Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
Odpowiedz

Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Werix Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba dokupię tylko górę z taniki i do tego moje stare majtki.

Jutro przyjeżdża moja teściowa i od rana sprzątam. Jestem wykończona. Przez 2 msc. tylko ogarniałam dom byle jak bo nie mogłam wstać z łóźka i teraz tyle do zrobienia!

17u9ha00otchcgqb.png
  • anna123 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie zaczynam cieszyc z moich kraglosci chociaz sa one tylko z przodu (brzuszek) ale zaczynam sie podobac sobie ze juz nie jestem taka chuda jak stane bokiem do lustra. Po ciazy tez chcialabym taka byc zeby mnie cos bylo widac.

j36regz209hdv9cb.png
  • guerretenshi Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie faldki na brzuchu zniknely, ale za to z bokow sie pojawily. normalnie wieloryb. 168 i okragla. boje sie jak bede wygladac kiedy brzuch bedzie wiekszy od biustu :D
    jade do szefa sie pozegnac. ten stres!

13.01 pierwsze USG :)
    f2w3yx8dnbdwnm3w.png
    f2wlj44jcmeu4i3p.png
  • Fuksja90 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj zaczynam 2 trymestr ;)

guerretenshi dasz radę :)

polkosia, cudek2, Werix, nick nieaktualny, Nel@ lubią tę wiadomość

• baranosia Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś mam zakończenie roku w przedszkolu ale będę ryczeć bo moje dzieciaczki odchodzą :(

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I w dodatku boli mnie dziś dół brzucha i mam jakby szpilki które mnie kłują w pochwie

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorek wrote:
    U mnie jednym z pierwszych objawów ciąży było właśnie to że się popłakałam jak odchodziła od nas z pracy dziewczyna z którą nawet nie byłam zżyta ;)

Ja się w zeszłym tygodniu popłakałam na ślubie kuzyna, którego widziałam 5 razy w życiu ;)

• Kokardka44 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) ja dziś wolne leżę na kocyku i czasem wejde do basenu :) fajnie jest hihi, co do aqua parków myślicie że to szkodzi ? Chcę w niedzielę do poznania jechac

Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
    3i49roeqq35mjixs.png
    hchygov3vkk8ck9g.png
  • anna123 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogolnie nie przepadam za basenami kapieliskami .Dla mnie to tylko lezaczek i to pod drzewkiem nie w sloncu

j36regz209hdv9cb.png
  • Werix Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwielbiam pływać! Aquapark absolutnie nie szkodzi! Ja byłam już w pierwszym trymestrze kilka razy i zjeżdżałam z wielkich rur ;p Było super ;) Nie mogę się doczekać aż znów będę miała okazję się popluskać. Marzę o basenie na podwórku!

17u9ha00otchcgqb.png
  • guerretenshi Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze kąpieliska dozwolone bo zwariuje bez nich :D reakcja szefa o dziwo bardzo miło mnie zaskoczyła. Przejął sie, kazał odpoczywać i ogólnie życzył mi wszystkiego dobrego.
    Teraz wracam do domu z reklamówkami truskawek i czereśni. Walne sie na łóżku i będę umierać na upał.

Okciakowa, Werix, cudek2, Nulka lubią tę wiadomość

13.01 pierwsze USG :)
    f2w3yx8dnbdwnm3w.png
    f2wlj44jcmeu4i3p.png
  • Alexxis Ekspertka

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczynam chodzic na basen bo to jedyna forma ruchu ktora jest mi zalecana, a nie chce leżeć brzuchem do góry i nic nie robic..Nie chce zeby mięśnie mi kompletnie zanikły ;)

m3sxvfxma0707mve.png

mhsvx1hph0gq0dha.png
  • anna123 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja leze i sie delektuje powiewem wiatraka

j36regz209hdv9cb.png
  • Okciakowa Ekspertka

Wysłany: 24 czerwca 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy rozłożony basen na działce, normalnie się w nim kąpie. To chyba dozwolone?
    Strój mam dwuczęściowy jeszcze bo żaden jednoczęściowy mi się nie podoba :( ale przykrywam brzuch ręcznikiem i nie siedzę na słońcu. Też mnie dzisiaj dziwnie bolało podbrzusze z rana i w nocy.. Mam nadzieje, że nie od pływania.
    Polkosia, nie ma na razie co się załamywać, dostaniesz wyniki za niedługo ale zobaczysz, że jest wszystko w porządku ;) Głowa do góry!

polkosia, Werix lubią tę wiadomość

3i49roeq4sgexhrq.png
  • szuflada Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja normalnie chodze na basen :) w pierwszym trymestrze bywałam bardzo często, pływanie przynosiło mi ogrooomną ulge na plecy. bo bolą mnie jak cholera i nic na to poradzić nie mogę.

Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
  • Nel@ Ekspertka

Wysłany: 24 czerwca 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baranosia ja mam czesto takie klucia wlasnie. A jak dluzej pochodze to kluje i ciagnie az nie usiade. Dzisiaj zlatalam sie po centrum i mnie caly czas tak klulo, nawet jak tylko stalam. Teraz w koncu usiadlam na dupsku i mam spokoj :)

wg USG 3fbf22ea43.png
    Wg OM 2nn3pc0z4dzwif2k.png
  • Endżusia Koleżanka

Wysłany: 24 czerwca 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, będzie chłopak :D Lekarz nie miał wątpliwości, wystawił centralnie siurka do badania :)

a08c655fb6519a4bmed.jpg

szuflada, Okciakowa, milky way, polkosia, Nel@, Izieth, Chamomilla, Werix, guerretenshi, Dotty84, cudek2, Kokardka44, Isia86, palma, RedLady, Nulka lubią tę wiadomość

2nn3k0s3ymojkd1v.png
  • szuflada Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endżusia, zazdroszczę Ci że już to wiesz!

Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
  • Okciakowa Ekspertka

Wysłany: 24 czerwca 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endżusia, zazdroszczę, że już znasz płeć. Też bym chciała już wiedzieć.
    Ja oczywiście dalej gadam do dziecka jak do chłopczyka i mój mi wczoraj powiedział "nie mów do dziewczynki jak do chłopaka" xd. Oby się spełniły jego słowa <3

Nulka lubi tę wiadomość

3i49roeq4sgexhrq.png
  • anna123 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo wczesnie juz nie ktore wiecie. Fajnie sie macie.

j36regz209hdv9cb.png
‹‹ 434 435 436 437 438 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ