Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
anna123 wrote:Dziewczyny doradzcie mi co kupic rocznemu dziecku na urodziny. Jestem chrzestna.Mala juz chodzi. Rowerek taki co sie ja narazie pcha juz ma. Basenik tez.
Polecam spersonalizowane książeczki sensoryczne np. od Ola la na Facebooku. Ja kupiłam Hani na 1 urodziny, uwielbia się tym bawić! Kupiłam tez teraz mojej chrześnicy na 1 roczekanna123 lubi tę wiadomość
-
baranosia wrote:Przede mną też zakup prezentu na roczek dla chrześniaka. Myślałam o rowerku biegowym ale mały jeszcze nie chodzi
biegowy to raczej na 2 latka
nawet te najmniejsze modele są od 2 lat a i tak często dziecko nie sięga dobrze do ziemi
mój syn dostała na 2 urodziny ale zaczął chętnie jeźdźić jak miał 2 i 3 m-ce bo dopiero wtedy stabilnie zaczał sięgać nogami do ziemi -
Dzisiaj na obiad robię pierogi z jagodami! Już nie mogę się ich doczekać!
Ja nadal kompletnie nic nie czujęAlbo mój synek to oaza cierpliwości i spokoju (OBY!), albo ja jestem nieczuła ;p Za chwilę zaczynam 19tc
Czekam do wypłaty, żeby znów kupić kilka pieluszek wielorazowych i jakieś ubrania dla mnie
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Dotty84 wrote:Polecam spersonalizowane książeczki sensoryczne np. od Ola la na Facebooku. Ja kupiłam Hani na 1 urodziny, uwielbia się tym bawić! Kupiłam tez teraz mojej chrześnicy na 1 roczek
Dziękuje za podpowiedź,sprawdzęmam jakieś 2 tyg na wymyślenie dla obu dzieci plus mojego męża na urodziny
-
Aaaaaa! Dziewczyny! Oszalałam z radości!
Leżę i sobie gram w Simy, dłoń jak zawsze na brzuchu. I nagle puk. I nie mogę się zdecydować gdzie lepiej czuje - w brzuchu czy na dłoni. Podnoszę koszulkę, i patrzę. I nagle rośnie górka i zabawne uczucie jakby gilgotki. Poruszałam palcem jeszcze raz w tym miejscu. I znów. Aż się popłakałam ze szczęścia! Po czym zerwałam się po telefon żeby film dla mojego nakręcić. Ale musiałam przy tym małego przekręcić, bo już mi nie odpowiada tam gdzie może być go widać. No ale szaleństwo! Wariactwo! On tam naprawdę jest(tak, w końcu do mnie dotarło).
Powodzenia kochane na wizytach. Samych dobrych wieści i ślicznych widoków.Dotty84, palma, Polarisa90, michaela, cudek2, Werix, Szczęśliwa Mamusia, Izieth, Chamomilla, Krakuska, RedLady, Nulka, paradise lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja też nic nie czuję nadal
ale zamówiłam w końcu pierwszą rzecz dzieciowąbazę do fotelika samochodowego
w sumie to bardziej dla nas niż dla dzieciauznałam że zimą, w tych kurtkach, czapkach, ze zmarźniętymi rękami nie będzie mi się chciało motać tych pasów więc ułatwimy sobie życie
milky way, polkosia, michaela lubią tę wiadomość
-
Tez zazdroszczę ruchów.
Ja jedynie czuje kłucie i ciągnięcie z lewej strony pod pępkiem i rzeczywiście USG pokazało że tam młode siedzi.
Baza też mi się marzy, uwielbiam ułatwiać sobie życie3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
milky way wrote:Tez tk uwazam, im mniej aie czlowiek naaszarpie z przedmiotami martwymi, tym jest spokojniejszy
poprzednio nie miałam, ale to była wiosna/lato więc w sumie luz, choć też czasem się wkurzałam jak po kilka razy dziennie się motało
najwięcej się wpina i wypina przez te pierwsze pół roku, potem już fotelika nie wyciągaliśmy, jeździł na stałe w aucie no a teraz te pół roku to akurat zima/wiosna -
Dotty84 wrote:Polecam spersonalizowane książeczki sensoryczne np. od Ola la na Facebooku. Ja kupiłam Hani na 1 urodziny, uwielbia się tym bawić! Kupiłam tez teraz mojej chrześnicy na 1 roczek
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dwa dni temu wyczułam zmianę pod lewą piersią. Twardą gdzieś na ok.1,5 cm. Z racji tego, że mieszkałam jeszcze nie dawno w innym mieście nie jestem tu zapisana do żadnej przychodni. Próbowałam się dziś zapisać, ale już w trzech mnie spławili, bo nie mają miejsc. Nie wiem czy czekać na wizytę u swojego lekarza czy jechać na IP? Stresuję się tym strasznie...