Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
w sobote wezme mojego pod pache i nad jezioro
wlasnie sie zbieram po zakupy. babcia Damiana dala nam pelno jablek wiec ukrece na szybko jablecznik z kruszonka. mniam.
Szczesliwa, po ile chodza kapelusze? bo ja sie zbieram zeby kupic tak z dwa lata, najlepiej taki sliczny slomkowy. marzy mi sie ze o mamo
ogolnie odkrylam, ze jak nie pracuje to dni mi szybciej uciekaja. ciesze sie ogromnie.Werix lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, w jakim tygodniu idziecie na połówkowe? Mi wypada 19t3d i zastanawiam się, czy to nie za szybko, czy wszystko będzie widać...
P.S. Czytam W Paryżu dzieci nie grymaszą i niestety nie podzielam Waszego entuzjazmu. Może dlatego, że oczekiwałam bardziej poradnika niż powieści, a tu mnóstwo zwierzeń bohaterki i dygresji nie związanych z dzieckiem. Poza tym nie zgadzam się z niektórymi jej tezami. Ciekawa natomiast jest książka Dziecko. Pielęgnacja i wychowanie, Spock B., ale dla wytrwałych bo ma chyba z 600 stron. Podoba mi się, bo nie tylko mówi o tym "jak podcierać dupkę", ale też właśnie o wychowaniu i zachowaniu dzieci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2016, 14:54
-
No. W końcu. Niezła przerwa. Zaraz wrzucę foty. Te z 4d zrobiłam z ekranu hihi, bo dostałam filmik.
Ciężko mi teraz ułożyć w głowie, że to jednak ma być drugi facet;)
Oglądałam ten filmik chyba z 40 razy już a wzrok wciąż skierowany na wiadome miejsce (patrz krocze ) no i raz coś tam widzę ala jajka, potem znowu, że to jednak pepowina między nogami. Oszaleje. Hihi. Strasznie chciałabym już wiedzieć. Ale kobiety się wymagające zrobiły, nie? Kiedyś płeć w dniu porodu i basta. A tu 2d, 3d, 4d... i jeszcze marudzi;)Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/65a71e4d6610.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ae33ea08ff31.jpg
Proszę - oto my.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2016, 15:04
Isia86, Szczęśliwa Mamusia, Polarisa90, Koska 88, zarębinka, milky way, Izieth lubią tę wiadomość
-
Lady Highlander wrote:ja mam polowkowe 19+6.cudek slodziak.
Ja mam 20+3
Drugie badanie prenatalne powinno być przeprowadzone między 18 i 23 tygodniem i 6 dniem ciąży, trzecie między 30 i 32 tygodniem ciąży. W przypadku ciąży wielopłodowej istnieje konieczność częstszego wykonywania badań.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2016, 15:17
-
ja idę dopiero 21t1d, bo będę robiła z echo serca maluszka, a ponoć lepiej troszkę później takie badanie wykonać żeby serduszko już było dobrze wykształcone i rozwinięte żeby zobaczyć czy nie ma żadnych wad.
Także dopiero 5.08...
a dziś mój Skarbek mierzył ok. 9 cm)
No i jutro ma przyjść detektorbo w końcu zdecydowałam się zamówić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2016, 15:28
Szczęśliwa Mamusia, polkosia, cudek2 lubią tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
ogłaszam, że do końca wakacji bez potrzeby z domu nie wychodzę. wróciłam wyczerpana z biedronki. a do tego cała mokra. pogodo, za co?!
Cudek, śliczne maleństwo. mnie troche przerażają takie "kościotrupy" na usg. dlatego chyba się obejdę bez 4d etc. a co do płci, to bardzo chciałam dziewczynkę. ale Damian tak mnie nakręcił na chłopaka, że ciężko byłoby mi się teraz przestawić.
mykam robić obiad i ciasto :*cudek2 lubi tę wiadomość
-
W sobotę mamy wesele w Zielonej Gorze...nienawidzę wesel na trzeźwo i w ciąży...nie umiem dla siebie zmalezc sukienki, w której nie wyglądałabym jak słoń, dobrego okazuje się, że na trzeźwo noe umiem tańczyć!!! Ehhh...przeżywałam to samo w ciąży z Hanką, teraz z Helcią czekają mas dwa wesela, w tym jedno w 8 m-cu! Nie wiem jak to przeżyję
-
Cudek świetna sesja
ja mam 3 weselicho. Za tydzień czyli w 5 miesiącu pózniej pod koniec szóstego i pod koniec 7 miesiąca. Ostatnie bedzienajgorsze bo daleki dojazd ale u brata rodzonego wiec nie ma wymówek... Ja na połówkowe pójdę raz prywatnie jakoś w połowie lipca przed wyjazdem męża a na NFZ jestem zapisana na 2.08
cudek2 lubi tę wiadomość
-
noooo w końcu jest,
jeju jestem cała mokra, na uczelni pół dnia potem szybko jeść i do lekarza, głowa mnie boli strasznie ale:
maluch fika jak nie wiem conie było mierzenia bo lekarz powiedział ze wszystko ok i za 3 tyg (czyli w 20tyg) zrobimy wszystkie dokładne pomiary.
Maluch leżał do dołu głową z rozkraczonymi nogami i uwaga: chyba DZIEWCZYNKAbo mowi ze w 17 tyg jak miałby byc chłopak powinien widzieć ze cos odstaje a tu nic takiego nie było
haha
mój D trochę w szoku bo bardzo chciał chłopaka ale w sumie jeszcze nic nie wiadomo okaże się 14.07
ale bobas fika:D dziś znowu czułam jego ruchy, ale tylko ja leże. Mogłabym tak godzinamiSzczęśliwa Mamusia, baranosia, Isia86, Koska 88, Okciakowa, Polarisa90, Dotty84, RedLady, Izieth lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Hej Kochane,
ale mnie tu nie było!
U nas wszystko ok, rośniemy
Miałam wczoraj USG, oczywiście nie poznałam płci.. Facet mega wredny.
Ale dwa tygodnie do prenatalnych II to się w końcu dowiem.
Piękne dzieciaczki
A co u was? Przepraszam ale tyle naskrobałyście, że nie jestem w stanie tego nadrobić
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/45e6e05816dc.jpg
Tak wyglądamyTeż już czujemy ruchu, na razie delikatnie ale już jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2016, 17:19
palma, Szczęśliwa Mamusia, Nel@, cudek2, Izieth lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny