Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po wizycie
Wszystko suuuuper! Zdjecia tylko marne, nic ciekawego, ale przeplywy, szyjka, wszystko okej
Lalalalalaaaaaa
Znow miesiac trzeba czekac, teraz juz na polowkowe !Izieth, polkosia, zarębinka, michaela, Szczęśliwa Mamusia, kalina123, Chamomilla, Krakuska, RedLady, Nulka lubią tę wiadomość
-
Ja zawsze przed okresem miałam takie zgrubienia, bardzo nieprzyjemne przy dotyku. Dwóch lekarzy to sprawdzało, nawet onkolog i za każdym razem taka sama diagnoza - tłuszczak, czyli nic groźnego
Czasem się pojawia, a później znika i tak może być, mam się nie przejmować
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Jestem już po wizycie, z maleństwem wszystko w porządku.
Co do mojego omdlenia to jesli się jeszcze raz pojawi to mam iśc do kardiologa, a na hemoglobine na poziomie 11 dostalam oprocz leku z zelazem, ktory biore to jeszcze Tardyferon 2 razy dziennie. Czyli rekoma i nogami bronimy sie przed spadkiem hemoglobiny, ktora jest glownym powodem omdlen.
Gin powiedział, że na 300% dzidzius jest chłopczykiemi udokumentował to na zdjęciu
Mój ukochany mąż jest niemożliwy...patrzy na to zdjecie i mowi ze jeszcze ma nadzieje ze gin sie pomylil i ze bedzie dziewczynkaboi sie ze nigdy nie bedzie mial coreczki bo u niego w rodzinie sami chlopcy od pokolenia dziadka... hehe
michaela, Szczęśliwa Mamusia, kalina123, Izieth, polkosia, Krakuska, RedLady, Nulka, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Chamomilla wrote:Mój ukochany mąż jest niemożliwy...patrzy na to zdjecie i mowi ze jeszcze ma nadzieje ze gin sie pomylil i ze bedzie dziewczynka
boi sie ze nigdy nie bedzie mial coreczki bo u niego w rodzinie sami chlopcy od pokolenia dziadka... hehe
ale moze ?! na 100% to bedzie pewny jak sie urodzi
Chamomilla, polkosia lubią tę wiadomość
-
cati wrote:Milky way - na kiedy masz termin porodu ?
Izieth - o wlasnie o tłuszczaku tez zapomnialama u ciebie jakos to sprawdzali czy po macaniu ?
USG mi robiliTen onkolog tak dłużej badał i z całą pewnością stwierdził, że to nic groźnego
cati lubi tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Chamomilla, moj tez chcialby coreczke i tez w wiekszosci mojek rodziny i jego sami chlopcy
coz, pomylki sie zdarzaja, wiec moze jeszcze jest nadzieja hah
A ja dzisiaj co najmniej 5 razy siku bylam w nocy, no zart jakis, nocnik sobie chyba kupie ehhSzczęśliwa Mamusia, Chamomilla, Kushina, Krakuska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Obstawiałam piątek, więc już dziś poczekam, nie chcę być natarczywa
Dopiero minęło 6 dni roboczych z dniem oddania, więc w zasadzie 5. Ale dzięki
Jest nadzieja większa, że jutro będą.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyBarcia wrote:Chamomilla, moj tez chcialby coreczke i tez w wiekszosci mojek rodziny i jego sami chlopcy
coz, pomylki sie zdarzaja, wiec moze jeszcze jest nadzieja hah
A ja dzisiaj co najmniej 5 razy siku bylam w nocy, no zart jakis, nocnik sobie chyba kupie ehhSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGdzies mi tu mignal chyba jeszcze jeden Staś (ktoras dziewczyna pisala). Imię wybrał mój mąż, nie udalo mi sie przeforsowac Witka ani Mikołaja, no ale juz sie przyzwyczailam, ze bedzie Staś
Podobno nastepny ma byc Mikolajem
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny mam takie pytanie, jestem w 15t4d a od pewnego czasu mam straszne uplawy, jeśli to są uplawy... są jak woda i mam mokre majtki aż jakbym się posiusiala,bezzapachowe... Biorę luteine dopochwowo może to to...Ale byłoby biało a nie bezbarwnie.....Jej