Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja cały czas gadałam jak do chłopaka, tatuś zresztą też. Jakoś tak czuliśmy, że zrobiliśmy faceta
Mój to dziś przez to usg zwariował. Miał przyjechać po mnie na 9, przyjechał na 8 i po drodze jeszcze walnął w czyjś samochód. 750 zł nie naszeTak się zobaczyć syna nie mógł doczekać
Okciakowa lubi tę wiadomość
-
Endżusia wrote:Ja cały czas gadałam jak do chłopaka, tatuś zresztą też. Jakoś tak czuliśmy, że zrobiliśmy faceta
Mój to dziś przez to usg zwariował. Miał przyjechać po mnie na 9, przyjechał na 8 i po drodze jeszcze walnął w czyjś samochód. 750 zł nie naszeTak się zobaczyć syna nie mógł doczekać
mąż nie przyjmuje do wiadomości, ze może być chłopak
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Ja czulam od razu, ze dziewczynka, zupelnie inaczej sie czulam niz z synkiem w ciazy. Wtedy jadlam tylko slone i cierpkie. Do tego stopnia, ze wylizywalam orzeszki z soli...
A teraz- sama slodycz, cukiereczki, gofry, nalesniczki...
Do tego jakos tak zbrzydlam, wieciekurcze z synkiem to poprostu promienialam. Cera boska, wlosy blysk, i w calosci tak jakos wygladalam extra.a teraz poprostu cera-ziemia, wlosy suche, calpsc sie prezentuje jak idz i nie wracaj czego bym nie zrobila.
Moj gin to tak sie smial strasznie (a to taki mega mruk), bo mowi- co bysmy chcieli... ja mowie ze wszystkovjedno, choc jestesmy bardziej chlopcowaci i przeraza nas wizja rozowej dziewczynki, no ale mowie- zbrzydlam strasznie-czuje dziewuszke, na bank. No i on polewka,ze faktycznie wyglada na dziewczynke
No jak w jakies dziwne przesady noe wierze, to tak czulam od poczatku, ze tym razem to nie chlopczyk w brzuszku siedzipolkosia, Nulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa kiedys robilam sobie i mezowi wrozbe wahadelkiem (a raczej obraczka przerobiona w wahadelko) i zarowno mi jak i jemu wyszla trójka dzieci: chłopiec, chłopiec, dziewczynka
Jak na razie sie sprawdza
Za to kolezanka byla w Indiach i jakis facet jej wrozyl z reki i wywrozyl jej, ze bedzie miec 1 dziecko, a jej narzeczonemu - dwoje dzieci. Troche sie wkurzylamilky way, cudek2, Isia86, Nulka lubią tę wiadomość
-
Na razie się nie łapiemy
Ale jak się ktoś dowiaduje, że jestem w ciąży to zaraz, że dlatego, że 500+ weszło i wgl. A tak naprawdę jeśli ktoś zachodzi w ciążę, bo 500+ to gratuluję
Tego za rok, dwa może już nie być, a dziecko zostanie
cudek2, Isia86, emilkazozz lubią tę wiadomość
-
ja zamykam biznes po 2
żadna siła mnie nie zmusi do kolejnego
mojemu mężowi wystarczyłoby 1, mi w sumie też ale nie chciałam żeby był jedynakiem, więc 2 to idealny kompromis
może mam trochę materialne podejście ale jakoś te dzieci trzeba sensownie wypuścić w świat, czegoś nauczyć, coś pokazać
niestety nie łudzę się że samą miłością da się wyżyćszuflada lubi tę wiadomość
-
Chcialabym miec trojeczke, ale nie damy rady z dwoch powodow...
Pierwszy- troche stara juz jestem, jak wiecie
A drugi jest przyziemny, moja kariera juz zostala nadszarpnieta, bo juz nie pracuje 1 rok i 3 miesiace, a do grudnia jeszcze 6 miesiecy, plus macierzynski.... kompletnie bede nie na czasie, a z dwojka dzieci juz bedzie ciezko nadrobic...
No takie tam prozaiczne rzeczy, ae praca tez jest wazna, nie wyobrazam sobie byc zalezna od kogokolwiek, nawet od meza... nienawidze... nigdy od nikogo nie bylam i mam nadzieje, ze nie bede, strasznie by mi to zryło gloweWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 14:04
cudek2, Szczęśliwa Mamusia, Izieth lubią tę wiadomość