Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
guerretenshi wrote:mmm, na śniadanie zjadłam naleśniki z nutellą i bananem. jestem prze szczęśliwa. mam nadzieje ze dziś będzie burza. mój zmusza mnie do wyjścia z domu na mecz. a tu jest tak chłodno :c
Okciakowa, widzisz, dziwiłaś się, że ja czuję już tak dobrze ruchy. wczoraj młody umilał mi cały wieczór. ja go pacem, on mnie pewnie nogą. ale czuję tylko jak leżę i się wyciszę. chcę już regularne kopniaki i żeby innym udało się poczuć
miłego dnia kobitki :*
Żadnego przygotowania do tego.. tak nagle poczułam i dup.
Cudowne uczucie ale takie dziwne
Już niedługo wszystkie to poczują
Martusia, ja mam straszną alergię na kurz. Uaktywniła mi się jeszcze bardziej.. Non stop kicham i mam katar, pytałam lekarza ale zakazał kategorycznie brać jakichkolwiek leków. Jedynie woda morska do nosa i tyle ale się boje więc nie używam nawet tego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 12:40
-
spokojnie mozna uzywac soli morskiej, plucz czesto nos zeby wyplukac alergeny. to jest roztwor wody z solą wiec same naturalne składniki, ja przy moich zatokach juz 3 butelke koncze. w serii prenalen ta wersja katar to jest wlasnie najzwyklejsza sol morska w sprayu.
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
Dziewczyny wyszłam na dwór i dostałam w twarz.. Gorącem!
Wskakuje od razu do basenu jak dotrę na działkę.
Myślałam, że będzie chłodniej skoro rano była burza i tak lało..
Lady dziękuję, uspokoiłaś mnie. Też chyba wstąpię zaraz po nią w takim razie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 15:06
-
Oj mecz udany. Damian sie upił i mnie wkurzył bo naskakiwal na mnie z kumplem zeby pic dalej. Ale już w domu skulony jak pies. I po cudownej burzy. Mokra do domu wróciłam. Ba. Zmarzlam! Teraz sobie czuje jak młody fika i chętnie zaraz pójdę spać