Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Na dzisiejszej wizycie maluch pokazal nam co ma miedzy nozkami;)
Bedzie chłopak;)guerretenshi, kalina123, baranosia, Polarisa90, Werix, Nel@, Szczęśliwa Mamusia, cudek2, kwiatuszek12345, Chamomilla, RedLady, Nulka, palma, Izieth, Nutka-koloru, emilkazozz, cati lubią tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
baranosia urlop tacierzyński to odpowiednik macierzyńskiego
tobie pewnie chodzi o ojcowskito są 2 tyg. dodatkowo dla ojca niezależnie od macierzyńskiego
można go wziąć ciągiem lub podzielić na dwie części i wykorzystać do skończenia przez dziecko 2 lat
płatny 100% i tylko dla osób na umowie o pracępolkosia, Werix lubią tę wiadomość
-
kurde nie potrafię określić czy to co czuję to dziecko czy jelita czy raz jedno raz drugie
przecież powinnam wiedzieć jak to czuć a guzik nie potrafię odróżnić
ja i przed tą ciążą miałam często wrażenie że mam dziecko w brzuchu tak mi śmiesznie jelita pracowały, często jak leżałam to widziałam jak mi się tam coś przesuwa jakby mi dziecko ręką albo nogą przesuwało
no i teraz mam problem, nie chcę się nakręcać że to ruchy więc wypieram i nadal twierdzę że nie czujęIzieth lubi tę wiadomość
-
Jestem wykończona... Jeden egzamin zdany drugiego wyniki pod koniec tygodnia uff...
Pokłóciłam się z moim... Boże... jakie to jest ograniczone...
Gratuluje udanych wizyt i ślicznych maleństw -
Polarisa, jakie cudne dzieciaczki
Przesłodkie
Ja też czuję jakieś łaskotanie, takie bąbelki, ale czasami to jest tak wysoko, że to raczej nie dzieciątko, tylko właśnie wnętrznościZa tydzień wizyta (w końcu) to podpytam, gdzie to moje maleństwo dokładnie się znajduje
Isia86, Szczęśliwa Mamusia, Polarisa90 lubią tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
A ja czasme coś poczuje i tez mysle czy to juz ruchy. Chciala bym byla bym juz spokojniejsza a tak mysle ciagle czy wszystko w porzadku napewno i strach przed wizytami to juz staje sie chore . A wy macie jeszcze jakies objawy jakies bule piersi wymiot?
-
Witajcie
Wy już 17,18 tydzień, a ja co! Jutro dopiero 12i5
I prenatalne! Oby ten dzień szybko zleciał
guerretenshi, Szczęśliwa Mamusia, Nulka, Nel@, emilkazozz lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn