Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Bylam u lekarza pytalam się o te naczynka i mówi ze taki urok ze gorąco po ciąży powinno ustąpić choć zapewne nie wszystkie zejda
jest 7 rano a ja nie śpię już
bylam na usg takim dodatkowym. W pakiecie mam 1 na życzenie na 3 miesiące ....wyobrazcie sobie mowie Plec poznamy i niestety lekarz mówi ze dziecko siedzi po turecku i nie ma opcji :p żeby na polowkowym nie wywinelo takiego numeru. Ja od 1 lipca na zwolnienie idę juz nie znoszę tych upalow nie będę się męczyć ponad wszystko najgorsze to te dojazdy po poltorej godziny w jedna stronę.Dziewczyny pocieszmy się tym ze aż tak nam nie ciężko wyobrażacie sobie teraz chodzić w 8 miesiącu i rodzic w te upały. Wszyscy mi mówią ze mam super termin bo juz chlodniej i lepiej będzie znosić te ostatnie miesiące.
Szczęśliwa Mamusia, Werix, michaela lubią tę wiadomość
-
Ja w pracy tez mam klime ale tylko siedzę i kicham nie wiem co gorsze czy zagrzybiona Klima czy upały. W domu chociaż wiatrakiem się ratuje :p biedny mój kot ma dluga sierść i widzę ze mu gorąco, wczoraj go woda polewalam. W takim futrze w to gorąco masakra jakaś.
-
Dotty, dzięki, jestem dobrej myśli, ale bez badań nie dałabym rady pół roku w niepewności. Czy spotkałyście się z czymś takim, że najnowsze wytyczne podają, że NT powinno wynosić maksymalnie 2? Bo właśnie byłam pewna, że 2,5-3, a mój lekarz przy 2,6 zaczął panikować i mówił, że bezpiecznie jest do 2.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Nie spotkałam się. Mi mówiła że do 3. Już niech nie przesadzają. Może mu ktoś zapłacił, żeby więcej nifty robili...
U mnie w domu z natury chłodniej i przyjemnie, więc nie mam problemu z upałem. Nawet czasem wychodzę na dwór tylko po to, by się ogrzać ;p
W upał też bym nie chciała rodzić, chyab że ktoś ma planowane cc. Chociaż noja piewsza ginekolog do mnie: 'Ale se pani termin wybrała... tak zimno i ponuro'. Odpowiedziałam, że wolę to niż pocić się jak świnia
michaela lubi tę wiadomość
-
Ja pod koniec lipca rodzilam,to ciezko bylo, pod koniec to spacerki trwaly po 15minut
Ale po porodzie, dwa dni pozniej maly juz sie wylegiwal na tarasie w wozeczku;D
To bylo chyba lepsze niz jak mam poltoraroczniaka, bo tyle to bedzie mial, ubrac w kombinezon, czapke szalik, buciki, a male w spiworek, kocyki wozeczki, i jeszcze siebie, i jeszcze wziac wszystko co potrzeba i nie zapomniec o niczym, to w sumie robi mi sie mega słabo na sama mysl !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 09:01
cudek2 lubi tę wiadomość
-
Hehe najlepiej bedzie jak ubierze sie siebie w palto czapke rekawiczki szalik kozaki, malenstwo opatuli w czapke szalik kombinezon kocyki i inne pierdoly, bedziemy zwarte i gotowe do wyjscia a tu sruuuu kupsko
i zabawa od nowa
michaela, Izieth, cudek2, milky way, Barcia lubią tę wiadomość
-
dzień dobry:) U nas deszcz! Całe szczęście bo już wczoraj funkcjonować nie mogłam. Z tymi normami przeginają. To tak jak z próbami glukozy które teraz mają 75 a nie 50 jak kiedyś. Dlaczego? A bo czasem... czasem! wyniki wychodziły do powtórzenia na 75, to teraz człowiek musi pić od razu 75 a że nie każdemu się uda potem nie zwymiotować to i tak powtarza to 75... a w irlandii koleżanka pisała że piją bardzo słodkie napoje energetyzujące i wystarczy...
Ja poprzednią córcię urodziłam w grudniu - teraz te zimy są takie łagodne, pamiętam, że przed świętami sąsiad kosi trawnik hahaha! Tylko ludzie kopcą z kominów i to kiepskie jest na pierwsze wyjścia. Ale poza tym to cieszę się z zimowego terminu, Łatwiej dziecko dodatkowo ubrać niż ochłodzić w gorący dzień.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 09:12
Werix lubi tę wiadomość
-
Cześć
Zaraz zdechne. Noc koszmarna. Mały obudził się o 2. Kręcił, sciagal pizame, gadal, śmiał się. Wzięłam go do łóżka. Leżał na środku rozwalony. Po 15 min zaś się kręci. Ja na tym lewym boku, z brzuchem, uważać, żeby nie kopnal, bo wierzgał tymi nogami cały czas. Zmieniłam pieluche. Cisza 5 min. No i znowu. Jak już zasypial - koło 5.... zerwała się burza. No i d. ... psy szalały, a ten cały czas do mnie am am am - tzn hau w jego języku. Glaskal mnie. Wsadzal palce do ucha, nosa. Potem szczypal i całował. W końcu padl po 6. Mąż zaczął chrapac. Miałam ochotę wstać i krzyczeć. O 8 już byl na nogach. Boli mnie kręgosłup, kark masakra. Jest mi duszno i jestem bardzo zmęczona. Super sobotaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 10:22
cati lubi tę wiadomość
-
Hej Kochane.
Ja dzisiaj miałam pospane.. całą noc czułam kopniaki już takie z prawdziwego zdarzenia. Mega dziwne uczucie, muszę się do tego przyzwyczaić bo nie mogłam spać.. xD
Rano mi się śniła ulewa i burza i co? Obudził mnie piorun a my wszystkie rzeczy na balkonie.. Jak lunęło tak z łóżka na szybko pobiegliśmy na balkon pranie pościągać i przez to cali mokrzy byliśmy. A teraz słońce świeci..
Miłego dnia Kochaneguerretenshi, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Cudek, u nas też kiepska noc, chociaż było w sypialni 25 stopni, to spaliśmy w majtkach, a Tysia w pieluszce, a i tak ledwo się dało przeżyć. Ale to już ostatni dzień tych upałów ma być, od jutra kilka dni wytchnienia...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
mmm, na śniadanie zjadłam naleśniki z nutellą i bananem. jestem prze szczęśliwa. mam nadzieje ze dziś będzie burza. mój zmusza mnie do wyjścia z domu na mecz. a tu jest tak chłodno :c
Okciakowa, widzisz, dziwiłaś się, że ja czuję już tak dobrze ruchy. wczoraj młody umilał mi cały wieczór. ja go pacem, on mnie pewnie nogą. ale czuję tylko jak leżę i się wyciszę. chcę już regularne kopniaki i żeby innym udało się poczuć
miłego dnia kobitki :*Okciakowa lubi tę wiadomość
-
Martusia może podpytaj dobrego homeopaty, tylko takiego z dyplomem, lekarza medycyny, o oni czesto sa w stanie polecic bezpieczne lagodne leki które wspomagają i lagodza objawy. Tylko to musi faktycznie dobry homeopata dobierac.
Ja od 2 lat tak lecze małą, i często mnie zaskakuje jak to działa dobrze + zero skutków ubocznych,Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 12:55