Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Izieth wrote:Polarisa, jakie cudne dzieciaczki
Przesłodkie
Ja też czuję jakieś łaskotanie, takie bąbelki, ale czasami to jest tak wysoko, że to raczej nie dzieciątko, tylko właśnie wnętrznościZa tydzień wizyta (w końcu) to podpytam, gdzie to moje maleństwo dokładnie się znajduje
Teraz to pewnie w połowie między kością łonową a pępkiemogólnie nadal nisko
Izieth lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie sie z kolei wydaje, ze wczoraj mnie "coś" od srodka puknęło w brzuch
No ale moze sobie wkrecam.
Polkosia - moj dzidziuś też jest jednym z najmlodszych na tym forum i ciagle zazdroszcze innym dziewczynom a to, ze maja juz jakies badanie za soba, a to ruchów, a to duzego brzuszka. No ale nasze dzieciaki niedlugo nadrobiąpolkosia lubi tę wiadomość
-
dziewczyny ja poszłam za radą mamy, kazala mi się położyć na plecach i tak leżę od godziny ucze sie a przy tym trzymam reke na brzuchu. Raz czułam cos delikatnego, a potem nagle z prawej strony wielka gula się zrobila czulam wypychanie, a za chwilę przeszlo. Na bank to był dzidziuś
tylko żeby to poczuć trzeba troche cierpliwie poleżeć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 12:58
szuflada, Szczęśliwa Mamusia, Nel@, Isia86, Nulka, Izieth lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Wita sie z Wami matka-zombie
Moj synek ostatnio co noc urzadza sobie pogaduchy i zabawy od 3 do 5 rano... totalny hardcore. Jak sie nie chce z nim bawic albo probuje go uspic to płacz taki, ze budzi chyba sasiadow.
Niestety...nie z nami te numery i histerii i wymuszaniu mowimy stanowcze NIE.
No wiec niezadowolony panicz albo placze wnieboglosy (ani jednej łezki!!). Jak widzi,ze to nic nie da to wraca do gadania, zaczepiania i zabawy.
No tak ze ten... ;DDDD
Ja to wymiekam, no ale co zrobic... juz tak raz bylo, miesiac temu, ale mu przeszlo. Teraz znowu probuje swoich sił ;DD
No a poza tym, dzien dobry w 16 tygodniu!
My nadal u tesciow. Jutro chyba powrot. Powiedzielismy w koncu o ciazy wczoraj. Jarali sie! Chociaz powoedzieli, ze jiz wiedzieli od dawnabo nie pilam alku i kawy
np i brzuszek tez widac bylo
Z tym alkoholem tak to jest... jak sie czlowiek ze zlej strony pokaze, to potem jak odmawia naleweczki to od razu wzbudza podejrzenia ;DDDD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 13:09
Nel@, Isia86, Izieth lubią tę wiadomość
-
ja chyba tez od 2 dni cos czuje, alr ciężko mi "to coś" opisac i zodentyfikowac. przeważnie jak leżę po jedzonku to czuje nisko takie pyk. hmm wsluchuje się w ciało. Endzusia a moze to pęcherz? albo jakas infekcja intymna? ja takie klucie mialam właśnie w czasie infekcji, właśnie skończyłam brak clotrimazol i na razie wydaje sie byc ok. teraz zrobie sobie kuracje lactovaginalem zeby odbudowac florę bakteryjna i mam nadzieję ze to dziadostwo sie odemnie odczepi bo od początku ciazy walczę.
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784