Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do naleśników - uwielbiam krokiety z parówką i serem
tylko ja robie tak, że smaruje nalesnika lekko ketchupem na na środek kłade kawałek żóltego dera i 1/3-1/2 parówki tak żeby zajmowała 1/3 długosci naleśnika, składam, panieruję i tadam
baranosia, Nel@ lubią tę wiadomość
-
Rany dziewczyny Was to nadrobić
Mam nadzieję, że temat wózków jeszcze się tu przewinie bo jestem zielona
Witam się w 17 tygWłaśnie pojawiła mi się kreska pod pępkiem hihi jeszcze blada ale jest hihi
ruchów narazie nie czuję,ale czekam z niecierpliwością
Byłam u endokrynologa niestety znów zwiększyła mi dawkę ;/
co do kredytu i budowy to mąż buduje dom i mamy się wprowadzić jak urodzę haha czaicie jak ja z tym brzuchem będę po sklepach latać i dom wyposażać?hihihi szaleństwo
Brzuszek rośnie i rośnie pochwalę się Wam w weekend
nie wiem czy pisałam już ale ja na dzień dobry schudłam 4 kg i póki co przytyłam 1,5 kg dopiero
Buziaczki dla wszystkich koleżanek :*emilkazozz, Werix lubią tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Fajnie Wam! My mamy dom po moich rodzicach, już prawie 30-letni, chociaż po generalnym remoncie, ale zero przestrzeni w środku, a mi się marzą wielkie okna i wielkie metraże, haha
Ale to dopiero za 5-10 lat.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
My przeprowadzka przy dobrych wiatrach w listopadzie
Juz to widze
a mąz przy wykończeniówce w swoim żywiole
dzisiaj byliśmy po kilka łazienkowych rzeczy i bedzie działał
emilkazozz lubi tę wiadomość
-
My sie przeprowadzalismy i urzadzalismy z roczniakiem i 3latkiem. To byl hardcore! Nie bylo Nikogo w pobliżu do pomocy
Z perspektywy czasu zastanawiam sie jak my to wszystko ogarnelismy.
Nulka - sliczny maluszek i ladny ma domekWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 22:13
emilkazozz lubi tę wiadomość
...więc teraz serca mam dwa... -
analizowałam dziś swój brzuch
i stwierdzam że jest zupełnie inny niż w 1 ciąży, jakoś wyżej czy co
wtedy juz w 12 tyg mam zdjęcia w spodniach ciążowych i pamiętam że szybko przestałam się dopinać w normalnych a teraz nadal chodzę w swoich zwykłych jeansach, co prawda z niskim stanem, te wysokie już musiałam odłożyć ale w tych z niskim dopinam się bez problemu i nawet mnie nie cisną
wtedy mi chyba bardziej poszło w biodra teraz na razie tylko w brzuch wszystko -
nick nieaktualnybaranosia wrote:Dziewczyny muszę trochę SPAMu wprowadzić. Dziś kończy się zbiórka na operację Emilka, którą od dawna śledzę i wspieram w miarę możliwości. Nie wyobrażam sobie co czuje matka chorego dziecka więc jeśli któraś z Was może to proszę niech wesprze Emila przelewem, smsem bądź modlitwą
https://www.siepomaga.pl/emil
Wow, udalo im sie zebrac cala kwote:) Az powraca wiara w ludzi
Izieth lubi tę wiadomość
-
Kushina wrote:Wow, udalo im sie zebrac cala kwote:) Az powraca wiara w ludzi
Pomyśleć, że życie dziecka jest warte tak dużo, a za razem tak niewieleWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 22:50
Elcia89 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, długo nie pisałam, bo jakoś nie było kiedy
już po prentalnych i wszystko jest idealnie. Dzidziuś ma już 7,21cm i 60g!
nie uwierzycie, ale puścił bąka do "kamery" haha, będzie co wspominać. No i na 90% najprawdopodobniej chłopak, choć nie obraziłabym się jak by cos się w tej kwestii zmieniło, marzyła nam się córeczka
fikał na badaniu tak bardzo, że nic dziwnego, że wszystko mnie ciągle boli.
Mam do Was jeszcze pytanie, moze akurat któraś z Was posiada detektor tętna płodu i mogłaby się wypowiedzieć co sądzicie na ten temat? Bo mam dylemat czy kupić czy nie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 23:00
Nulka, polkosia, Izieth lubią tę wiadomość
-
Bracia, gratulacje
Odetchnęłam z ulgą, jak zobaczyłam, że udało się zebrać te pieniądzePoruszyła mnie ta historia.
Też cały czas zastanawiam się nad detektorem...
Przez Was będą za mną chodzić naleśniki, ale raczej na słodko
Od wczoraj kłuje mnie w dole brzucha, blisko pachwin i zastanawiam się z czego to i czy powinnam się martwić? Kłuje mocno i przechodzi, później znowu. Nie umiałam się ułożyć w nocy, żeby nie bolało, dopiero Nospa pomogła. Zastanawiam się, czy może to mieć związek z jelitami? Wczoraj przy tych przygodach 6 razy biegałam do WC. Nie wiem co o tym myśleć...Barcia lubi tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
A myśle ze kuje bo miednicą sie rozluźnia. Tez mam czasem takie bóle. Choć wczoraj dopadla mnie rwa
i tez wiem kiedy młody porządnie fika - mam wtedy cały brzuch poturbowany i obolały.
Dziś w końcu przespana noc ale ide jeszcze zamknąć oko
Ah. I wczoraj wieczorem przeżyłam zawał. Podcieram sie a tam trochę krwi. Jeszcze raz - kropelka. I ta chwila wkurwu ze wcześniej zacielam sie przy depilacji... Kobieta potrafi.Izieth lubi tę wiadomość
-
Mi brzuch też wylazł, jak się objem to mam wrażenie że zaraz pęknę. Chodzę tylko w legginsach z panelem bo w spodnie się nie mieszczę. Nie wiem,ile utyłam bo moja waga jest do kitu, ale za tydzień wizyta i wtedy mnie zważą na profesjonalnej. Niestety dalej mam mdłości, chociaż już mniejsze. Czy Was też tak suszy? Ja co chwilę mam pustynię w ustach, chociaż ciągle piję! Nawet w nocy budzę się do picia!
Ruchów jeszcze nie czuję. Raz mi się wydawało że coś mnie musnęło, ale to pewnie moje przywidzenia.
Wywołałam ostatnio 200 zdjęć i kupiłam album, wiedząc że potem mały/-a będzie gwiazdą i nie będę miała czasu na porządkowanie naszych fotek.
Ja tez wprowadzan się jakoś w październiku lub listopadzie. Mam nadzieję ze bobas nie wpadnie na pomysł wczesniejszego wyskoczenia!guerretenshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie kochane wizamy się w 2 trymestrze:) kamień z serca.... trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ja jutro idę na usg
ja z prenatalnych zrezygnowalam z synkiem nie robiłam teraz tez się nie wybieram co będzie mialobyc i tak będzie...
Okciakowa lubi tę wiadomość
-
BARCIA- ja mam detektor z poprzedniej ciazy. Wtedy uzywalam, bo sie jakos bardziej martwilam. W tej jeszcze nie uzylam, ale ma i pewnie sie skusze. Kiedy? Wtedy, gdy ruchy nie beda jeszcze codzienne. Tak poprostu na minutke, zeby sie nie martwic... teraz w sumie nawet nie mam kiedy go wyjąc. Synek jak widzi jakis gadzet nowy, to sie niezle napala...a jak gadzet ma kabel, to najwieksza mozliwa gratka
zreszta...od razu by bylo- ooooo co ona tam robi, pokaz pokaz. I tak nm wlasnie znalazla tetno, cos tak czuje :DDDD
Sa tego plusy... jest 15tydzien ciazy, a ja sie zastanawiam jak to mozliwe, ze juz przeszlo 1/3 za mna!
Reasumujac dywagacje na temat detektora- moim zdaniem warto miec, dla sw spokoju. Ja tam sw spokoj uwielbiam.polkosia, Barcia, emilkazozz lubią tę wiadomość
-
guerretenshi wrote:A myśle ze kuje bo miednicą sie rozluźnia. Tez mam czasem takie bóle. Choć wczoraj dopadla mnie rwa
i tez wiem kiedy młody porządnie fika - mam wtedy cały brzuch poturbowany i obolały.
Dziś w końcu przespana noc ale ide jeszcze zamknąć oko
Ah. I wczoraj wieczorem przeżyłam zawał. Podcieram sie a tam trochę krwi. Jeszcze raz - kropelka. I ta chwila wkurwu ze wcześniej zacielam sie przy depilacji... Kobieta potrafi.
Dzięki, trochę mnie uspokoiłaś, tym bardziej że na razie nie boli
Aż mi się gorąco robiło, jak czytałam o tej krwiDobrze, że skojarzyłaś z tą depilacją
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc)