Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Endżusia wrote:Dziewczyny, mam od 3 dni dziwne kłucia w pochwie, niektóre naprawdę bolesne, do tego drgają mi powieki, a magnez przyjmuję codziennie. Co to może być?
Ja tak mialam kilka dni ze czulam klucia w pochwie a wlasciwie to byla warga sromowa i czasami promieniowalo mi do boku. Tak jakby mnie ktos wielka igla przebil na wylotPoszlam na mocz i wszystko bylo ok, infekcji tez nie mam wiec mysle ze to znow jakies rozciaganie. Teraz juz sporadycznie mam takie uczucie.
-
Gotuję czerwoną soczewicę w osolonej wodzie. Na patelni prażę pestki słonecznika i lekko je rozdrabniam w blenderze. Gdy soczewica przestygnie również traktuję ją blenderem, dorzucam rozdrobnione pestki słonecznika i tarkuję ogórki kiszone, które mieszam z pastą. Doprawiam solą, pieprzem, świeżo posiekaną natką pietruszki.
P.S czasem gdy jest zbyt twarda można dodać trochę soku z ogórków
Najlepiej smakuje posypana kiełkamiNel@, Izieth, Isia86 lubią tę wiadomość
-
Wyciagnelam dzisiaj moje dwie prace z pieca
Jutro je podpatynuje i 3 na 4 będą gotowe
Jak juz skończę to na pewno sie pochwale (mama jest mega dumna)
Teraz siedzę w pociągu a maleństwo mi w brzuchu dokazuje fika jak szalonete cudowne kopniaki
Odpoczelam troche i te bóle z rana przeszłyIsia86, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
U nas imię chyba ostatecznie sie zmieniło. Damian nie był przekonany na Marcela. I będzie Piorus. Każdy którego znamy to bomba pozytywnych emocji i uczuć. Dobre kochane chłopaki. I chcemy zeby nasz mały taki był
Zaraz przywiozą mi placki po węgiersku. Nie ma jak lenistwo :p do tego odkryłam cellulit na nogach. Na udach to mi jeszcze nie przeszkadzał. No ale na łydkach !? Co z nim zrobić?
A co do szefa to postanowiłam ze w piątek pojadę, dam mu zwolnienie chorobowe za ten tydzien i powiem ze jestem zmuszona zrezygnować z pracy. I tyle. To i tak tylko umowa zlecenie a on jest dupkiem. Szkoda tylko mi koleżanki która sama w sklepie zostanieSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Wróciłam z wizyty. Chłopak na 100%. Mam zdjęcia tylko jego penisa, więc nie będę wrzucać
Zdrowy, 11,10 cm
Połówkowe 11.07
Szczęśliwa Mamusia, polkosia, Isia86, kwiatuszek12345, Nel@, baranosia, Izieth, Nulka, RedLady, milky way, Chamomilla lubią tę wiadomość
-
No i byłam na usg 4d.
Szczerze powiedziawszy zdurniałam
W 12 tyg łożysko na ścianie tylnej. Teraz na przedniej hmmm
Słabo było widać bobasa na 4d bo był za lozyskiem. Trochę z boczku. Film mam nagrany. Fotek kilka ale nie 4d.
Nóżki skrzyżowane, pepowina między nimi ale .... na chwilę jakby jaja było widać haha czyli dwóch ginow w 12 i 15 tyg że na 70% dziewczynka, teraz w 17 że 70% chłopczyk. Oszaleje haha;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 16:30
Szczęśliwa Mamusia, Nulka, RedLady lubią tę wiadomość
-
Ja mówiłam, że 4d to nic pewnego
ale je najklepiej robić ok 25tc bo wtedy ładnie dzieciatko widac i twarzyczkę
polkosia lubi tę wiadomość
-
A ja wreszcie kupiłam sukienkę
i brzuch mi sie pokazał w końcu. Z dnia na dzien mi go wywaliło
jeszcze w sobotę był tylko wieczorem i po obiadku a dzisiaj juz cały dzien go widzę
byłam jeszcze w c&a na odzieży ciążowej. Okropne są tam te ciuchy i nawet za grosze bym ich nie chciała a nie spodnie po przecenie 75 zł i w jakimś przedpotopowym kolorze i kroju. Kupiłam sobie za to zwykły t-shirt w housie za 20 zł tylko rozmiar większy niż normalnie
wreszcie owocny zakupowe dzien