Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry w 16tc!
Dostalam wyniki Harmony- mala dziewczynka w brzuchuwszystko okej !
guerretenshi, baranosia, Szczęśliwa Mamusia, Nel@, Kushina, Chamomilla, Koska 88, palma, Dotty84, polkosia, kalina123, cudek2, Isia86, Kokardka44, RedLady, Izieth, Werix lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Milky, cudownie!
Ja dzisiaj lekko zestresowana po prenatalnych. Maleństwo 71 mm i NT 2,6; 2,4; 2,3 i w końcu 2,1, ale naciągane. Lekarz wysłał mnie na PAPPA, bo kość nosowa też jakaś niepewna... Uśrednione NT 2,3 w końcu, ale i tak pojechałam zaraz na Nifty... Jestem dobrej myśli, ale jednak chcę wiedzieć na pewno. Także teraz 10 dni czekania... Poza tym obie rączki, obie nóżki, ale lekarz mnie konkretnie wk... Miał obsuwę i USG robił mi 2 minuty, z czego tylko przezierność mierzył i mierzył, aż zapomniał CRL i musiałam drugi raz się kłaść. Szkoda, że obsuwę chciał moim kosztem zmniejszyć. Miałam iść jeszcze gdzieś indziej, ale Marcin już nie chciał zdenerwowany i poszła krew do Babka Medica.milky way lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dotty84 wrote:nie słyszałam o żadnych ograniczeniach
ja często używałam z Hanią, teraz praktycznie co wieczór choc na chwilę posłucham
niecierpliwe ze mnie stworzenie
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:Barcia Ja to na przyszłość , sobie zafunduję taki detektor codzień będę słuchać
.
polkosia Będzie na pewno , wszystko dobrze kochana: *.Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Polkosia bedzie dobrze!! Jestesmy z Toba. Dobrze, ze poszlas na Nifty, zawsze to juz bedziesz miala czarno na bialym ze z malenstwem wszystko jest ok
i potem juz tylko sama radosc :* :* :*
polkosia, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Dzięki... Samym NT bym się tak nie martwiła, ale ta kość taka niepewna (niby coś tam na biało zaświeciło, ale lekarz nie był optymistyczny w tym). Zastanawiam się też czy to nie kwestia sprzętu. Jednak jakoś kiepsko ogólnie wszystko było widać. Ostatnio w Babce jak miałam USG, to sama widziałam wszystko idealnie, a tu ledwo co zarys dziecka. Eh...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Niby tak, ale oni wysyłają do Genomedu, więc pewnie te dwa dni trzeba doliczyć. Bo bezpośrednio tam to czytałam, że po 4-5 dniach roboczych mają nawet.
Dotty84 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn