Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kalina dużo w tym prawdy:) ale z "hajnidkiem" nie podyskutujesz, a jest też okres zanim dziecko do czegokolwiek się przyzwyczai... jak młodą brzuszek bolał to było idealne, tak samo przez jakiś czas ją usypiałam w nosidle. Mama przerażona ze ja przyzwyczaje i bede potem musiala ciagle nosic - niestety teraz mam problem bo wszedzie to dziecie biega a ja w ciazy sprintem za nią, buty, wózek wszystko gubie az si zastanawiam nad plecakim ze smyczą dla niej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 15:44
milky way lubi tę wiadomość
-
Majanna! Nooooo hehehe, to jeszcze lepiej!
szkoda gadac!
Tak, dokladnie, ludzie nie lubią, jal komus sie cos udaje, to nic ze sami na to szczescie pracujemy... bezsensu....
Synek dzis w wysmienitym humorku, co prawda rozwala i rozrzuca wszystko co napotka na drodze, ale dzieki temu zrobilam 7 sloikow soku malinowego. Ciekawe, czy dotrwa do zimy, bo pyszny
Teraz czekam na dostawe porzeczek, uwielbiam te cierpkie soki porzeczkowe
-
michaela wrote:Kalina dużo w tym prawdy:) ale z "hajnidkiem" nie podyskutujesz, a jest też okres zanim dziecko do czegokolwiek się przyzwyczai... jak młodą brzuszek bolał to było idealne, tak samo przez jakiś czas ją usypiałam w nosidle. Mama przerażona ze ja przyzwyczaje i bede potem musiala ciagle nosic - niestety teraz mam problem bo wszedzie to dziecie biega a ja w ciazy sprintem za nią, buty, wuzek wszystko gubie az si zastanawiam nad plecakim ze smyczą dla niej
Maciej jak miał 1,5 roku ni w ząbek za reke nie chciał chodzić, a że to dziecko to zywe srebro to nie było opcji
Ja byłam szczęśliwa bo miałam go w zasięgu 1m a on sie cieszył "wolnością"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 15:45
michaela, milky way lubią tę wiadomość
-
Michaela, ile starsza ma lat?
Mozliwe, ze i u nas sie na chuscie skonczy, nie wiem jak by tu dwojke maluchow ogarnac...to bedzie hardcorowe
Do chusty mozna od urodzenia?
W ogole nie wiem czyctaki podwojmy wozek kupowac czy co robic, w praniu wyjdzie, bo zaraz bede miec pięćdziesiąt roznych wozkow i chust... narazie mam taki godnolke plus spacerówe, Jedo Fynn, fajna byla! Mieciutko jezdzila. Teraz doszla spacerowka, a teraz znow podwojny? A pozniej znow spacerówka? Ludzie drodzy, ile wozkow!! -
Nibą są wózki dla dzieci rok po roku. kojarze cos że z gracco jest spacerówka jeden za drugim gdzie możne zamontowac fotelik, a samo siedzisko też się rozkłada na płasko
milky way lubi tę wiadomość
-
Moja mama zamyka dla nas owoce w sloiki, tesciowa (ma warzywniak) robi dostawy z gieldy we Wro
Zapomnialabym - mam tez Mai teja szytego na zamowienie, ale ten nam jakos nie pidpasowal. Chusta sprawdzala sie najlepiej. Jak mialam wyprowadzac z domu mojego xlandera wolalam sie zamotac, czulam sie o wiele swobodniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 15:59
...więc teraz serca mam dwa... -
nick nieaktualny
-
sylwia92 wrote:A ja tony warzyw wszelkiego rodzaju
Za pomidora to bym przestępstwo popełniła, albo za ogórka małosolnego ...
-
baranosia wrote:Pochłonęłam ogórkową mmm... W ogóle śnią mi się po nocach kwaśne wiśnie- uwielbiam kwas w ciąży!
guerretenshi lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
U mnie dziecko nie chustowe
A wydałam sporo kasy na nią. Próbowałam setki razy, ale szybko się denerwowała...
Właśnie zastanawiam się nad wózkiem rok po roku, ale nie podobają mi się. Jedyny znośny (z wyglądu) model to Bugaboo, ale to złommilky way lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyHej bylam dzis na wizycie, mialam szybkie usg, slyszalam serduszko Stasiula. Niedlugo mam nadzieje przyjedzie ten detektor tetna, to nie bede musiala czekac do kolejnej wizyty
Tylko lekarka troche mnie nastraszyla, bo mam nawracajace zapalenie cewki moczowej i mnie troche ochrzanila, ze czekalam z tym do wizyty. Powiedziala, zeby nastepnym razem umawiac sie na cito do lekarza, bo takie zapalenie jest w ciazy bardzo niebezpieczne. Ech, nie chcialam byc panikara, ale przesadzilam w druga strone.
Okciakowa lubi tę wiadomość
-
ale macie zachcianki
ja tam jem na co mam ochotę
Zakupów też jeszcze nie robię może jak poznam na 100% płeć
laski dziś do mnie przyszedł prezent https://www.bebiklub.pl/zamow-termofor
jak coś to się zapisujcie
ja wizytę mam 05.07 już się nie mogę doczekaćBo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
A ja żadnych specjalnych zachcianek nie mam
Lubię to co lubiłam przed ciążą, żadnych dziwnych połączeń.
Co do wózka, myślę nad takim 3w1, podobają mi się wózki firmy Riko, zwłaszcza model Brano. Mąż uparł się, ze musi być polska marka:)