Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Również witam się w 5 miesiącu! jak ten czas leci
Powodzenia dziś na wizytach. Poproszę o ładne fotki
Ja młodego czuję, jako takie szturchanie i przelewanie się w brzuchu. Ale to musze być po przebudzeniu lub przed snem. Wyciszona i rozluźniona w pozycji leżącej. Inaczej nici z tej przyjemności.
Idę grać kolejny dzień w Simy
macie jakiś pomysł, jak powiedzieć szefowi, że rezygnuję z pracy? Stresuje się jak cholera.Szczęśliwa Mamusia, cudek2, Werix lubią tę wiadomość
-
guerretenshi wrote:macie jakiś pomysł, jak powiedzieć szefowi, że rezygnuję z pracy? Stresuje się jak cholera.
Zależy. .. jaki to szef
Ja mam świetnego. Zastępcę również. Nigdy złego słowa nie powiem, bo to naprawdę wspaniali ludzie- życzliwi itd.
Natomiast jeśli układy inne i szef jest do bani, to może po prostu nie trzeba nic mieć tylko: https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e753e91d0a61.jpg
Isia86, Szczęśliwa Mamusia, Nel@, Izieth lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny, ja ostatnio mało aktywna bo siedzę u rodziców i teściów i tu jakoś czas szybciej mija. Wciagam jedna książkę za drugą i czekam zanim skończą sie upały. Wyhaczylam wczoraj na allegro zestaw ubrań ciazowych za 80 zl, sa i spodnie 3pary, kilka bluzek tunik i sukienka, zobaczymy co to przyjdzie bo juz się pomału nie mieszcze w swoje ubrania.
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
Cześć
ja wczoraj kupiłam sobie spodenki w h&m
chciałam tez spodnie ale sięgały mi do kostki nogawki. I nie wiem czy to taki model czy generalnie maja dosyć krótkie nogawki spodnie z tej kolekcji? Mnie jeszcze czasem pobolewają piersi. Szczególnie wieczorem. Zdarza mi sie zwymiotować. Alenajgorsze jest to, ze cały czas czuje jakbym miała taki napiety brzuch i pobolewa mnie. Nawet po nocy. Tez tak macie?
Miłego dnia -
A mnie dzisiaj kluje w podbrzuszu. Tak jakby lewy jajnik i promieniuje w prawo i w dół na spojenie... Nie wiem czy to przez wczorajszy długi i stresujący dzien czy się coś rozciąga czy cos sie dzieje
Momentami to aż mnie w pół łamie. ..
-
A mój bąbel szaleje w nocy jak nie wiem...Wieczorem zaczyna się twardnienie brzucha w niektórych miejscach na dole i tak przez całą noc, co jakiś czas przestaje i znów to samo..Mam wrażenie, że jak masuje sobie ten brzuch żeby gulka zniknęła, to dzidzia się wtedy przekręca i już jest o niebo lepiej. Jednak codziennie rano czuje jakbym przez całą noc ćwiczyła brzuszki, tak mnie bolą mięśnie brzucha haha...
-
Koska 88 wrote:Cześć
ja wczoraj kupiłam sobie spodenki w h&m
chciałam tez spodnie ale sięgały mi do kostki nogawki. I nie wiem czy to taki model czy generalnie maja dosyć krótkie nogawki spodnie z tej kolekcji? Mnie jeszcze czasem pobolewają piersi. Szczególnie wieczorem. Zdarza mi sie zwymiotować. Alenajgorsze jest to, ze cały czas czuje jakbym miała taki napiety brzuch i pobolewa mnie. Nawet po nocy. Tez tak macie?
Miłego dnia
Ja właśnie takie z H&M mam, do kostki, a jestem też niska, więc pewnie model taki
Fuksja, byłaś już na prenatalnych?Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn