X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
Odpowiedz

Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpraszam się na schabowe :D

Ja dzisiaj bez planu jeszcze, rano wciągnęłam domowe hot-dogi :P

Nel@ lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia wpadaj po towarzyszysz dla mojego męża bo ja schabowego nie tknę

polkosia lubi tę wiadomość

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • Nel@ Ekspertka

Wysłany: 17 czerwca 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z moim lubimy schaboszczaki :) ale znajdzie sie jakas porcja dla Ciebie polkosia :)

Palma, zapomnialam juz o golabkacj, a uwielbiam !! Mniam :)

Fukcja90 , kurde nigdy nie jadlam i nie robilam krolika...A zapowiada die pysznie :) poprosze przepis :)

polkosia lubi tę wiadomość

wg USG 3fbf22ea43.png
    Wg OM 2nn3pc0z4dzwif2k.png
  • palma Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to chyba zaczęłam jeść za dwoje bo nigdy mi się nie zdarzało jesc dwóch gołąbków plus ziemniory :o

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • anna123 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja juz po wizycie. Maluszek rosnie i wszystko w porzadku ale nie chcial dac sie pokazac kim jest moze za miesiac. Pogoda u mnie tragiczna raz slonce raz deszcz a teraz slonce z deszczem a tu jeszcze trzeba budowy dogladac bo chlopaki mi sie cos ociagaja z dowozem kominow.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 12:31

Szczęśliwa Mamusia, polkosia, Nel@, Izieth, Nulka, Chamomilla, RedLady lubią tę wiadomość

j36regz209hdv9cb.png
  • kalina123 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my w drodze nad morze :) oczywiście mc donald obowiązkowo zaliczony, ach :D
    schabowego bym wsunęła z apetytem ale rybką ze smażalni też nie pogardzę ;)

Szczęśliwa Mamusia, Nel@, cudek2, emilkazozz lubią tę wiadomość

82doroeqdnooy9dr.png
  • emilkazozz Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się dziś stosowałam w macu - tortilla i cola ;)
    zakupiłam sporo ciuchów ciążowych w H&M- jakąś promocja, że jak się ściągnie aplikacje i zarejestruje to 10%rabatu. Więc kupiłam 2 pary długich spodni, jedne krótkie i dwie bluzki. Do końca miesiąca jem już tylko chleb i to bez masła chyba, bo trochę zaszalalam ;)

Szczęśliwa Mamusia, Nel@, Izieth lubią tę wiadomość

f2w3vfxms6mp9lea.png

• polkosia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj kupiłam na wyprzedaży w necie boyfriendy ciążowe :)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Made Koleżanka

Wysłany: 17 czerwca 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wróciłam z wizyty. Ostatni raz raz widziałam maluszka na prenatalnym A to było ponad 3 tyg temu. Nie miałam w ogóle usg tylko pomiar ciśnienia i waga u położnej A u lekarza rozmowa czy coś mi dolegalo, oglądanie wyników badan prenatalnych. Spodziewałam się ze zobaczę maluszka, jak urósł. A tak nic. Kolejna wizyta dopiero za 3 tygodnie. Jak znów nie będzie usg to wtedy zobaczę na polowkowym aż 22 lipca...

• baranosia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka dlatego się cieszę, że mieszkam w małym mieście i nie mam tu takich sklepów :D

Za mną znów chodzą ogrodniczki <3

emilkazozz lubi tę wiadomość

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i wczoraj byłam w kinie i jak zawsze przed filmem pojawiają się zapowiedzi innych filmów. Ciarki miałam na zapowiedzi filmu "Zanim się pojawiłeś" i nie odpuszczę muszę go zobaczyć! Fabuła od razu skojarzyła mi się z filmem, który po prostu kocham "Nietykalni"

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • Fuksja90 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nela ja często robię królika bo dostaję od rodziców a dzisiaj akurat z tego przepisu
    http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/krolik/krolik_z_smietanie/przepis.html

emilkazozz lubi tę wiadomość

• guerretenshi Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raz jadłam królika. W sosie grzybowo smietanowym. Najdelikatniejsze mięso jakie miałam w ustach ale skojarzylo mi sie z kurczakiem w smaku :D ide kupić chrupki bo nie mam na nic ochoty ani pomysłu. A w domu zrobię chyba curry z kalafiora wg doradcy smaku :)

13.01 pierwsze USG :)
    f2w3yx8dnbdwnm3w.png
    f2wlj44jcmeu4i3p.png
  • anna123 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Made wrote:
    Właśnie wróciłam z wizyty. Ostatni raz raz widziałam maluszka na prenatalnym A to było ponad 3 tyg temu. Nie miałam w ogóle usg tylko pomiar ciśnienia i waga u położnej A u lekarza rozmowa czy coś mi dolegalo, oglądanie wyników badan prenatalnych. Spodziewałam się ze zobaczę maluszka, jak urósł. A tak nic. Kolejna wizyta dopiero za 3 tygodnie. Jak znów nie będzie usg to wtedy zobaczę na polowkowym aż 22 lipca...
    Ja dzis tez mialam wizyte i wszystko w pakiecie tylko zdjecia usg nie dostalam i maluszka tez za miesiac znow zobacze a potem znow prenatalne

j36regz209hdv9cb.png
  • Fuksja90 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądałam ten odcinek z curry i tak się zastanawiałam czy dobre więc czekam na recenzje ;)

• cati Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    umieram dzis kobietki :((( nie moge ... spala bym caly dzein , nic mi sie nie chce jesc malemu dawalam obiadek to powstrzymywalam sie by nie zwymiotowac ;( nie moge co jest....

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Chamomilla Ekspertka

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fuksja90 wrote:
    U mnie też pryszcze a włosy nadają się do mycia 2 razy dziennie a ma być chłopiec więc nie wiem czy to się sprawdza.

Ja mam pryszcze na plecach jakich w zyciu nie mialam! Ogromne i pryszcz na pryszczu... A dzis na usg gin powiedzial zgodnie z moimi przypuszczeniami ze prawdopodobnie bedzie chlopak :) od strony meza to nie ma ani jednej dziewczynki od paru pokolen ;) dziadek meza mial 4 braci, kazdy z nich samych chlopcow ma, ojciec meza ma 3 braci i kazdy z nich synow, pytanie brzmi kogo moze miec moj maz jako potomka? Oczywiscie syna ;) mam nadzieje ze ta passa kiedys sie konczy np przy drugim lub trzecim dziecku, bo dziewczynke tez bym chciala miec a juz najbardziej oczekuje tego maz :)

Nulka lubi tę wiadomość

f2wle6ydyez5rsng.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati, biedna, mam podobnie... Dzisiaj pojechałam do mamy na obiad, bo nie dałam rady nic zrobić sama.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mi się królik kojarzy z kurczakiem. Robiłam i jadłam 1x w życiu, dla Tysi. Jakoś nie mogę się przekonać, żeby znów zrobić...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Nel@ Ekspertka

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ! Wazne pytanie. Czy ktoras z Was zna kogos z centrum zdrowia dziecka w Warszawie? Znajomy wlasnie dzwonil do mnie i pytal bo synek jego znajomej ma jakie zapalenie mozgu :( i jest w szpitalu w Kielcach a lepiej dla niego byloby w tym centrum w wawie, ale niestety ciezka sprawa zeby tam sie dostac. Ja niestety nie mam tam nikogo.

wg USG 3fbf22ea43.png
    Wg OM 2nn3pc0z4dzwif2k.png
‹‹ 414 415 416 417 418 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ