Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kolejny tydzień uważam za rozpoczęty
A dzisiaj rano się budzę, obracam na drugi bok na 10 minutową drzemkę przed wstaniem a tu nagle... puk puk
Jeszcze tak wyraźnie nie czułam
No takie pobudki to ja mogę mieć
milky way, Izieth, Isia86, Chamomilla lubią tę wiadomość
-
Kraliska,Jedo Fynn jest chyba polski. Super mi sie nim jezdzilo! Mialam uzywke po dziecku brata
Kushina lubie za wizyte! No a z zapaleniem ukladu moczowego faktycznie nie ma zartow, a jak na zlosc to bardzo czesta przypadlosc kobiet w ciazy... napewno pomaga picoe duzej ilosci wody, ale latwo powiedzoec, sama pije tyle co kot napłakał -
Kushina, moż bierz sobie profilaktycznie Urosept? Mnie ratował i sporadycznie mnie łapało jak go brałam. Jest ziołowy. A na początku to ciągle miałam problemy.
Kushina lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Milky Way, dzięki za rekomendację, wlasnie też słyszałam o tym Jedo Fyn wiele pozytywów, zatem wskakuje na listę
będę mieć chłopca i podobają mi się takie zdecydowane, raczej żywe kolory- niebieski, granatowy.
-
milky way wrote:Michaela, ile starsza ma lat?
Mozliwe, ze i u nas sie na chuscie skonczy, nie wiem jak by tu dwojke maluchow ogarnac...to bedzie hardcorowe
Do chusty mozna od urodzenia?
W ogole nie wiem czyctaki podwojmy wozek kupowac czy co robic, w praniu wyjdzie, bo zaraz bede miec pięćdziesiąt roznych wozkow i chust... narazie mam taki godnolke plus spacerówe, Jedo Fynn, fajna byla! Mieciutko jezdzila. Teraz doszla spacerowka, a teraz znow podwojny? A pozniej znow spacerówka? Ludzie drodzy, ile wozkow!!
Między dziewczynami będzie praktycznie równo 3 lata różnicy (obie grudniowe) I wóżek i chusty/nosidła się przydają i sprawdzają bo w zależności od sytuacji możesz wybrać.
milky way lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:U mnie dziecko nie chustowe
A wydałam sporo kasy na nią. Próbowałam setki razy, ale szybko się denerwowała...
Właśnie zastanawiam się nad wózkiem rok po roku, ale nie podobają mi się. Jedyny znośny (z wyglądu) model to Bugaboo, ale to złom
Po doświadczeniach z pierwszym dzieckiem wiem że teraz bym brała gondolę osobno i spacerówkę osobno:/ Poprzedno wzieliśmy 3 w 1:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 18:34
-
Aaaa dziewczyny!! Takie babelki w dole brzucha jakby pompowala sie banka mydlana i od razu pekala to moze byc mlody fikajacy w brzuchu ? Aaa bo jak tak to wlasnie poczulam pierwszy raz tak kilka razy
Okciakowa, michaela, Krakuska, Izieth, Chamomilla lubią tę wiadomość
-
Okciakowa wrote:Nel@, u mnie się tak zaczynało
Zobaczyłam właśnie ceny chust na allegro.. Didymos till za 439 zł ;o
Kurcze nie nam się, nie znam tej marki w ogóle czy to dużo czy mało? Ja kupowałam przez grupę na fb, Tam sporo używanych w super stanie dziewczyny wrzucają
@Nel suuuper!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 18:51
-
michaela wrote:U mnie też chusty nie chciałaa nosidło tak... no nie przewidzisz:/
Po doświadczeniach z pierwszym dzieckiem wiem że teraz bym brała gondolę osobno i spacerówkę osobno:/ Poprzedno wzieliśmy 3 w 1:(
Ja tak samo! Zamierzam kupic samą gondolę, miałam 3w1 i spacerówki w ogóle nie używałam...cały ten stelaż sprawia, ze jest bardzo ciężka, każde włożenie i wyjecie z samochodu to masakra...z gondola nie ma wyjścia i trzeba sie przemęczyć, ale spacerówkę już osobno lekką, teraz mamy baby jogger i jest super
milky way, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Dokladnie, ja tez w spacerowce pd kompletu dlugo nie chodzilam. Tzn, po dzielnicy, czemu nie, ale wkladac do auta, pozniej to skladac w calosc, pozniej znow rozkladac i upychac do malego bagaznika, mozna sie niezle zmeczyc, z niezadowolonym kilkumiesieczniakiem
szybko kupilam lekka spaverowe, latwo skladaną. Uff uuuufffffd
cudek2 lubi tę wiadomość
-
No ja już po badaniu, szyjka ok, maluch ma już 100g i profesor powiedział że raczej nie widzi chłopaka;)
No ale wiadomo wszystko może się zmienić.
Następne badanie dopiero 25.07.
Dostałam tez skierowanie na kolejne prenatalne.
W którym tygodniu się je robi?milky way, Okciakowa, Izieth, polkosia, RedLady, Chamomilla lubią tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Ja spacerówki od kompletu używałam dość długo, ponad 1.5 roku
Zdecydowanie większy komfort wożenia dla mnie, ale fakt później w aucie woziłam już taką lekką a tej używałam albo jak szłam na spacer z domu lub jak gdzieś jechaliśmy na dłuższe spacerymilky way, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Ja już nie wiem co gorsze czy sikanie w nocy czy mdłosci które mnie budzą i muszę coś zjeść. Masakra
milky way lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno