Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pokłosia będzie dobrze. Jak sama mówisz sprzęt słaby i lekarz nie przykładający sie. A nie chciałaś dla uspokojenia jeszcze w babce zrobić usg? Ja tam robiłam u dr Urszuli Tarnowskiej -Mądrej i wszystko mi bardzo dokładnie powierzyła i pokazała. Poświęciła na mniemprawie godzinę. Ale z drugiej strony to bez sensu wydawać jeszcze dodatkowo pieniądze jak będziesz miała wyniki z Nifty. Trzymam kciuki. I pomimo, ze jestem przekonana, ze wszystko będzie dobrze to wiem, ze dla ciebie to będzie długie 10 dni.
-
Koska, miałam iść, ale dziś już nie było do kogo. A potem stwierdziliśmy z mężem, że to 200 zł też, a jak wyjdzie tak samo i tam, to bez sensu. No może się pośpieszyłam, ale już byłam tak zmartwiona, że...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Nie wiem ile razy mozna słuchać, nie chce za często bo sie boje haha
Ale to niesamowite uczucie
Serduszko złapałam bardzo szybko, ale dzidzia mi uciekał i co chwile był w innym miejscuJa serduszko juz słyszałam tydzien temu.
Szczęśliwa Mamusia, Barcia lubią tę wiadomość
-
Moj gin raz na swoim sprzecie sam powiedzial ,ze mam przyjsc za tydzien bo mu sie cos rozstroilo czy tam rozwalilo, i slabo widac... i mial za tydzien jakis zastepczy, a z tego zadnego pozytku..
PoA tym wiesz, moze mu sie nie chcialo, spieszyl sie albo mial w dupie... -
Dziewczyny, nie miałam dostępu do belly forum ponad 14 godzin, jakaś była modernizacja czy cuś.nadrobie was wieczorem. Tymczasem mam dla was dosyć fajny wpis na blogu dotyczący niedawno przerabianego przez nas tematu "ubrania" . http://rubytimes.pl/dlaczego-kupuje-tanie-ciuchy-dla-dzieci/ generalnie polecam wam wpisy Agaty jak ktoś jeszcze na nie nie trafił.
-
polkosia wrote:Niby tak, ale oni wysyłają do Genomedu, więc pewnie te dwa dni trzeba doliczyć. Bo bezpośrednio tam to czytałam, że po 4-5 dniach roboczych mają nawet.
Ja robiłam w Genomedzie w poniedziałek i wynik był w piątekobyś ty też nie musiała czekać długo... Trzymam mocno kciuki, na pewno bedzie dobrze!!!
polkosia lubi tę wiadomość
-
Ja detektora nie uzylam jeszcze w tej ciazy.
W poprzedniej rzadko uzywalam, i jak sie czasem nie udalo zlapac to odpuszczalam i probowalam kolejnego dnia. Jak sluchalam to doslownie kilka sekund, zeby sie upewnic ze bije serduszko i ze jest wszystko ok, a nie po to zeby sie cieszyc samym dzwiekiem. Poprostu- o jest, uf, koniec.
Szukania samegp tez doslownie minutka.
No niby jest bezpieczne, ale przeryłam troxhe artykulow, no i chodzi o to ze to tez tak nie do konca zbadane i w sumie nikt nie wie ile czasu to bedzie ten bezpieczny czas.
Ale z drugiej strony dziewczyny i czasem po godzine szulaja, albo sluchaja olestam minut, i dzieciaki zdrowe rodza...
Ja tam jestem taka zachowawcza bardzo i sie balam. I tylko mialam detektor zeby szybciutko sprawdzic i sie uspokoic, a tak to malenstwo zeby sobie w spokoju siedzialo i zeby nic mu nie przeszkadzalo..Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Polkosiu, jestem tylko dobrej myśli ze wszystko jest oki z maleństwem :*
Jestem wściekła bo ktos sie do mnie dobija telefonicznie o 6:30 i nie raczy sie odezwać. Pózniej DJ bez słuchawek po oknem. Do tego Damian jakieś świństwo do domu przytargal bo tak mnie boli gardło ze cholera by to...
Dziś jadę do pracy powiedzieć ze rezygnuje. Stres niezły ale w sumie tego człowieka znow zobaczę w przyszłym roku. Już z młodym w wózku :p nie mogę uwierzyć w to, ze już leci 5 miesiąc. Niczym sen... Ale już niedługo będzie z górki
Miłego dnia dziewczyny. Możecie trzymać za mnie kciuki żebym nie padła na zawał przed szefemSzczęśliwa Mamusia, milky way, polkosia, Nel@ lubią tę wiadomość
-
Polkosia na pewno wszystko będzie dobrze no i poznasz płeć na 100%
Guerretenshi dużo spokoju życzę, wiem jakie to stresujące
polkosia lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno