Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
guerretenshi wrote:Ja sie witam w 17 tygodniu. Martwi mnie ze zamiast przybierać na wadze bo widzę ze szczupleje. Jakby nie mieszkało we mnie maleństwo tylko tasiemiec :o dziś wybiorę sie po wagę i zacznę to kontrolować. A cholera jem sporo. I zdrowego i lakoci. Nie wiem czemu tak sie dzieje tym bardziej ze mam tendencje do tycia... Sa w środa nas takie które tez nie maja tych 2,5 kg na plusie ?
Miłego dnia dziewczyny :*
Guerre, a masz nadwagę? Ja z Klementysią chudłam do 5 czy 6 miesiąca, potem ledwo 6 kg przytyłam. Teraz też chudłam, nagle wpadło mi 2-3 kg i od tamtej pory z miesiąc nicKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Niestety nie dałam rady pojechać na zakupy, bo Klementysia marudziła strasznie (przed wyjściem jeść nie chciała, a potem zgłodniała) i biegiem do domu.
Milky! A czemu jeszcze nie powiedziałaś rodzicom? Ja bym nie wytrzymała.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia! Bo mielismy powiedziec po Harmony, a zHarmony sie przeciagnie jeszcze tydzien- bo mial byc wczoraj gdyby nie schrzanili, wiec teraz to juz w sumie chyba zaczekam, bedzie plec przynaniej wiadoma... no nieeee wiem, juz tak sie łamię a teraz to mi sie w ogole to zaczyna wydawac smieszne, bo juz 15 tydzien..
polkosia lubi tę wiadomość
-
Krakuska już? A dużo przytyłaś? Ja na razie smaruję się tylko raz dziennie olejkiem ze słodkich migdałów ale tak jak mówię jeszcze nie zaczęłam za bardzo rosnąć. Chyba pora sięgnąć po jakąś cięższą artylerię zapobiegawczo. Chociaż rozstępy to podobno w większości genetyka a moja babcia, mama i siostra nie miały więc mam nadzieję, że też się uchowam.
-
Dziewczyno miałaś niedowagę i się smucisz, że przytylas raptem 4kg...nie dajmy się zwariować. Przecież chyba nie chcesz się teraz odchudzać? Zachodzac w ciążę chyba każda się z tym musi liczyć, że przytyje i nie ma co się smucić z tego powodu... eh....
A ja tam jak przytyję nawet 20kilo to smucić się nie mam zamiaru, później wózek i wio do przodu na spacerkimilky way, polkosia lubią tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
Ja wlasnie sie cieszyłam z powodu przytycia bo i lepsze samopoczucie od razu. Przytycie 4kg zabierało mi lata kiedyś. Tylko smutek z powodu rozstępów, jakby nie patrzeć defekt do konca życia. Głupia jestem ze nie pomyslałam zeby smarować te pośladki
moja wina i tyle, chyba wszyscy na świecie byli uświadomieni oprócz mnie
-
A no to dobrze
bo tak napisałaś jakbyś się smucila,że tyle przytyłaś i już więcej przytyć nie chcesz. Co do rozstępów to niestety czasami tak jest, że mimo iż stosuje się różne kremy, balsamy to i tak się rozstępy robią, więc czasami tak czy siak jest to nieuniknione
Krakuska lubi tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
Gdzie tam, z wagi sie akurat bardzo cieszę, zreszta jak znam swoją neurotyczna naturę pewnie po macierzyńskim zacznę chudnąc z nerwów w pracy - ten typ tak ma
oby tylko dzidzia była zdrowa, to mi wszystko wynagrodzi.
-
Ja z 60 kilo mialam 77... ciezko mi bylo, ale po trzech miesiacach po porodzie wszystko sie wyzerowalo. Takze nie martwilabym sie z powodu kilogramow... byleby nie pasc sie fastfoodami teraz i po ciazy, bo wiadomo wtedy nie ma opcji zeby schudnac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 15:50
Isia86 lubi tę wiadomość
-
Krakuska - eeee... do pracy to jeszcze jezszcze... potem sie bedziesz martwic co z pracą.
Polkosia.. kurcze widzialas ten watek dziecko rok po roku. Powiem Ci ze mi to by chyba serce pęklo jakbym siedmiomiesieczniaka miala dac do żłoba... no, chociaz kiedys tyle trwal macierzynski. Nie no przewalone jak dla mnie...polkosia, Isia86 lubią tę wiadomość
-
Co do rozstępów, to nieraz mimo smarowania się pojawiają i nie ma rady. Przy niedowadze to 4 kg rzeczywiście może skórę porozciągać. Nie martw się, zbledną i będą prawie niewidoczne
W stringach na plażę pewnie i tak nie chodzisz
Isia86, Krakuska lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn