Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
guerretenshi wrote:Cześć dziewczyny. Jest masakra. Rozchorowalam sie. Zatoki zapchane. Migrena. Bol garla. Do tego smarkam krwią. Czuje sie jak wrak człowieka. Jadę do lekarza po zwolnienie do pracy. Nie ma opcji ze w takim stanie będę pracować. I mam nadzieje ze on tez to rozumie. Do tego martwi mnie dziwny bol nad spojeniem lonowym. Może być od tego ze wczoraj dzien spędziłam siedząc 6h w aucie a poza nim intensywnie chodząc ?? Pol nocy nie przespałam. Martwię sie o babla nie o siebie. Zeby mu to nie zaszkodziło
jak bol nie przejdzie to pojadę do ginekologa zaraz po rodzinnym. Dbajcie o siebie.
W piątek przesiedziałam prawie cały dzień w aucie, bo prawie 1000km i miałam podobny ból, ale jak wysiadlam od razu położyłam się i rozluźniłam i po godzinie odpuściło, to chyba z napięcia mięśni...jednak siedzenie to też wysiłek ;/ no i stwierdzam, że koniecznie musze do następnego wyjazdu kupić adapter do pasów. Polecacie jakiś model, czy w sumie nie ma różnicy jaki się wybierze, w przeciwieńswie do wyboru wózka? ;P -
Witajcie
Czytam na bieżąco, ale połowa info wyleciała mi z głowy. Samopoczucie u mnie lepsze, nawet pomyślałam - dałabym radę pracować teraz, ale powrót na tydzień raczej bez sensutroszkę mi brakuje tego... , bo dzieciaki fajne , współpracownicy również
Mój mały szaleje, noce różne.
Co do wózków, to już pisałam, że mam camarello camera. Jest fajny. Szczególnie gondola.ze spacerówki korzystaliśmy w zasadzie tyko w zimie , bo wolałam lżejsza kupić, a na wczasy z tym dużym wózkiem - zajmował pół bagażnika - nie bardzo. Teraz chciałabym dokupić fotelik maxi cosi cabriofix, ale nie orientuje się czy da się go po 1 do samochodu bez systemu zamontować tylko pasami i czy są adaptery do tego naszego wózka żeby go wpiać. .. jeśli ktoś wie, to poproszę o informację.
Po mnie już bardzo widać ciążę, wczoraj w kolejce jedna pani mówi "oj.. tu pani w uwaga! Zaawansowanej ciąży - proszę na początek kolejki ". No i w sumie nie wiedziałam, czy jej podziękować czy przywalic, bo kurcze nawet nie 5 mies a tu zaawansowana
Prezentujemy się tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/06d444def72d.jpg
Trzymam kciuki za wizyty. Ja w środę dodatkowe 4dWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 12:22
Szczęśliwa Mamusia, polkosia, Isia86, zarębinka, Nulka, Izieth, cati lubią tę wiadomość
-
Perl u mnie siara pojawiła się jakoś 2-3tyg temu i też najpierw zauważyłam takie jakby strupki, a później po przyciśnięciu sutka wydobyła się nieduża ilość żółtawego płynu.
O ja Cudek jaki cudny masz ten brzuszek
Co do wózków to teraz zaciekawiłyście mnie tym X-lander Amelis procudek2 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki witam się po weekendzie.
Co do wózków to ja jednak pozostaję przy jak najbardziej kompaktowym i lekkim
Koniecznie z siedzeniem rozkładanym na płasko.
Ostatnio przypomniało mi się że kiedyś podobał mi sie mamas&papas SOLA.
Nie ma go już chyba w sprzedaży ale z 2giej ręki widziałam taki 2w1 nawet za 600zł.
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
guerretenshi wrote:Okurde Cudek. Jaki niesamowity brzuch !!! :oo
chyba to przez to, że minęło 13 mies między pierwsza a druga ciąża, moje mięśnie brzucha sflaczałe zupełnie. ..no i nadmiar skóry. .. efekt jest:)
-
Cudek, koleżanka miała taki w 7 miesiącu, więc się nie dziw
Ja już też mam duży, spróbuję zrobić zdjęcie. Ale oczywiście i tak największy wieczorem po całym dniu jedzenia ;P
Chciałam napisać wczoraj w sprawie wózków, ale coś mi forum ucinało. 3-kołowych nie polecam, bo są mniej stabilne, sprawdźcie same jak macie możliwość i pojeździjcie sobie. Byłam zakochana w Quinny Moodd, ale jak wypróbowałam go u koleżanki to dramat... Ale ja też jeżdzę głównie po lesie, więc musiał być bezpieczny. Po chodniku i parku to wiadomo, co innegoKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Wczoraj teściowa nas odwiedziła, więc miałam strasznie dużo sprzątania, nawet niektóre okna myłam, bo ona jest taka okropna, że potrafi wypomnieć, że brudne. W nocy miałam takie zakwasy w rękach i ból spojenia, że nie mogłam spać... Niepotrzebnie tak przesadziłam, ale z drugiej strony mam błysk i spokój na jakiś czas.
W czwartek prenatalneKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Szczęśliwa - ja nie zniknęłam! Czytałam w każdej wolnej chwili.
Czyli maxi cosi można montować w aucie normalnie pasami?
Polkosia no w 1 ciąży tak wyglądałam dokładnie w 7 mies;)
Widzisz już w czwartek - w końcu się doczekalaskciukasy trzymam. Ty chyba już zamykasz listę prenatalnych u grudniowek, prawda?
Ja w środę to 4d - może w końcu się dowiem kto tam mieszka, bo te " na 70% dziewczynka " nawet z ust dwóch ginekologow jakoś mnie nie przekonuje
A chciałabym już imiennie zwracać się do brzucha
Poza tym płyta i zdjęcia mają być prezentem na dzień ojca - taka niespodzianka. Koszulkę ze wspólnymi zdjęciami z Szymonkiem już ma - doszła w sobotę.
Spokojnego dnia. U nas dziś pada.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 12:53
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
ja juz po kontroli po wycieciu polipa i wszystko ok
maluszka widziakam tylko chwile ze fika i bije serduszko
Teraz mam dylemat. W czwartek lece do Polskii na 2 dni mam sie zatrzymac u kolezanki. I tu jest problem. Jej roczny synek kaszle od 3 tyg, ale nie goraczkuje i nic wiecej. Sam kaszel. Ma jakies leki. W tamtym tyg robili mu przeswietlenie i okazalo sie ze ma zapalenie pluc
ale jakies takie delikatne ze nie wymaga hospitalizacji.
I teraz moje pytanie. Jak myslicie, po tak dlugim czasie chyba juz nie powinien zarazac? I nawet jak dostanie dzis nowy antybiotyk to do mojego przylotu mina 4 doby to juz chyba bezpieczny czas na moja wizyte?Werix lubi tę wiadomość
-
Popieliłam godzinę, bo mój ogród woła o pomstę do nieba. Zaniedbałam go okrutnie. Mama i teściowa zapowiedziały, że wpadną i mi pomogą i to mnie zmotywowało do roboty
obie pracują i mają 10 razy większe ogrody ode mnie więc duma mi nie pozwoliła hehe
-
nick nieaktualnycudek2 My bez problemu foteliki pasami zapinamy te foteliki , ostatnio rozglądam się za nowymi bo już małe wyrosły z nich
.
Alexxis Ale super, że będziecie mieć synka macie już wybrane imię.
Kochane najważniejsze aby maleństwa były zdrowe tak jak cudek2 napisała , choć wiadomo ile z was urodzi córeczkę zamiast synka , lub na odwrot nie mówię że musi być tak na 100 % , ja coraz częściej słyszę o takich niespodziankach, teraz ostatnio mi siostra mówiła że jej koleżanka w Piątek ten co był , miała córeczkę urodzić i nadchodzi termin CC , a tu synek ale byli zaskoczeni
. I zamiast Hani jest Kacper
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 14:51