Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
w reducie jest, ale szału nie ma...strasznie mało maja tam ciuchów i jakieś takie wybrakowane.. na Targówku już lepiej, ale taż szału nie ma...w c&a w arkadii byłam i tam już lepiej z ilością, ale same jakieś duże te ciuchy...Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
nick nieaktualnySis wrote:Hej hej, ja tu przelotem i przypadkiem
chciałam Wam tylko powiedzieć że w Jankach i w Reducie nie ma H&M MAMA
Jest na Targówku, w Piasecznie i Łomiankach i więcej chyba ich nie ma. W Jankach i Reducie byłam tydzień temu i niestety nie ma. Wydaje mi się że w Blue City też nie ma ale za to ręki uciąć już nie dam
Kilka lat temu w większości H&Mów był dział ciążowy ale polikwidowali
Ja mieszkam na Ochocie koło Reduty i Blue City i jak najbardziej w obu centrach handlowych jest kącik H&M Mama na tym samym piętrze co ubranka dla dzieci. W Blue City byłam tydzień temu i nawet coś tam mierzyłam, a w Reducie 2 tygodnie temu kupiłam sobie bluzkę ciążową. Może nie zauważyłaś, bo to jest dosłownie taki kącik, nie ma tam wcale jakiegoś oszałamiającego wyboru.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 19:56
-
w blue city dawno nie byłam, ostatni raz jeszcze przed ciążą ale jakoś w oczy mi się nie rzucił ten dział więc dlatego napisałam że chyba nie ma. Ale dobrze wiedzieć że jest bo często tam bywam więc następnym razem zerknę. Ale tymi Jankami i Redutą mnie zabiłyście że coś jest
Nie wiem czy byłam tak ślepa, czy to ciąża zrobiła mi z mózgu galaretkę bo bym dała rękę sobie uciąć że nie ma tam działów ciążowych
i już bez ręki bym była
29+1, 44 cm, 1430 g -
Dajcie spokoj, poprostu nie ma w czym chodzic... coprawda mam ciuchy z ppprzedniej ciazy, glownie hm mama, bo przeciez nie ma wyboru... kilka sukienek z happy mum, bo rodzilam w lipcu, kilka rzeczy z allegro, generalnie dupy nie urywa,ale tez nie ma co sie na te kilka miesiecy wyglupiac. mam dwie pary jeanspw, jedne spodnie, pare sweterkow z hm, kilka koszulek, nic wielkiego.
Aha ale wiecie co, w CARRY, sa fajne tuniki. Kupilam kilka, sluzyly jako takie dluzsze koszulki z dlugim rekawem. Za grosze. Ale tam w ogole duzo przecen zawsze i mozna fajnie sie ubrac!
Aaa edit:
No ale teraz troche gorzej. Trzeba przetrwac jesien i zime... no nie wiem po co mi kupowac kurtke na dwa miesiace... jeszcze nie wiem co zrobie, bede sie martwic, jak zaczne marznacWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 20:52
cudek2 lubi tę wiadomość
-
ja liczę na to że zima będzie tak łaskawa jak w tym roku i da radę oblecieć w ciepłym swetrze i rozpiętej kurtce z jakimś szalem
oby mi nogi nie spuchły bo z butami będzie problem, zimą w japonkach lipa trochę
ja w poprzedniej ciąży chodziłam w kurtce mamy a zima jak na złość trzymała długo a potem nagle się gorąco zrobiło
milky way lubi tę wiadomość
-
byłam ostatnio w c&a ale te ciuchy takie wielkie, że chyba bym się utopiła... musiało by mi nieźle w biodra pójść, żeby cokolwiek pasowało
normalnie mam problem kupić spodnie a co dopiero w ciąży. W ostateczności w zimę zrobię z siebie dresiarę
bo nie mam najmniejszego pojęcia co na siebie włożę...
katek88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOgolnie wzornictwo nie jest za ciekawe jesli chodzi o te serie ciazowe w sieciowkach, a jednoczesnie ceny czesto z kosmosu. Czasem sie cos fajnego trafi, ale trzeba sie nachodzic. Ja najfajniejsze ciuchy ciazowe kupilam sobie jak na razie w ciucholandzie - naprawde w zadnym sklepie czy na allegro nie widzialam takich ładnych ciuchow
milky way lubi tę wiadomość
-
Ej dziewczyny ja nie wiem kiedy mi tak urosl brzuch... Na weekendzie tak jeszcze nie mialam, szok
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e910b6288279.jpgKushina, cudek2, palma, baranosia, Izieth, Kaczorek, Isia86, Nulka, Szczęśliwa Mamusia, Dotty84, emilkazozz, polkosia, AniaKami, milky way, Werix lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:Kochane muszę was się poradzić w sierpniu tego roku , żeni się najmłodszy brat cioteczny mojego męża ja z jednej strony chcę iść, ale tak psychicznie nie nie widzę potrzeby aby się bawić czy tańczyć , nie byliśmy na z żadnym ślubie jego 3 braci ciotecznych i mamy okazję, aby pójść ale nie mam nastroju aby iść i tam się bawić , i nie wiem z jednej strony chcę , z drugiej się waham , a do 20 lipca musimy dać im znać czy przyjdziemy.
Szczęśliwa Mamusia - teraz nie masz nastroju, ale to się może zmienić do sierpniaPowinnaś iść, jeśli masz na to ochotę. Jeśli poczujesz, że nie chcesz jakoś szaleć i tańczyć, to po prostu posiedzisz, porozmawiasz z ludźmi i dobrze sobie pojesz
Takie wyjście może pomóc w oderwaniu się od rzeczywistości i trochę odstresować
Piękne macie brzuszki dziewczynyU mnie też rośnie i wkrótce będzie się nadawał do sfotografowania i wrzucenia na forum
Isia86, Szczęśliwa Mamusia, milky way lubią tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Witam się w 17tc!
według OM nawet w 19
Uczę sie i nic mi do tej tepej głowy nie wchodzia tu dwa egzaminy o 12 i 18 TRZYMAJCIE KCIUKI
Szczęśliwa Mamusia, Werix, cudek2, palma, Nel@, Chamomilla, Isia86, guerretenshi lubią tę wiadomość
-
Hej, dziewczyny
Piękne brzuszki. Mój otłuszczony i w rozstępach, ale już ciążowy
Pokażę w bluzce kiedyś
Odliczam dni do czwartku...
Zaczynam żałować, że tak późno się umówiłam
Baranosia, zazdroszczę energii - mój ogród zapuszczony totalnie, ale chyba wezmę jakiegoś ogrodnika, bo jest tego masa, a ja nie mam czasu nawet 1m2 ogarnąć...
Kushina, super wieści
A co do ubrań, to przyszły moje jeansy ciążowe z H&M - rewelacjaIsia86 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn