Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Polkosia 3 lekarzy mówiło mi co innego, znaczy dwóch obstawiało dziewczynkę a teraz moja pani ginekolog, ze to chłopak haha
Co do tych wszystkich objawów wskazujących na płeć to jesli bedzie naprawde chłopak to u mnie kompletnie sie nie sprawdzi
Mam ciagle ochotę na owoce, jadlabym je ciagle ahhanie mogę patrzeć na mięso...wymiotowałam okropnie i wszyscy mi mówili ze tak z dziewczynkami jest haha
Miałam mega wysoki przyrost bety i moja dzidzia ma wysokie tętno, a to tez podobno wskazuje na babeczkę haha
W ogole zaczęła mnie swędzieć skóra na brzuchu, mam cały czerwony od drapania! Masakraaaa
Jesli chodzi o wózek to mi sie podobał bebetto Torino, ale jakos nie byłam przekonana do niego tak na 100%..zobaczyłam go na zywo i jest jeszcze lepszy! Super sie prowadziło go!polkosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/f9a6a31bc04e.jpg
po wczorajszej wizycie z maleństwem wszystko ok godzine trwalo usg tsk się kręciłotylko nastraszyli mnie ze lozysko na przedniej ścianie i nisko z te wszystkifo p doktor nie zajrzała na płeć
polkosia, Izieth lubią tę wiadomość
-
Mi tez wczoraj powiwdzial gin ze lozysko nisko, ale powiedzial tez ze jest jeszcze czas zeby sie podnioslo, wiec narazie jest ok.
Co do tych wartosci ujemnych z dopplera plodu to drugi lekarz mi powiedzial ze w tym momencie najwazniejsza jest wartosc PIV i zeby tamtymi sie nie przejmowac bo przeplyw krwi u plodu on stwierdza ze jest prawidlowypolkosia, Magduullina lubią tę wiadomość
-
polkosia wrote:Ja już ponad 2 tygodnie maleństwa nie widziałam i chora jestem
W czwartek prenatalne, ale tak mi się dłuży
polkosia lubi tę wiadomość
-
Jestem przekonana że poczułam ruchy
Byłoby to tydzień wcześniej jak przy Maćku
guerretenshi, baranosia, polkosia, Izieth, Chamomilla lubią tę wiadomość
-
Witam się z rana
ja już pewna, że czuję ruchy
Cudowne uczucie te kopniaczki hihi, miałam sytuację, że do męża dzwonili w nocy i się tak przestraszyłam dzwonka, że czułam jak mnie kopie na dole hahaha
u mnie do wizyty jeszcze 2 tygodnie ale jak czuję kopniaczki już jestem spokojniejsza
Miłego dnia dziewczyny :*
Izieth, Werix, Chamomilla lubią tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
W drugiej ciąży szybciej czuć ruchy. Mi Belly pokazuje na jutro, ze mogę juz poczuć. Na razie nic nie czuje w dodatku mam wrażenie a nawet nie wrażenie bo to fakt, ze brzuch mam troche mniejszy. Tłumacze sobie ze pewnie wzdęcia się zmniejszyły ale i tak się troche denerwuje
-
nick nieaktualnydziewczyny jeżeli chodzi o ruchy z synem w 15 tygodniu czułam juz kopniecia teraz jestem w 14 tygodniu raz na dzień lub dwa jak usiąde czuje ze to dziecko mi tam puknie parę razy tego raczej nie da się pomylic
wiadomo ze nie sa to kopniecia tylko takue subtelne musniecie i to raczej zależy od kobiety jak i od dziecka kiedy poczuje bo później to wiadomo ze kopniaki sa mocniejsze i ich juz nie pomyślimy z niczym innym:)