Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Guerretenshi, polecam zwykły na kaloryfer. To najzdrowsze nawilżenie powietrza. Te elektryczne sztucznie nawilżają i przynoszą w efekcie odwrotny skutek, jeszcze bardziej wysuszają się śluzówki na dłuższą metę. Przy dziecku nie polecam. My mamy i nigdy go nie użyłam. Rzucam mokre ciuchy na grzejniki i mamy super
michaela lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dokładnie, ja tez z reguły kłade mokry ręcznik
Jakiś czas temu pisałąm ze wylicytowałam na allegro zestaw ciuszków ciążowych za 80 zł - dziś przyszedł i powiem Wam że super - 3 pary spodni jakby nie uzywane + super koszula i sukienka i kilka luźnych bluzeczek
Chciałam zamówić w hm jeszcze takie topy z krótkim rękawem ale widzę że się strasznie zmniejszył asortyment w sklepie internetowym ;/
Ja wizytę mam za 2 tyg w połączeniu z usg połówkowymjuż nie mogę się doczekać - ja mam termin 26-29 listopad wiec tez pewnie bede jedną z pierwszych
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
Ja tam się nie nudzę. Czytam książki, kompletuję wyprawkę, załatwiam coś z budową, zajmuję się małymi kurczaczkami, które się wykluły przedwczoraj, oglądam tv i instruktarze o opiece na noworodkiem
Ciągle jest coś do roboty w domu i poza nim.
michaela, Isia86, milky way lubią tę wiadomość
-
hejka , jak poniedzialek?! moj synek dal mi sie dzis we znaki od 5h postanowil ze nie bedzie juz spal , ale tez nie bedzie chcial wstac wiec lezal i plakal na rekach tez nie chcial ... nie wiem o co mu chodzi
ide sie zdrzemnać... -
To nie kupuje tego elektrycznego. Ogarne ceramiczne jak moja mama używała
mój mnie uratował od nudy i dziś jestem kurierką
szkoda tylko ze nie mam żółtej koszulki. Ogólnie wygrywają kurierzy z fotelikami i dzieciakami. Je jeździłam z tata w trasy autokarem, a młody będzie rozwozil z Damianem paczki
-
anna123 wrote:Dziewczyny myslicie ze to duzo za wczesnie albo glupi pomysl kupic za dwa jakies ubranka i buciczki jak juz bedziemy znali plec dziecka ?
Wiesz u mnie wszystko stanęło pod znakiem zapytania a i tak kupiłam chustę była piękna i okazyjnie można ją było dostać, więc stwierdziłam, żę co tam, jeśli faktycznie wszystko runie to i tak będę musiała sobie radzić z tym i dam komuś w prezencie, albo sprzedam. Takie życie... A jak to wszystko potem zgromadzić w 2- 3 miesiące? Chyba że masz kasę to co innego, bo idziesz robisz jedne zakupy i masz wszystko;) A u ciebie wszystko przecież ładnie i w porządku, więc rób jak czujesz -
Ja na szczęście wszystko mam
w sumie nie wiele muszę dokupić. Nic po synku nie wyrzucaliśmy. Tylko kombinezon i jakieś drobiazgi.
Ale na razie jakoś do mnie nie dochodzi, że jestem w ciąży. Po 20 tygodniu zacznę się powoli szykować na nowego członka rodziny.Szczęśliwa Mamusia, Barcia, michaela lubią tę wiadomość
-
Ja dostalam od kolezanki jak odchodzilam z pracy prezent spioszki i kaftanik i chyba z 10 pieluch tetrowych naprawde grubych nie przeswitujacych. I tylko tyle mamy. Wozek pewno kupimy uzywany np na olx. Fotelik do auta raczej nowy. I znalazlam juz lozeczko z komoda ktore sie nam zmiesci do pokoju. Duzo ubranek pewno dostaniemy bo mamy trojke dzieci w rodzinie.
-
Ja mam wizyte w srode lub w czwartek i zaczynam kupowac ciuszki. My juz prawiw wszystko mamy, raczej pare bodziakow 56, pare polspioszkow, pajacyki i tyle
Szkoda, bo rok temu robilam meeeega zakupyuwiwlbiam zakupy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 12:37
polkosia, Szczęśliwa Mamusia, Nulka lubią tę wiadomość
-
Martusiazabka wrote:Hej dziewczynki. Rzeczywiście jedynym piwem bezalkoholowym jest Bavaria 0%. Niestety WSZYSTKIE piwa "free", "radler", "shandy" itp czyli wszystko to co producenci określają mianem piw bezalkoholowych niestety zawierają śladowe ilości alkoholu! Dziewczyny czytajcie co pijecie. W każdym takim piwie jest ok 0,5%-0,2% alkoholu. Lepiej to sobie odpuścić żeby nie zaszkodzić dziecku
Jeśli piszesz o zwykłej warce radler to jak najbardziej się zgadzamAle ta 0 % to na prawdę 0%
żonaAnia, ja miałam się urodzić jak Ty, 6.12 a urodziłam się 23 Październik
guerretenshi, ja mam elektryczny i jestem z niego zadowolonawydaje mi się, że to zależy. Nie jest powiedziane, że elektryczne to do nosa
Alexis, a Ty jak się czujesz?
Ja mam już za tydzień połówkowew końcu dowiem się co mnie kopie
W nocy męczyła mnie mega zgaga i ból brzuchaTrochę się wystraszyłam ale jest ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 12:49
-
milky way wrote:Ja mam wizyte w srode lub w czwartek i zaczynam kupowac ciuszki. My juz prawiw wszystko mamy, raczej pare bodziakow 56, pare polspioszkow, pajacyki i tyle
Szkoda, bo rok temu robilam meeeega zakupyuwiwlbiam zakupy
Łączę się w bóluAle Milky, u Ciebie płeć inna, to jeszcze możesz poszaleć
milky way lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn