Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Guerretenshi to w takim razie ja mam juz tak rozciagniety
ze mnie swedzą tylko nogi
ale co do nog to tam moze byc problem z wątroba...
zauwazylam tez ze w tej ciazy mam straszna cerepelno krostek to samo dekolt ... mam nadzieje ze to zejdzie bo wakacje taka okrosciala
-
cindi88 wrote:Zaciekawił mnie temat wieku i pierwszej ciąży i powiem szczerze że do tej pory czułam się tak w sam raz z moją 28 na karku. Akurat męża poznałam mając 24, w zeszłym roku ślub a teraz dziecko. Zdążyliśmy się wyksztalcic, znaleźć pracę, zdobyć stabilną pozycję zawodową, usamodzielnic się.. i teraz czuje ze jestem w stanie zapewnić potomkowi odpowiedni byt. Bardzo podziwiam młode mamy tj. te decydujące się na dzidzie świadomie w tak mlodziutkim wieku. To wymaga odwagi- ja mając 19 lat to sama byłam jeszcze dzieciakiem
U nas pierwsze 28 i teraz drugie 29Mogłoby być trochę mniej, 25-26, ale za późno poznałam męża
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Cati, jeśli wierzyć w zabobony, to tak ;P Przeczuwam chłopaka, ale w sumie wolałabym dziewczynę
Dwie siostry to zawsze inaczej. Plan był, że chłopak trzeci, ale co ja tam w tej kwestii mogę - tylko pogadać
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia właśnie szkopuł w tym cały żeby trafić na odpowiedniego faceta
Ja też zsypana na twarzy. I to w takich miejscach gdzie nigdy mi przyszcze nie wyskakiwaly np. na policzkach zrobił mi się normalnie tradzik. I włosy też wypadają - wcale nie są piękniejsze i gęsciejszekatek88 lubi tę wiadomość
-
Hej hej
U mnie buźka poki co, tfu tfu, się poprawiła, tym bardziej się cieszę, bo mam lojotokowe zapalenie skóry, a teraz po nim ani śladu. I też słyszę,że ciąża mi służy
Zastanawiające jest to, że ma być dziewczynka, a ja pieknieję
Co do wieku to ja trochę szukałam tego jedynego i teraz wiem, że było warto. Najpierw 5 lat z jednym, później go zostawiłam, bo był mami synkiem, i po 2latach znalazł się mój książęrok temu ślub, a teraz dziecko
Ja 30 on 28, ale ja styczeń on grudzień, więc w sumie 3 lata różnicy
No i podobne myślenie do cindi88
Miłego zbliżającego się weekenduI powodzenia na wizytach!!!
A za tydzień przyjeżdża mój małż)))
cindi88 lubi tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
Hello w moim 17 tyg!
myslalam ze na tym etapie mdlosci bede miala juz calkowicie za sobą, a tu lipa. Dalej mnie męczą
i tak chyba juz mi zostanie do końca ciąży.
Co do wygladu, to nie mogę narzekać. Cera i wlosy jak przed ciążą. Czasem cos mi sie pojawi pojedynczego ale ogólnie spokój. Skóra mnie nnie swędzi, tylko czuję jak się napina, kiedy się przeciągam. Smaruję się od samego początku olejem arganowym. -
guerretenshi wrote:Mi wysypalo plecy, prawego cycka i brodę. Nie chce dziewczynki. Bardzo chciałam. Ale Damian swoim gadaniem tak bardzo nastawił mniema chłopaka i to usg tez ze cieżko będzie sie przestawić.
A jakie to gadanie, Guerretenshi?Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnycześć kochane powiedzcie mi na nfz dostajecie zdjęcia z usg ? nie będzie to głupie jesli poproszę p doktor czy dałaby mi zdjęcie bo kurcze z 1 dostalam tylko dwa na samym początku a teraz to nie wiem czy dostanę ale moze warto się upomnieć i poprosić? - mam nadzieje ze doktorka będzie miala dobry humor i mi da.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 07:34
-
nick nieaktualnyco do płci wiadomo chciałabym pareczke ale najważniejsze by byli zdrowe mnie po twarzy opsypuje wlosy się tłuszcza ta ciaza odbiera mi urodę jak wszyscy twierdzą ale zobaczymy co będzie może dziś się dowiem . przy synku tryskalam energia buziak jak u niemowlaa włoski lśniące gęste teraz poprostu odwrotnie wszystko wszystko z małym góry moglam przenosić a teraz jak tylko zrobię cos wiecej od razu czuje kosc lonowa i krzyż trzeba dac na luz. .. trzymam kciuki za wasze wizyty i na pewno dam znać co po mojej 13:15 usg no się okaże
Isia86, Nel@, polkosia lubią tę wiadomość
-
Magduullina wrote:cześć kochane powiedzcie mi na nfz dostajecie zdjęcia z usg ? nie będzie to głupie jesli poproszę p doktor czy dałaby mi zdjęcie bo kurcze z 1 dostalam tylko dwa na samym początku a teraz to nie wiem czy dostanę ale moze warto się upomnieć i poprosić? - mam nadzieje ze doktorka będzie miala dobry humor i mi da.
no ale dostaję
Magduullina lubi tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)