Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaczorek wrote:U mnie jednym z pierwszych objawów ciąży było właśnie to że się popłakałam jak odchodziła od nas z pracy dziewczyna z którą nawet nie byłam zżyta
Ja się w zeszłym tygodniu popłakałam na ślubie kuzyna, którego widziałam 5 razy w życiu
-
Mam nadzieje ze kąpieliska dozwolone bo zwariuje bez nich
reakcja szefa o dziwo bardzo miło mnie zaskoczyła. Przejął sie, kazał odpoczywać i ogólnie życzył mi wszystkiego dobrego.
Teraz wracam do domu z reklamówkami truskawek i czereśni. Walne sie na łóżku i będę umierać na upał.Okciakowa, Werix, cudek2, Nulka lubią tę wiadomość
-
My mamy rozłożony basen na działce, normalnie się w nim kąpie. To chyba dozwolone?
Strój mam dwuczęściowy jeszcze bo żaden jednoczęściowy mi się nie podobaale przykrywam brzuch ręcznikiem i nie siedzę na słońcu. Też mnie dzisiaj dziwnie bolało podbrzusze z rana i w nocy.. Mam nadzieje, że nie od pływania.
Polkosia, nie ma na razie co się załamywać, dostaniesz wyniki za niedługo ale zobaczysz, że jest wszystko w porządkuGłowa do góry!
polkosia, Werix lubią tę wiadomość
-
szuflada, Okciakowa, milky way, polkosia, Nel@, Izieth, Chamomilla, Werix, guerretenshi, Dotty84, cudek2, Kokardka44, Isia86, palma, RedLady, Nulka lubią tę wiadomość
-
Endżusia, zazdroszczę, że już znasz płeć. Też bym chciała już wiedzieć.
Ja oczywiście dalej gadam do dziecka jak do chłopczyka i mój mi wczoraj powiedział "nie mów do dziewczynki jak do chłopaka" xd. Oby się spełniły jego słowaNulka lubi tę wiadomość