Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja na koniec października skończę 24 Dokładnie tyle miała moja mama gdy rodziła mojego brata. Ja bylam 12 lat później. W życiu nie zafundowalabym swoim dzieciom takiej roznicy wiekowej. Te 5 to już dla nas max. Między M jego siostra jest 7 i oni juz nie mają o czym rozmawiać ale to może być akurat spowodowane tym ze ona jest lekkoduchem a moj M. poważnie podchodzi do wielu spraw. Odkąd go poznałam był dojrzały jak na swój wiek
Mam też szwagierke3 lata sstarszą od naszego dziecka
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Baranosia dzieki za nalesniki z parowka
zrobilam dzis i mi smakuja
dodalam jeszcze szynke i korniszona
mniaaam
Co do mlodych mam to fajnie Wamja juz 29 to do tych najmlodszych niestety nie naleze
ale mloda duchem jestem i wygladam na jakies 19, metr piecdziesiat w kapeluszu
to chociaz moge poudawac mlodsza niz jestem
hehe
baranosia, Szczęśliwa Mamusia, Krakuska, Nulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa skoncze 30 w listopadzie, ale poki co sie nie przyznaje i mowie zawsze, ze mam 29
Chcialam sie wyrobic z pierwszym dzieckiem przed 30, no ale nie wyszlo, bedzie miesiac pozniej
Czekam wlasnie w poczekalni, o 16 mam usg prenatalne, tym razem takie prawdziwe, bo w zeszlym tyg mialam takie nadprogramowe:P A jhtro lub w poniedzialek wyniki nifty...Nel@, Szczęśliwa Mamusia, Nulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hahahahah ale jaja z tym terenerem niemiec
ogólnie to witam się serdecznie i z super megą humorem
najadłam się jak świnia i egzaminy zaliczyłam więc wszystko jest idealnie
w końcu moge troche odpocząc bo już jutro tylko łatwy kolos więc jakoś sie uda
u mnie dziś tez wystąpiły jakieś dziwne bóle brzucha, tak jakby macicy ;/ i ciągle mnie głowa boli ale na szczęscie nie psuje mi to dnia.
chwile odpocznę i lece do biedry po arbuza bo mi baranosia ochoty narobiłasbaranosia, Szczęśliwa Mamusia, Izieth lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
:ooo
Tez bym zjadła arbuza ale wszystkie smakują mi jak stare skarpetki mimo ze Damian mówi ze sa pyszne. Cóż. Dziecko nie lubi.
Ja sobie obiecałam ze do 22 roku będę miała dziecko. I bach. Za miesiąc strzeli mi 21plan sie udał
Muszę spisać podkoszulki w pracy a tak mi sie nie chce. Wole jeść ciasteczka z orzechami
Czekam na ładne fotki z dzisiejszych wizytSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzy to mozliwe, zeby dziecko w tydzien uroslo 2cm? Bo tak mi wychodzi z dzisiejszego usg. W zeszly czwartek mialo 5,8cm, a teraz nagle 7,7cm. Cos mi sie wydaje, ze niezbyt dokladnie mi dzisiaj zrobili to usg. No ale najwazniejsze, ze nadal wszystko ok
Szczęśliwa Mamusia, RedLady, Nulka lubią tę wiadomość
-
Przy Was to się człowiek może staro poczuć
Ja urodzę w wieku 33 lat
Akurat ja nigdy nie miałam fantazji, by być młodą mamą, w wieku 19 lat głośno mówiłam, że nigdy nie będę miała dzieci
Każdy w swoim czasie dojrzewa do macierzyństwa
polkosia, Made, Krakuska lubią tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
ja w wieku 19 lat jeszcze nie znałam mego męża hihi , długo się docieraliśmy
no potem chciałam urodzić w wieku lat 26 no ale życie pokazało inaczej i urodzę w wieku 29 lat
ps. mam wrażenie, że czuję ruchytakie mini kopniaczki ale chyba sobie to ubzdurałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 18:40
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...