X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
Odpowiedz

Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpraszam się na schabowe :D

Ja dzisiaj bez planu jeszcze, rano wciągnęłam domowe hot-dogi :P

Nel@ lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia wpadaj po towarzyszysz dla mojego męża bo ja schabowego nie tknę

polkosia lubi tę wiadomość

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • Nel@ Ekspertka

Wysłany: 17 czerwca 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z moim lubimy schaboszczaki :) ale znajdzie sie jakas porcja dla Ciebie polkosia :)

Palma, zapomnialam juz o golabkacj, a uwielbiam !! Mniam :)

Fukcja90 , kurde nigdy nie jadlam i nie robilam krolika...A zapowiada die pysznie :) poprosze przepis :)

polkosia lubi tę wiadomość

wg USG 3fbf22ea43.png
    Wg OM 2nn3pc0z4dzwif2k.png
  • palma Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to chyba zaczęłam jeść za dwoje bo nigdy mi się nie zdarzało jesc dwóch gołąbków plus ziemniory :o

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • anna123 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja juz po wizycie. Maluszek rosnie i wszystko w porzadku ale nie chcial dac sie pokazac kim jest moze za miesiac. Pogoda u mnie tragiczna raz slonce raz deszcz a teraz slonce z deszczem a tu jeszcze trzeba budowy dogladac bo chlopaki mi sie cos ociagaja z dowozem kominow.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 12:31

Szczęśliwa Mamusia, polkosia, Nel@, Izieth, Nulka, Chamomilla, RedLady lubią tę wiadomość

j36regz209hdv9cb.png
  • kalina123 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my w drodze nad morze :) oczywiście mc donald obowiązkowo zaliczony, ach :D
    schabowego bym wsunęła z apetytem ale rybką ze smażalni też nie pogardzę ;)

Szczęśliwa Mamusia, Nel@, cudek2, emilkazozz lubią tę wiadomość

82doroeqdnooy9dr.png
  • emilkazozz Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się dziś stosowałam w macu - tortilla i cola ;)
    zakupiłam sporo ciuchów ciążowych w H&M- jakąś promocja, że jak się ściągnie aplikacje i zarejestruje to 10%rabatu. Więc kupiłam 2 pary długich spodni, jedne krótkie i dwie bluzki. Do końca miesiąca jem już tylko chleb i to bez masła chyba, bo trochę zaszalalam ;)

Szczęśliwa Mamusia, Nel@, Izieth lubią tę wiadomość

f2w3vfxms6mp9lea.png

• polkosia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj kupiłam na wyprzedaży w necie boyfriendy ciążowe :)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Made Koleżanka

Wysłany: 17 czerwca 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wróciłam z wizyty. Ostatni raz raz widziałam maluszka na prenatalnym A to było ponad 3 tyg temu. Nie miałam w ogóle usg tylko pomiar ciśnienia i waga u położnej A u lekarza rozmowa czy coś mi dolegalo, oglądanie wyników badan prenatalnych. Spodziewałam się ze zobaczę maluszka, jak urósł. A tak nic. Kolejna wizyta dopiero za 3 tygodnie. Jak znów nie będzie usg to wtedy zobaczę na polowkowym aż 22 lipca...

• baranosia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka dlatego się cieszę, że mieszkam w małym mieście i nie mam tu takich sklepów :D

Za mną znów chodzą ogrodniczki <3

emilkazozz lubi tę wiadomość

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i wczoraj byłam w kinie i jak zawsze przed filmem pojawiają się zapowiedzi innych filmów. Ciarki miałam na zapowiedzi filmu "Zanim się pojawiłeś" i nie odpuszczę muszę go zobaczyć! Fabuła od razu skojarzyła mi się z filmem, który po prostu kocham "Nietykalni"

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • Fuksja90 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nela ja często robię królika bo dostaję od rodziców a dzisiaj akurat z tego przepisu
    http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/krolik/krolik_z_smietanie/przepis.html

emilkazozz lubi tę wiadomość

• guerretenshi Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raz jadłam królika. W sosie grzybowo smietanowym. Najdelikatniejsze mięso jakie miałam w ustach ale skojarzylo mi sie z kurczakiem w smaku :D ide kupić chrupki bo nie mam na nic ochoty ani pomysłu. A w domu zrobię chyba curry z kalafiora wg doradcy smaku :)

13.01 pierwsze USG :)
    f2w3yx8dnbdwnm3w.png
    f2wlj44jcmeu4i3p.png
  • anna123 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Made wrote:
    Właśnie wróciłam z wizyty. Ostatni raz raz widziałam maluszka na prenatalnym A to było ponad 3 tyg temu. Nie miałam w ogóle usg tylko pomiar ciśnienia i waga u położnej A u lekarza rozmowa czy coś mi dolegalo, oglądanie wyników badan prenatalnych. Spodziewałam się ze zobaczę maluszka, jak urósł. A tak nic. Kolejna wizyta dopiero za 3 tygodnie. Jak znów nie będzie usg to wtedy zobaczę na polowkowym aż 22 lipca...
    Ja dzis tez mialam wizyte i wszystko w pakiecie tylko zdjecia usg nie dostalam i maluszka tez za miesiac znow zobacze a potem znow prenatalne

j36regz209hdv9cb.png
  • Fuksja90 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądałam ten odcinek z curry i tak się zastanawiałam czy dobre więc czekam na recenzje ;)

• cati Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    umieram dzis kobietki :((( nie moge ... spala bym caly dzein , nic mi sie nie chce jesc malemu dawalam obiadek to powstrzymywalam sie by nie zwymiotowac ;( nie moge co jest....

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Chamomilla Ekspertka

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fuksja90 wrote:
    U mnie też pryszcze a włosy nadają się do mycia 2 razy dziennie a ma być chłopiec więc nie wiem czy to się sprawdza.

Ja mam pryszcze na plecach jakich w zyciu nie mialam! Ogromne i pryszcz na pryszczu... A dzis na usg gin powiedzial zgodnie z moimi przypuszczeniami ze prawdopodobnie bedzie chlopak :) od strony meza to nie ma ani jednej dziewczynki od paru pokolen ;) dziadek meza mial 4 braci, kazdy z nich samych chlopcow ma, ojciec meza ma 3 braci i kazdy z nich synow, pytanie brzmi kogo moze miec moj maz jako potomka? Oczywiscie syna ;) mam nadzieje ze ta passa kiedys sie konczy np przy drugim lub trzecim dziecku, bo dziewczynke tez bym chciala miec a juz najbardziej oczekuje tego maz :)

Nulka lubi tę wiadomość

f2wle6ydyez5rsng.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati, biedna, mam podobnie... Dzisiaj pojechałam do mamy na obiad, bo nie dałam rady nic zrobić sama.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mi się królik kojarzy z kurczakiem. Robiłam i jadłam 1x w życiu, dla Tysi. Jakoś nie mogę się przekonać, żeby znów zrobić...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Nel@ Ekspertka

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ! Wazne pytanie. Czy ktoras z Was zna kogos z centrum zdrowia dziecka w Warszawie? Znajomy wlasnie dzwonil do mnie i pytal bo synek jego znajomej ma jakie zapalenie mozgu :( i jest w szpitalu w Kielcach a lepiej dla niego byloby w tym centrum w wawie, ale niestety ciezka sprawa zeby tam sie dostac. Ja niestety nie mam tam nikogo.

wg USG 3fbf22ea43.png
    Wg OM 2nn3pc0z4dzwif2k.png
‹‹ 414 415 416 417 418 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ