X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
Odpowiedz

Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • milky way Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wizycie ;D
    Wszystko suuuuper! Zdjecia tylko marne, nic ciekawego, ale przeplywy, szyjka, wszystko okej ;D
    Lalalalalaaaaaa
    Znow miesiac trzeba czekac, teraz juz na polowkowe !

Izieth, polkosia, zarębinka, michaela, Szczęśliwa Mamusia, kalina123, Chamomilla, Krakuska, RedLady, Nulka lubią tę wiadomość

• Izieth Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze przed okresem miałam takie zgrubienia, bardzo nieprzyjemne przy dotyku. Dwóch lekarzy to sprawdzało, nawet onkolog i za każdym razem taka sama diagnoza - tłuszczak, czyli nic groźnego :) Czasem się pojawia, a później znika i tak może być, mam się nie przejmować :)

zem3anlif9kas3et.png
    zem3df9h3sl7c67r.png
    Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc)
  • Chamomilla Ekspertka

Wysłany: 30 czerwca 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem już po wizycie, z maleństwem wszystko w porządku.
    Co do mojego omdlenia to jesli się jeszcze raz pojawi to mam iśc do kardiologa, a na hemoglobine na poziomie 11 dostalam oprocz leku z zelazem, ktory biore to jeszcze Tardyferon 2 razy dziennie. Czyli rekoma i nogami bronimy sie przed spadkiem hemoglobiny, ktora jest glownym powodem omdlen.
    Gin powiedział, że na 300% dzidzius jest chłopczykiem :D i udokumentował to na zdjęciu :)
    Mój ukochany mąż jest niemożliwy...patrzy na to zdjecie i mowi ze jeszcze ma nadzieje ze gin sie pomylil i ze bedzie dziewczynka ;) boi sie ze nigdy nie bedzie mial coreczki bo u niego w rodzinie sami chlopcy od pokolenia dziadka... hehe

michaela, Szczęśliwa Mamusia, kalina123, Izieth, polkosia, Krakuska, RedLady, Nulka, cudek2 lubią tę wiadomość

f2wle6ydyez5rsng.png
  • cati Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milky way - na kiedy masz termin porodu ? :)
    Izieth - o wlasnie o tłuszczaku tez zapomnialam :P a u ciebie jakos to sprawdzali czy po macaniu ? :D

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • michaela Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeszlam się po dziecko do przedszkola i umarłam... roztopiłam się i nie wiem jak dotrwam do wieczora UKROP!

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• cati Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chamomilla wrote:
    Mój ukochany mąż jest niemożliwy...patrzy na to zdjecie i mowi ze jeszcze ma nadzieje ze gin sie pomylil i ze bedzie dziewczynka ;) boi sie ze nigdy nie bedzie mial coreczki bo u niego w rodzinie sami chlopcy od pokolenia dziadka... hehe
    hHHAHAH :d siusiak juz nie odpadnie :D ale moze ?! na 100% to bedzie pewny jak sie urodzi :D

Chamomilla, polkosia lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • michaela Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty84 wrote:
    Bardzo polecam! Tylko pytaj odrazu o termin realizacji, bo czasem się trochę czeka
    https://www.facebook.com/handmadeolala/

Dziękuję!
    :)

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• Endżusia Koleżanka

Wysłany: 30 czerwca 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie wizyta dopiero na 22 lipca :( Chyba pojadę na IP, przynajmniej będę spokojna :)

Szczęśliwa Mamusia, cati lubią tę wiadomość

2nn3k0s3ymojkd1v.png
  • Izieth Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Milky way - na kiedy masz termin porodu ? :)
    Izieth - o wlasnie o tłuszczaku tez zapomnialam :P a u ciebie jakos to sprawdzali czy po macaniu ? :D

USG mi robili :) Ten onkolog tak dłużej badał i z całą pewnością stwierdził, że to nic groźnego :)

cati lubi tę wiadomość

zem3anlif9kas3et.png
    zem3df9h3sl7c67r.png
    Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc)
  • Barcia Przyjaciółka

Wysłany: 30 czerwca 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chamomilla, moj tez chcialby coreczke i tez w wiekszosci mojek rodziny i jego sami chlopcy :D coz, pomylki sie zdarzaja, wiec moze jeszcze jest nadzieja hah :)

A ja dzisiaj co najmniej 5 razy siku bylam w nocy, no zart jakis, nocnik sobie chyba kupie ehh

Szczęśliwa Mamusia, Chamomilla, Kushina, Krakuska lubią tę wiadomość

f5ecb90bd2.png
  • kalina123 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia gdzieś mi w innym wątku mignęło że dziewczyna ma dziś do odebrania wynik nifty a krew trafiła do labu 23.06 więc jest szansa że jutro powinnaś mieć :)

82doroeqdnooy9dr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia moze zadzwon tam i zapytaj czy juz jest. Moze juz lezy u kogos na biurku, a oni sobie nie zdaja sprawy, ze niecierpliwie czekasz na wynik. Ja musialam sie o swoj wynik upominac:P

• polkosia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obstawiałam piątek, więc już dziś poczekam, nie chcę być natarczywa ;) Dopiero minęło 6 dni roboczych z dniem oddania, więc w zasadzie 5. Ale dzięki :) Jest nadzieja większa, że jutro będą.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Alexxis Ekspertka

Wysłany: 30 czerwca 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kushina miałam Ci pisać, że mój synek chyba też będzie Stanisławem :) To jedyne imię jakie podoba się jednocześnie mi i D. hah :)

Kushina, guerretenshi, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

m3sxvfxma0707mve.png

mhsvx1hph0gq0dha.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Barcia wrote:
    Chamomilla, moj tez chcialby coreczke i tez w wiekszosci mojek rodziny i jego sami chlopcy :D coz, pomylki sie zdarzaja, wiec moze jeszcze jest nadzieja hah :)

A ja dzisiaj co najmniej 5 razy siku bylam w nocy, no zart jakis, nocnik sobie chyba kupie ehh
    mój mąż się śmiał ostatnio na ten temat, że jak chcę to może mi kupic... myślałam ze go uduszę ;)

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzies mi tu mignal chyba jeszcze jeden Staś (ktoras dziewczyna pisala). Imię wybrał mój mąż, nie udalo mi sie przeforsowac Witka ani Mikołaja, no ale juz sie przyzwyczailam, ze bedzie Staś :) Podobno nastepny ma byc Mikolajem ;)

• baranosia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcę Szymona albo Mikołaja a mąż do brzucha mówi Antek i bądź tu mądry :D

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • milky way Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez same chlopaki ;D

Polkosia poszlam Twoim tropem i nakupilam zapasow Pampers premium hihihi
    Czy jak bedziesz wiwdziala o jakia promo, moglabys dac tu znac?

Szczęśliwa Mamusia, polkosia lubią tę wiadomość

• Chamomilla Ekspertka

Wysłany: 30 czerwca 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj maz mowi do brzucha Karina.... A ma byc syn ;) i co teraz? Heheh powiem szczerze ze tego sie obawialam bo dla dziewczynek duzo nam sie imion podoba a dla chlopca narazie nic :/ chyba ze "Karino" ;)

Szczęśliwa Mamusia, cudek2 lubią tę wiadomość

f2wle6ydyez5rsng.png
  • Jiji Ekspertka

Wysłany: 30 czerwca 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny mam takie pytanie, jestem w 15t4d a od pewnego czasu mam straszne uplawy, jeśli to są uplawy... są jak woda i mam mokre majtki aż jakbym się posiusiala,bezzapachowe... Biorę luteine dopochwowo może to to...Ale byłoby biało a nie bezbarwnie.....

Jej

‹‹ 461 462 463 464 465 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ