Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wreszcie i ja sie dorwalam do forum
Czy tylko ja sie strasznie irytuje gdy remontują strone?
Straszny u nas upał a dopiero 8 strach pomyśleć co będzie w południe...
Polkosiu trzymam mocno kciuki. Na pewno będzie wszystko dobrze (dzieci z zespolem Downa maja NT grubo ppnad 3,5)polkosia, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Wczoraj w Lidlu zakupiłam taki kostium czarny jak ten na modelce, super leży, polecam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 08:13
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Pewnie elegancko się mieści jeszcze masz regulację tym sznureczkiem pod piersiami.Miałam wziąć 40 ale stwierdziłam że jeszcze 2 miesiące wakacji a poźniej już z niego nie skorzystam.
Wzięłam więc 38 i obskocze w nim spokojnie następne tez
kiepska jakość ale coś tam widaćmadziara0080, Nel@, Szczęśliwa Mamusia, Werix, cudek2, Izieth lubią tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
-
Jest rozciągliwy ale przy okazji jest z bardzo mięsistego materiału.
Kosztował 29.993 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
-
Wczoraj w podbrzuszun przez skore wyczulam wystajaca kostke tak, ze az sie przestraszylam. Moj maz tez czul i poznirj rodzicom pokazalam tez czuli, ale po czasie zmienil pozycje i nie czuc juz jej. Smialam sie ze na dzien tataty chcial sie pokazac:)
guerretenshi, Izieth lubią tę wiadomość
-
Mnie ostatnio w środku nocy budzą mdłości, muszę wstać coś zjeść.
Dzisiaj nie mogłam bo rano szłam na badania myślałam że się wykończę.
Elcia ale super zazdroszczę3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
-
strój świetny, ale mam zbyt duży biust na taki, do tego z natury ucieka na boki. szkoda, że miska nie jest usztywniana
boje się ze do końca wakacji to mój aktualnie nowy będzie już w biuście za mały.
Elcia, tak bardzo zazdroszczę! Damian to koczuje i czeka i się doczekać nie może aż coś poczuje. -
wgl mam dość już hormonów ciążowych. parę razy dziennie chce mi się płakać. ale nie ze względu na coś smutnego. powiedzmy ta wersja utworu na euro z dedykacją dla Polski. no siedzę, oglądam teledysk i nie mogę powstrzymać łez. najgorzej jest w autobusie, coś przeczytam i nagle łzy. argggghhhhh!
milky way lubi tę wiadomość
-
U mnie jednym z pierwszych objawów ciąży było właśnie to że się popłakałam jak odchodziła od nas z pracy dziewczyna z którą nawet nie byłam zżyta
milky way lubi tę wiadomość
-
Mi za to emocje sie zmieniają jak na huśtawce. Wyciągnęła prace z pieca i w jednym miejscu troche zacueklo szkliwo. Najpierw stwierdziłam mam to gdzieś tak obrobie że sie wtopi w tłum
a w domu ryczalam ze to sue stało. Historia z happy endem bo wczoraj zeszlifowalam ten niepowolany efekt
Od kilku dni mnie boli gardło i czasem łapie lekki kaszel. Maciek ma tak samo. Możliwe że to na tle alergicznym... -
Polarisa, bardzo dziwnie wyprofilowana miseczka. Od pól roku sprzedaje bieliznę i po zdjęciu stwierdzam, że na niewiele biustów by pasował.
ale ogólnie mega. ja szukałam czegoś w stylu pin-up, ale ciężko znaleźć przede wszystkim gacie, w których nie wygląda się jak wieloryb >.<