Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie też skusiłyście tą lemoniadą i teraz sobie popijam
W ten upał nawet pies nie chce na dworzu siedzieć, wyszłam z nią na chwilę, wysikała się i od razu ciągnęła do domu. A teraz leży pod wiatrakiem i się chłodzi
michaela, Isia86 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy pozwoicie że do Was dołącze, termin mam w połowie grudnia, dokładnie tak jak z pierwszą córka, po przygodach z prenatalnymi, jakoś ciężko mi powrócić do stanu relaksu i uwierzyć w wyniki Nifty, ale wiemy już na pewno że zamieszkała tam na dole kolejna dziewczynka.
milky way, Nel@, Koska 88, Isia86, polkosia, Szczęśliwa Mamusia, cudek2, Nulka lubią tę wiadomość
-
Witam ja własnie posprzątałam cały dom i mam dość jutro na wesele ide i zastanawiam sie jak ja je przeżyję jak taki upał . Zaraz muszę jeszcze jechać do pracy zrobić porządki z pracownicami bo jakieś konflikty się zaczęły pojawiać i szefowa jako adwokat będzie godzić baby . Ja cały czas myślę czy z malenistwam wszystko dobrze normalnie oszaleje a to już 5 miesiąc .
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
W Szczecinie jest taka duchota, że idzie ducha wyzionąć. 32 stopnie, a już przecież jest 17:00
wyjątkowo nie mogę doczekać się jakiejś burzy albo chociaż odrobiny deszczu. A jutro ma być podobno jeszcze gorzej, chyba wybuduję sobie jakiś bunkier podziemny i się w nim schowam...
-
Michaela witaj
ja wyjechałam na wieś na weekend. Leże w hamaku w cieniu i czytam książki
na szczescie jest lekki wiaterek ale i tutaj jest 32 stopnie. Jak sie cieszę, ze nie muszę sie teraz męczyć w swoim mieszkaniu z wielkiej płyty. Dzisiaj rano kulka wybrzuszyla mi brzuszek z jednej strony bardzo nawet mój maz zobaczył różnice
a ze złych wieści : pojawiły mi sie ciemne włosy na brzuchu
macie tak? Zginie to po ciazy?
-
Właśnie.. Co do komunikacji miejskiej..
Ostatnio w autobusie myślałam, że zwymiotuje.
Cały zapchany, kilka okien pootwieranych, nie ma gdzie usiąść.. Ciekawe po co mają te zas..rane (za przeproszeniem) klimatyzacje skoro ich nie puszczają.. A potem jak na kogoś zwymiotujesz to się problem robi i twoja wina ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 18:16
-
Okciakowa wrote:Najlepiej by było być teraz nad morzem- tam zawsze wieje i się nie gotujesz
no kilka ostatnich dni daje w kość, wiatru za wiele nie uświadczysz, na plaży jest patelniachodzimy tylko rano tak do 12.30 max lub potem po 16 a i tak jest skwar