Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
polkosia wrote:A jakie to gadanie, Guerretenshi?
Damian bardzo chce mieć pierwszego syna zeby dać mu to wszystko czego nie dostał od ojca. Córkę tez będzie bardzo kochał. Ale woli dla niej starszego dobrze wychowanego brata. Czasem sie śmiał ze jak będzie dziewczynka to ja oddamy xd. Ale z własnego doświadczenia wiem ze starszy brat to fajna sprawa. Ja dzięki temu byłam nietykalna na osiedlu i miałam wielu starszych kolegów którzy sie o mnie troszczyli.Magduullina lubi tę wiadomość
-
Magduullina wrote:mam nadzieję że tym razem dostane zdjęcie zapytam czy jest taka możliwość bo przecież języka nikt mi nie urwie
ewentualnie mi odmówi
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto raczej nie ma różnicy kieds ludzie wierzyli w zabobony u mnie niby z tych przepowiedni wszystko wskazuje na dziewczynę i tak tez czuje wewnętrzie okaże się wszystko co ma być to będzie tylko się modlić żeby było wszystko ok bo z synkiem na początku bylo kiepsko mam nadzieje ze tym razem dostane zaraz dzidziusia na piersi bez komplikacji .
-
Guerretenshi, no z tą obstawą od starszego brata to faktycznie coś jest
Moja koleżanka z gimnazjum miała o rok czy dwa starszego i oni ciągle jej "pilnowali", a potem ona chodziła z jednym z jego kolegów i był taaaki szał, że starszy i w ogóle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 08:16
Magduullina, Nel@, milky way lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
Hej witam się w 2gim trymestrze
Magdulina ja byłam tylko raz na NFZ i dostałam na pamiątkę jedno zdjątko
Co do włosów to też mi wypadają a miały być takie mocne.
Za to rosną jak szalone i to nie tylko na głowie.
Jak tak dalej pójdzie przemienię się w jakiegoś zwirza
No i pryszcze na brodzie takie bolesne.
I mdłości, ciągle gula w gardle teraz głównie wieczorem echh
Magduullina lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
O tak. Mi włosy tez rosną jak szalone. Bardzo dobrze bo w styczniu bez makijażu byłam jeszcze facetem, a teraz sa super prawie do ramion, mega gęste i znow loczki
Pogoda koszmarna. Od bramy mam 100 metrów na przystanek tramwajowy i już zdążyły mi buty przemoknac
Miłego dnia :* czas na prace (czyli 6h myślenia "co zrobić na obiad skoro kończę o 16") -
U mnie dziś tradycyjny schabowy, młode ziemniaczki z koperkiem i fasolka szparagowa z masełkiem i bułką tartą - mąż w końcu wraca po 3tyg pobytu w lesie i marzy mu się normalny obiad
Nel@, polkosia, Szczęśliwa Mamusia, Krakuska lubią tę wiadomość
-
A ja jutro jadę do mamy pierwszy raz od świąt i liczę na coś pysznego.
No i wreszcie im powiemy i teściowejpolkosia, guerretenshi lubią tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Hejo u mnie na obiad gołąbki;)
Co do włosów to ja znowu moge spokojnie myc co 3 dni,ale nie zauważyłam szybszego wzrostu.
Dzień założyłam biała obcisła bluzkę na uczelnie i koleżanki mówiły ze juz widać ten brzucholwracam do domu z egzaminu i odpoczywam. Bo cały ten tydzień duzo kosztowal mnie duzo stresu i nauki.
Nel@ lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)