Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
milky way wrote:Chodzenie w nocy siku co 1.5 lub co 2 godziny max wykancza mnie jak nic innego. Budze sie 5x czesciej niz 10 miesieczny synek
kkkkkkkkk.......aaa !
Jak przychodzi wieczor, to zyc mi sie odechciewa
Mam to samo...milky way lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Okciakowa wrote:michaela, jak dla mnie strasznie dużo.
Chyba też kupię używaną bo aż mi oczy z orbit wyszły..
Ja za swoją dałam 150 i więcej nie dałabym rady, były tam też takie za 120-130 zł na prawdę fajne, ale też oczy z orbit wyszły jak zobaczylam uzywane sprzedawane za ponad 1000. I tak się w głowę stuknęłam, ze przecież chusty to pomysł wzięty z plemion, a tam nikt sie nie pierniczy noszą po prostu w kawałku materiału owiniętym i zawiązanym na supeł... więc nie ma co szaleć nawet gdybym miała taką kasę
milky way lubi tę wiadomość
-
Miałam przyjemność ponosić raz w chuście wartej niemal 4 tysiące
To jest zdecydowanie inny level... Gdyby moje dziecko chciało być noszone, to dałabym tysiaka bez zastanowienia. Ręcznie tkane i wykochane są cudowne, miękkie, same się dociągają, a motanie trwa sekundę, a nie kilka minut z szarpaniem z nową za 3 stówy, jak moja
milky way, michaela, Isia86 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dziewczyny ale się rozpisałyście
Wróciłam własnie z 2 dniowego wyjazdu z okazji rocznicy ślubu i powiem Wam ,że super odmiana od siedzenia w domu. Pogoda niestety nam trochę zmieniła plan zwiedzania bo najpierw lało tak ,że nie dało się jechać samochodem a potem połamało drzewa i straż musiała je sprzątać bo droga była nie przejezdna.
Dzisiaj na szczęście pogoda lepsza i można było nadrobić zwiedzanie tylko szkoda ,że mnie ostatnio trapi ból głowy ale co zrobić -
U mnie dziś plan zdrowego odżywiania sie zakończył w kfc na promocji zestawu grandera za 10 zł. Do tego zaliczyłam 2h drzemki. Śmieje sie ze nospa zwalila mnie z nóg :p jutro wizyta i ustalenie terminu polowkowego. Mam nadzieje ze za tydzien. Max dwa. No i libido mi spadło. Znaczy chce mi sie ale jakoś zaczynam sie czuć niekomfortowo. Brzuch zaczyna przeszkadzać. A do tego co chwile parcie na pęcherz i uczucie ze nie trzymam moczu. Brrr. Niedługo poznam wszystkie toalety publiczne w Szczecinie. Będę z mapka chodzić na zakupy :p
Kończę już listę wyprawkowa i od lipca zaczynam kupować kosmetyki, paczkę pieluch miesięcznie. I tak powolutku będziemy kompletowacide wypić kolejna butle wody i do spania. Dobranoc :*
milky way, Szczęśliwa Mamusia, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Baranosia no sluszna uwaga...
Nasz synek nie zyczy sobie Pampersow ani Huggiesow. Z Pampersow jedynie Gold, ale tyle tego idzie, ze szkoda pieniedzy, bo okazalocsie w miedzyczasie, ze pupa elegancka po Dada i Toujoursach z Lidla! A ja, ze baaardzo czesto pieluszki zmieniam, to duzo potrzebuje .. -
A kezeli chodzi o libido... ja chce, ale nie wieczorem... od 21 jestem juz tak zmeczona, ze w zasadzie nie ma zadnego pozytku..
Druga sprawa, jakos sie w tej ciazy dziwnie czuje, tzn- mam wciaz scisniety brzuch, tali spięty, jakby ktos mnie kopnął. Przez to nie mozna sie wyluzowac. -
My używamy od początku tylko Pampersów Premium. Inne wydają mi się być jak cerata takie szeleszczące
A te jak bawełniane majteczki. Nie są najtańsze, ale ja kupuję na promocjach od razu po kilkanaście paczek
Teraz na przykład w Super-Pharm są po 35 zł za paczkę, a normalnie 45-55. Wtedy nie wychodzi tak drogo
milky way lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Witam sie w 5 miesiącu ciąży
Ostatnio jestem kompletnie nie do zycia ale to pewnie przez ten nawał pracy z magisterską. .. dzis powinnam skończyć prace praktyczna wiec myślę że pod wieczór pochwalę się efektamibaranosia, michaela, Szczęśliwa Mamusia, guerretenshi lubią tę wiadomość