Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja cery nigdy nie miałam super ale teraz to jest tragedia... syfy mam nawet na plecach i dekolcie. Zdarzaja sie nawet na gliwie brwiach policzjsch czy nawet uchu - MASAKRA
Włosy strasznie się przetluszczaja i wypadają. ..
Z Maćkiem było zupełnie odwrotniezobaczymy kto tym razem w brzuchu siedzi
-
Mnie jeszcze przeraża to, że owszem rosną mi włosy tylko czemu ns brzuchu! Takich rewelacji to ja w ciąży jeszcze nie miałam
cudek2, Chamomilla lubią tę wiadomość
-
Nulka wrote:Mnie jeszcze przeraża to, że owszem rosną mi włosy tylko czemu ns brzuchu! Takich rewelacji to ja w ciąży jeszcze nie miałam
Kurcze, mam to samoTrochę to dla mnie krępujące, ale raczej po ciąży zniknie
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
karolajna88 wrote:A u mnie cera lepsza włosy się nie przetluszczaja ta brazowa linia mi się pojawiła na brzuchu. Kazda z nas inaczej reaguje na hormony.
mi się też pojawia ta linia)) ale się cieszę, jak patrze na brzuszek. póki co taka jasna, ale pewnie jeszcze ściemnieje
Włoski też na brzuchu się pojawiają, ale u mnie standard i raz na jakiś czas muszę wyrwać z 3 czarne włochydziwne to jest, bo na nogach mam taki meszek biały, którego nie widać i nie muszę golić nóg, a z brzucha co jakiś czas muszę wyrwać
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
Mi chyba z nas wszyskich klaki na brzuchu wyszły pierwsze. Sciemnialy zanim jeszcze wiedziałam o ciazy. I to był pierwszy znak. A teraz powyżej pępka już ciemnieja do tego takie na centymetr sa. Dobrze ze nie sa grube. Ale najważniejsze to ich nie ruszać
-
Zdałam egzamin i jestem mega szczęśliwa!
Do tego byłam na badaniach, wszystko dobrze, tydzień temu było 80% dziewczynka a dzisiaj już 80% chłopak haha
Mi to jest obojętne, ale D. się bardzo ucieszył!
Tylko mi się nie chce zgodzić żeby dać chłopakowi na imie Natan ahahcati, polkosia, Izieth, Nulka, Szczęśliwa Mamusia, kalina123, emilkazozz, RedLady, baranosia, Chamomilla, katek88 lubią tę wiadomość
-
Pod pekpkiem miałam wlosy w pierwszej ciąży teraz dodatkowo mam meszek dookoła. Tylko ze niestety te pod pepkiem mi zgolili przed CC i ze mną zostały
Mieliśmy na obiad naleśniki z serem i teraz z reszty zrobilam krokiety z parowka i seremwłaśnie je smaze i tak mi burczy w brzuchu że sie zaraz na patelnie rzucę
Czu u was dzisiaj tez taki wiatr ze drzewa obala i deszcz ze wszystko pływa? Masakra z tą pogodą ale nasza młoda trawka przynajmniej rośnie -
Gratulacj Alexxis !!!
))
Nulka wrote:Mnie jeszcze przeraża to, że owszem rosną mi włosy tylko czemu ns brzuchu! Takich rewelacji to ja w ciąży jeszcze nie miałam
hahah ja w pierwszej ciazy mialam tak owlosiony brzuch ze myslalam o depilacji !!a znikly dopiero po 5 miesiacach od porodu
poki co narazie nie mam wloskow na brzuchu , ani lini - chodz linia mi dokonca nie zeszla z pierwszej ciazy