Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. Jest masakra. Rozchorowalam sie. Zatoki zapchane. Migrena. Bol garla. Do tego smarkam krwią. Czuje sie jak wrak człowieka. Jadę do lekarza po zwolnienie do pracy. Nie ma opcji ze w takim stanie będę pracować. I mam nadzieje ze on tez to rozumie. Do tego martwi mnie dziwny bol nad spojeniem lonowym. Może być od tego ze wczoraj dzien spędziłam siedząc 6h w aucie a poza nim intensywnie chodząc ?? Pol nocy nie przespałam. Martwię sie o babla nie o siebie. Zeby mu to nie zaszkodziło
jak bol nie przejdzie to pojadę do ginekologa zaraz po rodzinnym. Dbajcie o siebie.
-
Jak jak bylam na piatkowej wizycie to trudno mi bylo wstac z lozka i lekarka to zauwazyla a dzien wczesniej nad wanna zgieta wlosy mylam i mowie ze tak mi sie dzieje jak zgieta troszke jestem a ona na to ze to moze byc cos od rwy kulszowej i tak sie dzieje kobietom w ciazy ale to w pozniejszym czasie a nie prawie na poczatku ciazy i zebym sie zglosila do lekarza rodzinnego. Powiedziala ze napewno zadnych tabletek mi na to nie moze przepisac a jedynie co to ewentualnie wyslac na jakies masaze.Tylko ze mnie to caly czas nie boli tylko jak sie pozginam. To po kazdym zgieci mam leciec na masaze. Fakt bol jest masakryczny.
Elcia89 lubi tę wiadomość
-
Ale mi już brzuch urósł haha
Dobrze, że pani ginekolog mówi, że to ciążowy!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/777f46eae70e.jpgcudek2, Szczęśliwa Mamusia, Werix, Chamomilla, Polarisa90, polkosia, zarębinka, Nulka, emilkazozz, Izieth lubią tę wiadomość
-
guerretenshi wrote:Dopiero w sobotę wracam do pracy. Mam infekcje zatok. Teraz ginekolog. Mam wrażenie ze ktos próbuje wyrwać mi macice.
Alexxis piękny brzucho. Ja na swój wole patrzeć z przodu. Taka mała piłeczka
Dziękuje dziewczyny
Miałam to samo i pani ginekolog powiedziała mi, że po prostu się rozciągam, ale lepiej sprawdzić -
Dzień dobry!
Jak zwykle tylko z doskoku, wciąż zapracowana w dzień, wieczorami pochłonięta Hanką...weekendy wyjazdowe. Nie ma kiedy odpocząć
Czekam z niecierpliwością na pierwsze ruchyW pierwszej ciąży udało mi się je rozpoznać w 17 tygodniu (dzięki detektorowi tętna), teraz mam nadzieję, że uda się jeszcze wcześniej
Helenka fika jak szalona (slychać to na detektorze) ale póki co jeszcze chyba ma miejsce i jakoś mnie nie trąca
Ależ ten czas leci w drugiej ciąży! OMG, już 14 tyg a dopiero sikańce robiłam
Miłego dzionka! -
W mojej przychodni dziś ginekologów brak. Wiec jadę do szpitala. Czuje sie idiotyczne bo nie krwawie tylko mnie boli. Pewnie spojrza na mnie jak na idiotke. Ale muszę wiedzieć co sie dzieje. Tym bardziej ze przeczytałam ze odklejaniu sie łożyska nie zawsze towarzyszy krew i nie jest to bol cialgy. Wiec +100000 do stresu.
-
baranosia wrote:Dziewczyny byłam wczoraj w kinie z mężem na filmie "Zanim się pojawiłeś" cała sala kobiet zaryczana w rozmazanym makijażu. Naprawdę polecam! W wc usłyszałam że jest też książka która równie mocno wyciska łzy
Ja ostatnio byłam na tym filmie i szczerze się zawiodłam...Ostatnio wszystko doprowadza mnie do płaczu, a tutaj nic..Dlatego zabieram się za książkę z nadzieją, że ona będzie lepsza niż filmChociaż film zły nie był, po prostu nie wzruszył mnie
-
Ja mam nisko. Wlasnie sie dowiedziałam. Do tego młody głowa w dół i fikajac mi dopierdziela. Wszystko jest oki. Serduszko 153ud/min. Mam sie oszczędzać, niczego nie dźwigać i zrezygnować już z pracy. Łykać nospe i paracetamol jak bol będzie mocniejszy
. Jestem już spokojna. Wiec ide leżeć.
Szkoda ze nie znam wielkości młodego ale na usg był dużybaranosia, cudek2, Szczęśliwa Mamusia, Chamomilla, polkosia, Nulka, RedLady, cindi88 lubią tę wiadomość
-
guerretenshi wrote:Ja mam nisko. Wlasnie sie dowiedziałam. Do tego młody głowa w dół i fikajac mi dopierdziela. Wszystko jest oki. Serduszko 153ud/min. Mam sie oszczędzać, niczego nie dźwigać i zrezygnować już z pracy. Łykać nospe i paracetamol jak bol będzie mocniejszy
. Jestem już spokojna. Wiec ide leżeć.
Szkoda ze nie znam wielkości młodego ale na usg był duży
To super że z dzieciątkiem wszystko dobrze niech fikaA ty słuchaj się lekarza i odpoczywaj
ja dzisiaj najchętniej cały dzień bym przespała ale nie ma jak bo synuś za to pełen energii.