Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nutka-koloru wrote:Witam się w tak ponurym dniu jak dzisiaj mam pytanie czy wy też się tak pocicie ?? Ja już nie wiem co mam robić ciągle wydaje mi się ze jestem spocona i śmierdząca maż się śmieje że co mnie widzi to ja się kąpie albo psikam . a tu w weekend mamy wesele i tam sie już co chwile nie wykąpie jakaś choroba mnie dopadła natręctwo mycia .
Ja mam to samo. Ja praktycznie wogole sie nie pocilam to teraz nie dosc ze prawie nic nie robie i sie duzo poce to jeszcze smierdze a juz wogole smierdze jak sie popsikam antyperspirantem ktory zawsze uzywalam to byl super eh... -
nick nieaktualny
-
Ja już po wizycie i wszystko ok, dziecko skakało sobie ładnie:)
dobrze wiedzieć ,że z tym kichaniem też tak macie bo już myślałam cz to normalne.Werix, Szczęśliwa Mamusia, Chamomilla, cudek2, polkosia, Koska 88, RedLady, Nulka, Izieth lubią tę wiadomość
-
Bylam na wizycie. Dzisiaj jest moj 16 tydz 0 dni i maluszek od glowy do pupy ma 10 cm. Wszystko prawidlowo, lozysko wusoko, glowka skierowany bardziej w dol, ilosc wod tez w porzadku, whmiar glowki odpowiada wiekowi ciazy. I tak jak myslalam prawdopodobnie chlopiec:)
Szczęśliwa Mamusia, Chamomilla, cudek2, polkosia, Isia86, Koska 88, Werix, Polarisa90, Dotty84, RedLady, kwiatuszek12345, milky way, Nulka, Izieth lubią tę wiadomość
-
Boszzz jak gorąco nie wydalam już, byle do lipca.
Co do sukienek wujściowych to polecam AGGI.
Kiedyś zanim jeszcze zaszłam w ciążę kupiłam taką trapezową i obskoczyłam w mniej 4 imprezy.Naprawdę świetna jakość.
Ja mam granatową:
http://sklep.aggi.pl/sukienka-lyneve-p397.html3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Zapomniałam dodać ze te kiecki był w 2 wersjach materiałowych.
Jedna taka bardziej elastyczna a druga z grubszej żorżety na podszewce.
Mam tę drugą wg mnie lepsza jakościowo taka bardziej mięsista lepiej się układa.I rzeczywiście lepiej zmierzyć.
Ewentualnie zamowić w sklepie internetowym, zawsze można oddać.3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4814929e2f1a.jpg
Moje dwa słoneczka:*
polkosia, Dotty84, Isia86, kalina123, RedLady, cudek2, Kushina, baranosia, Szczęśliwa Mamusia, palma, Werix, guerretenshi, Nel@, kwiatuszek12345, Chamomilla, milky way, Nulka, Izieth, zarębinka, emilkazozz lubią tę wiadomość