Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Basen mam 5,5 średnicy w ogrodzie. Wczoraj się pluskalismy.
Dzieci. .. zawsze chciałam 3... no ale ze zdrowie do d... i pierwsze w wieku 33 lat się pojawiło, drugie szybko teraz, że była cc, to na trzecie. .. no cóż. .. Ciężko będzie. Bo raz, że wiek. Byłabym się chyba tak tuż przez 40. A jednak na trzecie cc to trzeba by już odczekac z 4 lata, po drugie już padam na ryj, boję się jak będzie z 2. Po trzecie nie wiadomo, co z pracą. Boję się ja stracić, ale jak PiSiory zlikwiduja gimnazjum... to katastrofa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 14:29
milky way, Isia86, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Oj ja też 3
chociaż mąż się śmieje że po 1 mi się odechce
ja się już przedstawiłam na chłopaka chociaż nie mam żadnych zachcianek ani nie wyladnialam ani nie zbrzydlam hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 14:35
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Za porod? Czy za urodzenie dziecka?
Gdzie takie ubezpieczenia dają? Bo wszędzie karencje są. PZU, Warta itd. Na urodzenie dziecka 9 mies. Rzadko 6.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 14:37
polkosia, emilkazozz lubią tę wiadomość
-
U mnie w domu mało było ojca. Taka praca kierowcy. Każdy zajmował sie sobą i w sumie dopiero teraz jestem blisko z rodzicami. Brakowało mi zawsze tego domowego ciepła i szczęścia. Dlatego zrobię wszystko zeby u mnie nie było trybu "każdy sobie". A głośny dom w pozytywnym znaczeniu to naprawdę moje marzenie
Okciakowa, pierwszy raz tak wyraźnie czuje. Wcześniej to były pojedyncze muśnięcia. Ale dziś daje czadu. W końcu mogę odpocząć.Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Lady Highlander wrote:jak tam znosicie upały?
siedzę w mieszkaniu, rolety pozasłaniane, wiatrak odpalony
no i obowiązkowa na upały lemoniada) schłodzona woda, duuużo cytryny, trochę cukru i mięta
pyyyyycha!!!
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
cudek2 wrote:Za porod? Czy za urodzenie dziecka?
Gdzie takie ubezpieczenia dają? Bo wszędzie karencje są. PZU, Warta itd. Na urodzenie dziecka 9 mies. Rzadko 6.
I pojechał dalej do pracy.Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
U mnie też rolety zasłonięte, wiatrak odpalony i z moją psiną próbujemy przetrwać
Ale poleżeć sobie nie poleżę, bo siostra mojego przyjeżdża i muszę posprzątać, bo ona to w każdy kąt zagląda i jak coś brudne to sama sprząta ;/ A później może wyciągnę mojego na jakąś dziką plażę, jak wróci z pracy
Isia86, Werix lubią tę wiadomość
-
u mnie ruchów nadal nie czuć, ALE przyszedł detektor tętna
) i słyszałam bijące serduszko Gosi
)) ahhh mogłabym cały czas słuchać
my też byśmy chcieli trójkę, ale oczywiście życie samo zweryfikuje, jak to będzie w rzeczywistości
Dziś mój mąż zaszalał, bo własnie zszedł ze statku i wraca do domu)), a że port, w którym zawsze schodzi jest w mieście, gdzie jest Primark to słuchajcie poleciał od razu na zakuły dla maleństwa
nakupował 30 ciuszków (body, śpioszki, pajace)
Szczęśliwa Mamusia, cudek2, Okciakowa, polkosia, milky way lubią tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
my wróciliśmy dzis od teściów i tez siedze teraz w blokowisku, ale jednal co swoje mieszkanie to swoje. ja właśnie męża wysylam po wiatrak do leroya bo to pierwsze lato w tym mieszkaniu a wcześniej nie potrzebowalismy, tez uwielbiam lemoniadke. ja mam z pracy pzu życie i pzu zdrowie ale wiem ze u nas jest właśnie 9 miesięcy karencji.
Isia86 lubi tę wiadomość
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
witajcie
No dziś upał niesamowity a jutro jeszcze gorzej: (
Ja ledwo ledwo wrocilam do domu jest mi slabo gorąco wymiotować mi się chcę. Odrazu zjadłam i poszlam spac spalam ponad 2 h ,teraz wstałam.
Tez pije sporo wody z cytryną i miętą; D
No u nas z tą płcią byliśmy nastawieni na chłopaka a tu kobitka. Sporo rzeczy które dostaliśmy na szczęście sa uniwersalne.
Okciakowa mi czasem twardnieje i wtedy czuje małą.
A w ogóle to mam problem z imieniem dla dziewczynki bo chłopak miał byc Marcelek .aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)