WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
Odpowiedz

Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Werix Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba dokupię tylko górę z taniki i do tego moje stare majtki.

Jutro przyjeżdża moja teściowa i od rana sprzątam. Jestem wykończona. Przez 2 msc. tylko ogarniałam dom byle jak bo nie mogłam wstać z łóźka i teraz tyle do zrobienia!

17u9ha00otchcgqb.png
  • anna123 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie zaczynam cieszyc z moich kraglosci chociaz sa one tylko z przodu (brzuszek) ale zaczynam sie podobac sobie ze juz nie jestem taka chuda jak stane bokiem do lustra. Po ciazy tez chcialabym taka byc zeby mnie cos bylo widac.

j36regz209hdv9cb.png
  • guerretenshi Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie faldki na brzuchu zniknely, ale za to z bokow sie pojawily. normalnie wieloryb. 168 i okragla. boje sie jak bede wygladac kiedy brzuch bedzie wiekszy od biustu :D
    jade do szefa sie pozegnac. ten stres!

13.01 pierwsze USG :)
    f2w3yx8dnbdwnm3w.png
    f2wlj44jcmeu4i3p.png
  • Fuksja90 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj zaczynam 2 trymestr ;)

guerretenshi dasz radę :)

polkosia, cudek2, Werix, Szczęśliwa Mamusia, Nel@ lubią tę wiadomość

• baranosia Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś mam zakończenie roku w przedszkolu ale będę ryczeć bo moje dzieciaczki odchodzą :(

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I w dodatku boli mnie dziś dół brzucha i mam jakby szpilki które mnie kłują w pochwie

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorek wrote:
    U mnie jednym z pierwszych objawów ciąży było właśnie to że się popłakałam jak odchodziła od nas z pracy dziewczyna z którą nawet nie byłam zżyta ;)

Ja się w zeszłym tygodniu popłakałam na ślubie kuzyna, którego widziałam 5 razy w życiu ;)

• Kokardka44 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) ja dziś wolne leżę na kocyku i czasem wejde do basenu :) fajnie jest hihi, co do aqua parków myślicie że to szkodzi ? Chcę w niedzielę do poznania jechac

Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
    3i49roeqq35mjixs.png
    hchygov3vkk8ck9g.png
  • anna123 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogolnie nie przepadam za basenami kapieliskami .Dla mnie to tylko lezaczek i to pod drzewkiem nie w sloncu

j36regz209hdv9cb.png
  • Werix Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwielbiam pływać! Aquapark absolutnie nie szkodzi! Ja byłam już w pierwszym trymestrze kilka razy i zjeżdżałam z wielkich rur ;p Było super ;) Nie mogę się doczekać aż znów będę miała okazję się popluskać. Marzę o basenie na podwórku!

17u9ha00otchcgqb.png
  • guerretenshi Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze kąpieliska dozwolone bo zwariuje bez nich :D reakcja szefa o dziwo bardzo miło mnie zaskoczyła. Przejął sie, kazał odpoczywać i ogólnie życzył mi wszystkiego dobrego.
    Teraz wracam do domu z reklamówkami truskawek i czereśni. Walne sie na łóżku i będę umierać na upał.

Okciakowa, Werix, cudek2, Nulka lubią tę wiadomość

13.01 pierwsze USG :)
    f2w3yx8dnbdwnm3w.png
    f2wlj44jcmeu4i3p.png
  • Alexxis Ekspertka

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczynam chodzic na basen bo to jedyna forma ruchu ktora jest mi zalecana, a nie chce leżeć brzuchem do góry i nic nie robic..Nie chce zeby mięśnie mi kompletnie zanikły ;)

m3sxvfxma0707mve.png

mhsvx1hph0gq0dha.png
  • anna123 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja leze i sie delektuje powiewem wiatraka

j36regz209hdv9cb.png
  • Okciakowa Ekspertka

Wysłany: 24 czerwca 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy rozłożony basen na działce, normalnie się w nim kąpie. To chyba dozwolone?
    Strój mam dwuczęściowy jeszcze bo żaden jednoczęściowy mi się nie podoba :( ale przykrywam brzuch ręcznikiem i nie siedzę na słońcu. Też mnie dzisiaj dziwnie bolało podbrzusze z rana i w nocy.. Mam nadzieje, że nie od pływania.
    Polkosia, nie ma na razie co się załamywać, dostaniesz wyniki za niedługo ale zobaczysz, że jest wszystko w porządku ;) Głowa do góry!

polkosia, Werix lubią tę wiadomość

3i49roeq4sgexhrq.png
  • szuflada Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja normalnie chodze na basen :) w pierwszym trymestrze bywałam bardzo często, pływanie przynosiło mi ogrooomną ulge na plecy. bo bolą mnie jak cholera i nic na to poradzić nie mogę.

Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
  • Nel@ Ekspertka

Wysłany: 24 czerwca 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baranosia ja mam czesto takie klucia wlasnie. A jak dluzej pochodze to kluje i ciagnie az nie usiade. Dzisiaj zlatalam sie po centrum i mnie caly czas tak klulo, nawet jak tylko stalam. Teraz w koncu usiadlam na dupsku i mam spokoj :)

wg USG 3fbf22ea43.png
    Wg OM 2nn3pc0z4dzwif2k.png
  • Endżusia Koleżanka

Wysłany: 24 czerwca 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, będzie chłopak :D Lekarz nie miał wątpliwości, wystawił centralnie siurka do badania :)

a08c655fb6519a4bmed.jpg

szuflada, Okciakowa, milky way, polkosia, Nel@, Izieth, Chamomilla, Werix, guerretenshi, Dotty84, cudek2, Kokardka44, Isia86, palma, RedLady, Nulka lubią tę wiadomość

2nn3k0s3ymojkd1v.png
  • szuflada Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endżusia, zazdroszczę Ci że już to wiesz!

Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
  • Okciakowa Ekspertka

Wysłany: 24 czerwca 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endżusia, zazdroszczę, że już znasz płeć. Też bym chciała już wiedzieć.
    Ja oczywiście dalej gadam do dziecka jak do chłopczyka i mój mi wczoraj powiedział "nie mów do dziewczynki jak do chłopaka" xd. Oby się spełniły jego słowa <3

Nulka lubi tę wiadomość

3i49roeq4sgexhrq.png
  • anna123 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo wczesnie juz nie ktore wiecie. Fajnie sie macie.

j36regz209hdv9cb.png
‹‹ 434 435 436 437 438 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ