Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie tak boli glowa ze to nieporozumienie. ..
Witam nowe mamusue
Maciuś do mnie mówi "a jak się urodzi dziecko to mogę je nazwać Zosia?" Jak mu sie spytalam skąd wie że będzie dziewczynka na co stanowczo powiedział BędzieMoże go jeszcze później przekonam do wybranego imienia, bo Zosi to jest pełno. ..
Mimik lubi tę wiadomość
-
Barcia wrote:W Szczecinie jest taka duchota, że idzie ducha wyzionąć. 32 stopnie, a już przecież jest 17:00
wyjątkowo nie mogę doczekać się jakiejś burzy albo chociaż odrobiny deszczu. A jutro ma być podobno jeszcze gorzej, chyba wybuduję sobie jakiś bunkier podziemny i się w nim schowam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 20:10
-
Isia, robiłaś jeszcze jakieś dodatkowe badania /USG dla świetego spokoju po tych wynikach NT? Czy czekasz do kolejnych genetycznych? Może pisałaś, ale przegapiłam...
Widzę, ze teraz sporo dziewczyn decyduje sie na Nifty albo Harmony. Wsród moich listopadówek 2014 tylko jedna dziewczyna robiła -
Dotty84 nie zdecydowałam się na żadne dodatkowe badania, ani na amnio, ani na nifty/harmony... Przy uwzględnieniu USG genetycznego i Pappy ryzysko ZD wyszło 1:5984, więc odpuściłam... Jedynie na połówkowym będę dodatkowo robiła echo serduszka maleństwa.
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
Dziewczyny czy jest tu ktoś kto się zna na dodatkach na l4. Pracuję w przedszkolu (jako pomoc nauczyciela) i zawsze na wakacje mieliśmy dodatki wakacyjne lecz w tym roku stwierdzili że nie dostanę bo jestem na l4. I jestem ciekawa czy słusznie pozbawili mnie pieniędzy. Czy to się należy tylko wtedy gdy wykorzystujemy urlop i czy w związku z tym czy jak np skończy mi się macierzyński i pójdę na dwa urlopy zaległe to wtedy dostanę dwa dodatki?
-
baranosia wrote:Dziewczyny czy jest tu ktoś kto się zna na dodatkach na l4. Pracuję w przedszkolu (jako pomoc nauczyciela) i zawsze na wakacje mieliśmy dodatki wakacyjne lecz w tym roku stwierdzili że nie dostanę bo jestem na l4. I jestem ciekawa czy słusznie pozbawili mnie pieniędzy. Czy to się należy tylko wtedy gdy wykorzystujemy urlop i czy w związku z tym czy jak np skończy mi się macierzyński i pójdę na dwa urlopy zaległe to wtedy dostanę dwa dodatki?
bo sądziłam, że normalnie wakacyjne dostanę i niestety, albo L4 albo urlopowe... także dobrze Ci powiedziano.I nie będzie w przyszłym roku wypłacone razy dwa. Tylko w danym roku za dany rok jest wypłacane urlopowe... A sądziłam, że dodatkowa kasiora wpłynie w lipcu
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
Isia86 wrote:Dotty84 nie zdecydowałam się na żadne dodatkowe badania, ani na amnio, ani na nifty/harmony... Przy uwzględnieniu USG genetycznego i Pappy ryzysko ZD wyszło 1:5984, więc odpuściłam... Jedynie na połówkowym będę dodatkowo robiła echo serduszka maleństwa.
Super wieści, że PAPPA też wyszła dobrze, faktycznie ryzyko malutkie!! Uffff
Teraz jeszcze trzymamy kciuki za wyniki Polkosi, też na pewno bedą ok!
Isia86, Szczęśliwa Mamusia, polkosia, Werix lubią tę wiadomość
-
boże jak mi się chce zimnego piwa
pierwszy raz w tej ciąży aż tak bardzo, bardzo
mąż właśnie pije, musiałam umoczyć usta żeby chociaż smak poczuć
niestety nigdzie tu nie ma mojej bavarii 0% a warka radler mnie nie zadowala bo nie ma smaku piwa
idę chyba spać niepocieszona -
Dziewczyny!
Właśnie poczułam kopniaki i zobaczyłam, że porusza mi się brzuch po lewej stronie!
Chciałam zrobić filmik i pokazać mojemu ale nie zdążyłam ani jednego ani drugiegoteraz czatuje ale jak na złość nie chce już kopać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 23:26
milky way, guerretenshi, Dotty84, Izieth, Szczęśliwa Mamusia, cudek2, michaela, Chamomilla, palma lubią tę wiadomość