Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja z moim lubimy schaboszczaki
ale znajdzie sie jakas porcja dla Ciebie polkosia
Palma, zapomnialam juz o golabkacj, a uwielbiam !! Mniam
Fukcja90 , kurde nigdy nie jadlam i nie robilam krolika...A zapowiada die pyszniepoprosze przepis
polkosia lubi tę wiadomość
-
Hej ja juz po wizycie. Maluszek rosnie i wszystko w porzadku ale nie chcial dac sie pokazac kim jest moze za miesiac. Pogoda u mnie tragiczna raz slonce raz deszcz a teraz slonce z deszczem a tu jeszcze trzeba budowy dogladac bo chlopaki mi sie cos ociagaja z dowozem kominow.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 12:31
Szczęśliwa Mamusia, polkosia, Nel@, Izieth, Nulka, Chamomilla, RedLady lubią tę wiadomość
-
A ja się dziś stosowałam w macu - tortilla i cola
zakupiłam sporo ciuchów ciążowych w H&M- jakąś promocja, że jak się ściągnie aplikacje i zarejestruje to 10%rabatu. Więc kupiłam 2 pary długich spodni, jedne krótkie i dwie bluzki. Do końca miesiąca jem już tylko chleb i to bez masła chyba, bo trochę zaszalalamSzczęśliwa Mamusia, Nel@, Izieth lubią tę wiadomość
-
Właśnie wróciłam z wizyty. Ostatni raz raz widziałam maluszka na prenatalnym A to było ponad 3 tyg temu. Nie miałam w ogóle usg tylko pomiar ciśnienia i waga u położnej A u lekarza rozmowa czy coś mi dolegalo, oglądanie wyników badan prenatalnych. Spodziewałam się ze zobaczę maluszka, jak urósł. A tak nic. Kolejna wizyta dopiero za 3 tygodnie. Jak znów nie będzie usg to wtedy zobaczę na polowkowym aż 22 lipca...
-
A i wczoraj byłam w kinie i jak zawsze przed filmem pojawiają się zapowiedzi innych filmów. Ciarki miałam na zapowiedzi filmu "Zanim się pojawiłeś" i nie odpuszczę muszę go zobaczyć! Fabuła od razu skojarzyła mi się z filmem, który po prostu kocham "Nietykalni"
-
Raz jadłam królika. W sosie grzybowo smietanowym. Najdelikatniejsze mięso jakie miałam w ustach ale skojarzylo mi sie z kurczakiem w smaku
ide kupić chrupki bo nie mam na nic ochoty ani pomysłu. A w domu zrobię chyba curry z kalafiora wg doradcy smaku
-
Made wrote:Właśnie wróciłam z wizyty. Ostatni raz raz widziałam maluszka na prenatalnym A to było ponad 3 tyg temu. Nie miałam w ogóle usg tylko pomiar ciśnienia i waga u położnej A u lekarza rozmowa czy coś mi dolegalo, oglądanie wyników badan prenatalnych. Spodziewałam się ze zobaczę maluszka, jak urósł. A tak nic. Kolejna wizyta dopiero za 3 tygodnie. Jak znów nie będzie usg to wtedy zobaczę na polowkowym aż 22 lipca...
-
Fuksja90 wrote:U mnie też pryszcze a włosy nadają się do mycia 2 razy dziennie a ma być chłopiec więc nie wiem czy to się sprawdza.
Ja mam pryszcze na plecach jakich w zyciu nie mialam! Ogromne i pryszcz na pryszczu... A dzis na usg gin powiedzial zgodnie z moimi przypuszczeniami ze prawdopodobnie bedzie chlopakod strony meza to nie ma ani jednej dziewczynki od paru pokolen
dziadek meza mial 4 braci, kazdy z nich samych chlopcow ma, ojciec meza ma 3 braci i kazdy z nich synow, pytanie brzmi kogo moze miec moj maz jako potomka? Oczywiscie syna
mam nadzieje ze ta passa kiedys sie konczy np przy drugim lub trzecim dziecku, bo dziewczynke tez bym chciala miec a juz najbardziej oczekuje tego maz
Nulka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ! Wazne pytanie. Czy ktoras z Was zna kogos z centrum zdrowia dziecka w Warszawie? Znajomy wlasnie dzwonil do mnie i pytal bo synek jego znajomej ma jakie zapalenie mozgu
i jest w szpitalu w Kielcach a lepiej dla niego byloby w tym centrum w wawie, ale niestety ciezka sprawa zeby tam sie dostac. Ja niestety nie mam tam nikogo.