Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jeszcze jestem tak z rezerwą nastawiona do tych wyników płci, dwóch lekarzy mówiło mi inaczej, teraz jedna pani doktor inaczej...Dlatego uwierzę w chłopaka wtedy jak zobaczę jąderka których teraz nie było, a jak dziewczynka to uwierzę na 4d hhah
Nie chce się jeszcze na nic nastawiać bo to się może wszystko zmienićNa następnej wizycie które będzie w 20 tygodniu powinny jąderka już być i wtedy będę ma 100%!
Z imieniem mam problem...Bo za dużo mi się dla chłopaka podoba hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 15:09
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiadomość z ostatniej chwili: zadzwonił Doktor z wynikami Nifty
Zdrowy chłopak
cudek2, Nel@, Szczęśliwa Mamusia, baranosia, milky way, RedLady, polkosia, kalina123, Nulka, cindi88, palma, Barcia, Koska 88, Isia86, Werix, emilkazozz, Chamomilla, Dotty84, Izieth lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie. Ja juz w czwartek idę na wizytę!
brzuch tez mi urósł. Wieczorem postaram się pokazać wczorajsze fotki;)
Ja mam jakis problem z jezdzeniem autobusami bo ciagle mnie mdli
Egzaminow coraz mniej ale niestety jeden bede miala we wrzesniu. Ale co tam wazne ze zaraz wakacje hurrraa!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 18:08
Nulka, ZakręconaOna, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
palma wrote:Witajcie. Ja juz w czwartek idę na wizytę!
brzuch tez mi urósł. Wieczorem postaram się pokazać wczorajsze fotki;)
Ja mam jakis problem z jezdzeniem autobusami bo ciagle mnie mdli
Egzaminow coraz mniej ale niestety jeden bede miala we wrzesniu. Ale co tam wazne ze zaraz wakacje hurrraa! -
Nulka ja pewnie bede miala pod górkę ale obronie sie we wrześniu za rok zamiast w czerwcu. Bede miala ITSa i da się radę. D powiedział ze będzie mi pomagać tak żebym wszystko ukończyła;) wierzę ze jakos mi sie uda, ale wiem ze latwo nie będzie.
Nulka lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Chciałam sobie dzisiaj cos kupić na wyprzedażach. No i niestety zlazilam sie, zmęczyłam i nic nie mam
h&m mama tylko w łomiankach, Jankach i na Targówku. Szkoda tylko, ze na stronce tego nie było:/ szukam jeszcze sukienki na wesele do koleżanki ale nie moge nic sensownego znaleźć
jestem zmęczona i zła....
-
nick nieaktualnyKoska 88 wrote:Chciałam sobie dzisiaj cos kupić na wyprzedażach. No i niestety zlazilam sie, zmęczyłam i nic nie mam
h&m mama tylko w łomiankach, Jankach i na Targówku. Szkoda tylko, ze na stronce tego nie było:/ szukam jeszcze sukienki na wesele do koleżanki ale nie moge nic sensownego znaleźć
jestem zmęczona i zła....
H&M Mama jest też w Blue City i w Reducie. -
Ale na pewno jest? Ja sprawdzałam złote tarasy na stronce i niby było a pózniej ekspedientka mi tylko te 3 lokalizacje podała. Trudno męża zmuszę żeby mnie na targowek lub do Łomianek zawiózł. Można wogole kupić ciuchy ciążowe w jakiś sieciówkach oprócz h&m? Ja to niestety muszę wszystko mierzyć.
-
Hej hej, ja tu przelotem i przypadkiem
chciałam Wam tylko powiedzieć że w Jankach i w Reducie nie ma H&M MAMA
Jest na Targówku, w Piasecznie i Łomiankach i więcej chyba ich nie ma. W Jankach i Reducie byłam tydzień temu i niestety nie ma. Wydaje mi się że w Blue City też nie ma ale za to ręki uciąć już nie dam
Kilka lat temu w większości H&Mów był dział ciążowy ale polikwidowali
29+1, 44 cm, 1430 g -
C&A chyba tez ma kolekcje ciążową - na pewno na stornie można on-line zamówic
Palma na pocieszenie Macieja rodziłam na pierwszym semestrze studiów i dałam radę tylko przedłużyłam sesje nie brałam dziekani ani nic, grunt to wsparcie w najbliższych i da sie wszystko ogarnąć (a studia dzienne)