X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
Odpowiedz

Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • jusci Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w reducie jest, ale szału nie ma...strasznie mało maja tam ciuchów i jakieś takie wybrakowane.. na Targówku już lepiej, ale taż szału nie ma...w c&a w arkadii byłam i tam już lepiej z ilością, ale same jakieś duże te ciuchy...

Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
    PAI-1 homo, mthfr hetero
    f2wl20mmcvxm5eim.png
    ex2bpiqvl3ojtl60.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sis wrote:
    Hej hej, ja tu przelotem i przypadkiem ;) chciałam Wam tylko powiedzieć że w Jankach i w Reducie nie ma H&M MAMA ;) Jest na Targówku, w Piasecznie i Łomiankach i więcej chyba ich nie ma. W Jankach i Reducie byłam tydzień temu i niestety nie ma. Wydaje mi się że w Blue City też nie ma ale za to ręki uciąć już nie dam ;) Kilka lat temu w większości H&Mów był dział ciążowy ale polikwidowali :(

Ja mieszkam na Ochocie koło Reduty i Blue City i jak najbardziej w obu centrach handlowych jest kącik H&M Mama na tym samym piętrze co ubranka dla dzieci. W Blue City byłam tydzień temu i nawet coś tam mierzyłam, a w Reducie 2 tygodnie temu kupiłam sobie bluzkę ciążową. Może nie zauważyłaś, bo to jest dosłownie taki kącik, nie ma tam wcale jakiegoś oszałamiającego wyboru.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 19:56

• Sis Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w blue city dawno nie byłam, ostatni raz jeszcze przed ciążą ale jakoś w oczy mi się nie rzucił ten dział więc dlatego napisałam że chyba nie ma. Ale dobrze wiedzieć że jest bo często tam bywam więc następnym razem zerknę. Ale tymi Jankami i Redutą mnie zabiłyście że coś jest :P Nie wiem czy byłam tak ślepa, czy to ciąża zrobiła mi z mózgu galaretkę bo bym dała rękę sobie uciąć że nie ma tam działów ciążowych :D i już bez ręki bym była ;)

3i49j48a2gjt7hjd.png
    29+1, 44 cm, 1430 g
  • milky way Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajcie spokoj, poprostu nie ma w czym chodzic... coprawda mam ciuchy z ppprzedniej ciazy, glownie hm mama, bo przeciez nie ma wyboru... kilka sukienek z happy mum, bo rodzilam w lipcu, kilka rzeczy z allegro, generalnie dupy nie urywa,ale tez nie ma co sie na te kilka miesiecy wyglupiac. mam dwie pary jeanspw, jedne spodnie, pare sweterkow z hm, kilka koszulek, nic wielkiego.
    Aha ale wiecie co, w CARRY, sa fajne tuniki. Kupilam kilka, sluzyly jako takie dluzsze koszulki z dlugim rekawem. Za grosze. Ale tam w ogole duzo przecen zawsze i mozna fajnie sie ubrac!

Aaa edit:
    No ale teraz troche gorzej. Trzeba przetrwac jesien i zime... no nie wiem po co mi kupowac kurtke na dwa miesiace... jeszcze nie wiem co zrobie, bede sie martwic, jak zaczne marznac ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 20:52

cudek2 lubi tę wiadomość

• kalina123 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja liczę na to że zima będzie tak łaskawa jak w tym roku i da radę oblecieć w ciepłym swetrze i rozpiętej kurtce z jakimś szalem ;) oby mi nogi nie spuchły bo z butami będzie problem, zimą w japonkach lipa trochę :D
    ja w poprzedniej ciąży chodziłam w kurtce mamy a zima jak na złość trzymała długo a potem nagle się gorąco zrobiło

milky way lubi tę wiadomość

82doroeqdnooy9dr.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kushina wrote:
    Wiadomość z ostatniej chwili: zadzwonił Doktor z wynikami Nifty :) Zdrowy chłopak :)
    Super! Gratulacje!!!!!! :)

Kushina lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • RedLady Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam ostatnio w c&a ale te ciuchy takie wielkie, że chyba bym się utopiła... musiało by mi nieźle w biodra pójść, żeby cokolwiek pasowało ;) normalnie mam problem kupić spodnie a co dopiero w ciąży. W ostateczności w zimę zrobię z siebie dresiarę ;) bo nie mam najmniejszego pojęcia co na siebie włożę... :P

katek88 lubi tę wiadomość

bhyw2n0a2ngo7wj5.png
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie boli mnie dziś kręgosłup chyba przegięłam z pieleniem :(

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogolnie wzornictwo nie jest za ciekawe jesli chodzi o te serie ciazowe w sieciowkach, a jednoczesnie ceny czesto z kosmosu. Czasem sie cos fajnego trafi, ale trzeba sie nachodzic. Ja najfajniejsze ciuchy ciazowe kupilam sobie jak na razie w ciucholandzie - naprawde w zadnym sklepie czy na allegro nie widzialam takich ładnych ciuchow ;)

milky way lubi tę wiadomość

• Nel@ Ekspertka

Wysłany: 20 czerwca 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej dziewczyny ja nie wiem kiedy mi tak urosl brzuch... Na weekendzie tak jeszcze nie mialam, szok :P

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e910b6288279.jpg

Kushina, cudek2, palma, baranosia, Izieth, Kaczorek, Isia86, Nulka, Szczęśliwa Mamusia, Dotty84, emilkazozz, polkosia, AniaKami, milky way, Werix lubią tę wiadomość

wg USG 3fbf22ea43.png
    Wg OM 2nn3pc0z4dzwif2k.png
  • Elcia89 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chodze w sukienkach czesto i duzo z nichjest rozciagliwa wiec jakos narazie nue mam problemu.

Isia86 lubi tę wiadomość

34bw3e3k9p7xsrt2.png
  • palma Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2cc59ba1571d.jpg

U mnie brzuchol taki ;)

Izieth, Isia86, Nulka, Szczęśliwa Mamusia, Dotty84, cudek2, AniaKami, Nel@ lubią tę wiadomość

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • Izieth Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 01:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa Mamusia wrote:
    Kochane muszę was się poradzić w sierpniu tego roku , żeni się najmłodszy brat cioteczny mojego męża ja z jednej strony chcę iść, ale tak psychicznie nie nie widzę potrzeby aby się bawić czy tańczyć , nie byliśmy na z żadnym ślubie jego 3 braci ciotecznych i mamy okazję, aby pójść ale nie mam nastroju aby iść i tam się bawić , i nie wiem z jednej strony chcę , z drugiej się waham , a do 20 lipca musimy dać im znać czy przyjdziemy.

Szczęśliwa Mamusia - teraz nie masz nastroju, ale to się może zmienić do sierpnia :) Powinnaś iść, jeśli masz na to ochotę. Jeśli poczujesz, że nie chcesz jakoś szaleć i tańczyć, to po prostu posiedzisz, porozmawiasz z ludźmi i dobrze sobie pojesz ;) Takie wyjście może pomóc w oderwaniu się od rzeczywistości i trochę odstresować :)

Piękne macie brzuszki dziewczyny :) U mnie też rośnie i wkrótce będzie się nadawał do sfotografowania i wrzucenia na forum ;)

Isia86, Szczęśliwa Mamusia, milky way lubią tę wiadomość

zem3anlif9kas3et.png
    zem3df9h3sl7c67r.png
    Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc)
  • Nulka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 17tc! <3 według OM nawet w 19 ;)
    Uczę sie i nic mi do tej tepej głowy nie wchodzi :P a tu dwa egzaminy o 12 i 18 TRZYMAJCIE KCIUKI :)

Szczęśliwa Mamusia, Werix, cudek2, palma, Nel@, Chamomilla, Isia86, guerretenshi lubią tę wiadomość

👩🏻1992 🧔🏻‍♂️1989
    💕2010 💍💒2011

🧑🏻‍🦱11.2011 M 🩵 CC 2750g
    👧🏻11.2016 M 🩷 CC 2670g
    👧🏻12.2019 M 🩷 CC 2950g
    👶🏻 01.2025 A 🩷 CC 2410g

age.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia Nulka! :) Na pewno dasz radę!

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • Orchidea--> Debiutantka

Wysłany: 21 czerwca 2016, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie Mamusie!
    Czy mogę dołączyć? :-)
    Pozdrawiam cieplutko

polkosia, Nel@, Nulka, Chamomilla, milky way, Isia86, guerretenshi, cudek2, RedLady, Izieth lubią tę wiadomość

7470vkcbp00r6cz8.png
  • emilkazozz Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Orchidea. Lepiej późno niż wcale ;) zapraszamy!

f2w3vfxms6mp9lea.png

• anna123 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orchidea witaj

j36regz209hdv9cb.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dziewczyny :) Piękne brzuszki. Mój otłuszczony i w rozstępach, ale już ciążowy :P Pokażę w bluzce kiedyś :P Odliczam dni do czwartku... :D Zaczynam żałować, że tak późno się umówiłam :P

Baranosia, zazdroszczę energii - mój ogród zapuszczony totalnie, ale chyba wezmę jakiegoś ogrodnika, bo jest tego masa, a ja nie mam czasu nawet 1m2 ogarnąć...

Kushina, super wieści :)

A co do ubrań, to przyszły moje jeansy ciążowe z H&M - rewelacja :)

Isia86 lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • anna123 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne macie te brzuszki a ja taki malutki

j36regz209hdv9cb.png
‹‹ 423 424 425 426 427 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ