Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
isia ja się wypowiem w kwestii fotelika
ze względu na bezpieczeństwo brałabym pod uwagę tylko foteliki maxi cosi lub besafe
jeśli szukasz zestawu patrz czy dają któryś z tych (wtedy trzeba mieć tzw adaptery aby wpiąć fotelik w stelaż, jeśli ci w ogóle zależy na tej opcji)
jeśli do wózka dołączony jest fotelik inny niż te dwa, brałabym wózek 2w1 i fotelik osobno
zaznaczam że ja mam lekkiego świra w temacie fotelik/bezpieczeństwoIsia86, emilkazozz, cudek2, katek88 lubią tę wiadomość
-
Isia też chętnie pociągne temat dzisiaj nawet trochę oglądałam w necie, z tego co wyczytałam
Riko to takie droższe Tako obydwa fajne ale podobno ciężkie
Adam nie polecają,
Camarelo carena jeszcze nie doczytałam co i jak
Bebetto też polecają
Roan to podobno średni ale nowy model jest Boss i jest ok
Tyle póki co wiem, zachwycają się nad x-landerami ale ja się jakoś nie przekonuje do nich
Dopiero zaczynam zbierać opinie
Fajnie by było jakbyśmy się do tego grudnia wprowadzili do domu bo tachanie wózka na 3 piętro mi się nie marzy
Ogólnie jestem w temacie wózków zdecydowana na 3w1 i podobają mi sie te z plastikowym dnem gondole takie zaokrąglone. Może nawet częsciowo w skaji czy to skóra jest nie wiem
Polecają koła pompowane, przednie mniejsze, 4 kołoweno i tyle na razie
Zakochana jestem póki co w Tako Moonlight VelaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 23:06
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Czyli, już wiemy, że na pewno 4kołowe
no i pompowane
jutro poszukam tych wózków, o których piszesz.
ja znalazłam coś takiego na allegro, ale jeszcze nie czytałam żadnych opinii:
http://allegro.pl/coneco-comodo-3w1-wozek-wielofunkcyjny-paras-karu-i6155888574.html
http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-dorjan-baby-boat-3w1-gratisy-i6007660182.html
http://allegro.pl/mikrus-wozek-venezia-3w1-mega-zestaw-filmik-i6218244867.html
tylko, że na podstawie tego co pisze kalina123 to tutaj raczej te foteliki mizernie wyglądają i chyba nie są jakieś rewelacyjne14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
Cześć dziewczyny
jeśli byłaby któraś zainteresowana to ma na sprzedaż ubranka po mojej listopadowej córeczce, mam też dużo kombinezonów zimowych ale jeszcze ich nie wystawiałam
Pozdrawiam i życzę wszystkim dużo zdrówka !!
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=2573142 -
Jeśli chodzi o wózek to tylko 2 w 1 bo foteliki w zestawach sa o dup.. Roztrzas wiem bo mam osobe pracujaca przy tym sprzecie i bisefe lub maxcosi. Ja osobiscie mam wózek tako jestem bardzo zadowolona i spokojnie 2 tez w nim poworze podoba mi sie ich dizajn i to jak amortyzuja dziecko. Nie polecam obic do wuzka z ecoskory bo sie w cieple rozciąga kuzynka ma i żałuje
-
Cześć Wam
wczoraj w nocy leżałam i oglądałam film. Kiedy nagle. Puk puk puk. Galy mi wyszły. Myśle ze tego uczucia nie da sie pomylić z żadnym innym. Czułam sie jak galaretka która ciekawe dziecko delikatnie dotyka palcem zeby zobaczyć co sie stanie. A potem pralka i przelewanie przez dłuższa chwile. Cudowne uczucie ! I mam na szybko pytanie bo o 8 ruszam w trasę - jak sie nazywają te lekarstwa dla ciężarnych ? Dwa dni temu przewialo mi gardło. Wczoraj jeszcze dawałam radę ale dziś to koszmar! Herbata nie pomaga
Izieth, Szczęśliwa Mamusia, Nulka, Werix, Chamomilla lubią tę wiadomość
-
Nutka-koloru wrote:Jeśli chodzi o wózek to tylko 2 w 1 bo foteliki w zestawach sa o dup.. Roztrzas wiem bo mam osobe pracujaca przy tym sprzecie i bisefe lub maxcosi. Ja osobiscie mam wózek tako jestem bardzo zadowolona i spokojnie 2 tez w nim poworze podoba mi sie ich dizajn i to jak amortyzuja dziecko. Nie polecam obic do wuzka z ecoskory bo sie w cieple rozciąga kuzynka ma i żałuje
to już wiem, że te 3 moje wcześniejsze typy odpadły ze względu na fotelikteraz przynajmniej wiem czego szukać i na co koniecznie zwrócić uwagę
Dziękuję dziewczyny14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
-
guerretenshi wrote:Cześć Wam
wczoraj w nocy leżałam i oglądałam film. Kiedy nagle. Puk puk puk. Galy mi wyszły. Myśle ze tego uczucia nie da sie pomylić z żadnym innym. Czułam sie jak galaretka która ciekawe dziecko delikatnie dotyka palcem zeby zobaczyć co sie stanie. A potem pralka i przelewanie przez dłuższa chwile. Cudowne uczucie ! I mam na szybko pytanie bo o 8 ruszam w trasę - jak sie nazywają te lekarstwa dla ciężarnych ? Dwa dni temu przewialo mi gardło. Wczoraj jeszcze dawałam radę ale dziś to koszmar! Herbata nie pomaga
Prenalen to cała seria leków dla ciężarnych -
Isia ja w sumie do brata dostałam Maxicosi ale myślisz, że wszystkie wózki mają do dupy te foteliki?
Moja szwagierka ma ekoskóre i nic się jej nie dzieje ma wózek tako
Isia ten Dorian też łądnyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 08:19
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Fuksja90 wrote:Ten mi wpadł w oko
http://allegro.pl/wozek-x-lander-amelis-new-2016-pro-2w1-3w1-opcja-i6138008492.htmlteż mi się spodobał
i czytałam opinie, niby ludzie polecają
ja jeszcze patrze na firmę riko... też sporo pozytywnych opinii wyczytałam.
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
-
polkosia wrote:Nulka, a jeszcze zapytam czemu CC miałaś tak wcześnie?
Z Maciejem poszły mi wody (przetrzymali mnie bez nich 36godz na "obserwacji") a akcji ani widu ani słychu skończyłam chyba na 4 cm gdzie skurczy wcale nie czułam... oksytocyna też nic nie dała chodziłam z nią kilka godzin i ani drgnęłopolkosia lubi tę wiadomość
-
baranosia wrote:Ja upatrzyłam Bebetto Torino właśnie 3w1 z fotelikiem Maxi Cosi co prawda 2tys bez paru zł ale mąż właśnie wydał 4tys na remont motoru to na dziecku nie będę oszczędzać
i niestety sporo opinii negatywnych wyczytałam o bebetto, ale nie wiem czy to była mowa konkretnie o modelu torinokatek88 lubi tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
-
Kokardka44 wrote:Isia też chętnie pociągne temat dzisiaj nawet trochę oglądałam w necie, z tego co wyczytałam
Riko to takie droższe Tako obydwa fajne ale podobno ciężkie
Adam nie polecają,
Camarelo carena jeszcze nie doczytałam co i jak
Bebetto też polecają
Roan to podobno średni ale nowy model jest Boss i jest ok
Tyle póki co wiem, zachwycają się nad x-landerami ale ja się jakoś nie przekonuje do nich
Dopiero zaczynam zbierać opinie
Fajnie by było jakbyśmy się do tego grudnia wprowadzili do domu bo tachanie wózka na 3 piętro mi się nie marzy
Ogólnie jestem w temacie wózków zdecydowana na 3w1 i podobają mi sie te z plastikowym dnem gondole takie zaokrąglone. Może nawet częsciowo w skaji czy to skóra jest nie wiem
Polecają koła pompowane, przednie mniejsze, 4 kołoweno i tyle na razie
Zakochana jestem póki co w Tako Moonlight VelaWózek ciężki, ale wszystkie z pompowanymi kołami ważą swoje... na Bassa choruję ale pewnie na tym się skończy bo szkoda kasy skoro wózek mam, a skoro się przeprowadzamy do domu to odchodzi dźwiganie na 1 piętro
-
Cześć dziewczyny
do mnie tez juz od 3 dni kulka od środka puka
mam mówi, ze niemożliwe ale moja siostra mówi, ze czuła tak samo i w podobnym okresie jak ja. A teraz jak jeszcze u was sie zaczęło to juz jestem pewna
mi marzy sie wózek iCandy ale są strasznie drogie
moze poszukam używanego w dobrym stanie. A jak nie to pewnie maxi cosi lub Mutsy. Dziewczyny a dlaczego nie 3 koła? Podobają na, sie takie ale sporo osób pisze ze to nie jest dobre rozwiazanie. I jeszcze jedno. Fotelik w spacerowe tradycyjny czy kubełkowy? Wiecie cos o tym?