Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie od paru dni boli non stop glowa. Polozna mi powiedziala ze jedyny ratunek to apap. No i wzielam dzisiaj jedna tabletke i zwymiotowalam. Wiec jak bolala glowa tak boli dalej.
Polowkowe umowione na 15.07 do lekarza z nfz, oczywiscie namawial bardzooo bo ma z tego dodatkowa kase bo trzeba prywatnie.
19.07 mam wizyte u mojej ginki co chodze prywatnie wiec pewnie tez zrobi mi wtedy polowkowe.
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
Oj laski ja nie oglądam bo za dużo nerwów ale mąż w pokoju obok ogląda heheh
u mnie też kopniaki i przewroty co raz częstsze hihihale ciężko to policzyć w sumie
Okciakowa lubi tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
okciakowa liczenie ruchów to gdzieś od 30 tyg dopiero
teraz co najwyżej lekarz się zapyta czy czujesz cokolwiek
poza tym na tym etapie to te ruchy mogą być przez kilka dni odczuwalne mocniet a potem nagle cisza albo ledwo co a za kilka dni znowu mocnomichaela, asiam, polkosia, Izieth lubią tę wiadomość
-
Zobaczymy jak to będzie
Na razie sprawdzam codziennie i jest intensywnie cały czas
Lekarka mi mówiła, że od razu jak zrobią się intensywniejsze to już można sobie liczyć ale to moja pierwsza ciąża więc może się nie znamWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 22:45
-
Ja przez ostatni tydzień właśnie nagle nic a nic nie czułam, ale szczerze mówiąc nie przejmowałam się tym bo mogłam zawsze posłuchać serduszka mojej dzidzi, ale od wczoraj czuje moje maleństwo coraz bardziej, ale wciąż to jest naprawde baardzo rzadkie
Jeszcze zdążymy poczuć ruchy z prawdziwego zdarzenia
milky way lubi tę wiadomość
-
Mi gin w pierwszej ciąży to po 30tc kazał liczyć ruchy i jak by nie było od 9 do 21 10 ruchów to do szpitala jechać ale zawsze już parę minut po 9 zliczylam 10
nawet i przed 9 juz czułam ruchy ale liczyłam dopiero od 9
moim zdaniem teraz jest zawczexnie na liczenie ruchów ponieważ mogą być dni ze nie będzie się ich czuło ja w pierwszej ciąży jak zaczęłam czuć ruchy małego to bywały dni ze nic nie czułam oczywiście panikowakam o płakałam ale teraz już wiem że tak może być
-
guerretenshi wrote:na kiedy się umawiacie na połówkowe? bo nie wiem czy na 12 lipca czy na 19 się pisać.
polkosia lubi tę wiadomość
-
ja mam 26.07 to będzie 21+3
w poprzedniej ciąży miałam w 19 i 5 chyba bo to był okres świąteczno- sylwestrowy i ciężko się było gdzieś wpasować, potem w styczniu wyjeżdżałam więc zrobiłam wcześniej, też udało się wszystko dobrze pomierzyćWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 09:27
michaela lubi tę wiadomość