie ciagnie mnie do slodyczy ) bardzej do solonego)
a No i dzis 13 tydz zaczynamy ... serio nie mam pojecia kiedy to tak zleciało .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 11:34