X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
Odpowiedz

Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • anna123 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cały czas się śmieje że to cały tatuś bo on tez nie umie długo wyleżeć w łóżku.

j36regz209hdv9cb.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna123 wrote:
    Dziewczyny doradzcie mi co kupic rocznemu dziecku na urodziny. Jestem chrzestna.Mala juz chodzi. Rowerek taki co sie ja narazie pcha juz ma. Basenik tez.

Polecam spersonalizowane książeczki sensoryczne np. od Ola la na Facebooku. Ja kupiłam Hani na 1 urodziny, uwielbia się tym bawić! Kupiłam tez teraz mojej chrześnicy na 1 roczek :)

anna123 lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • kalina123 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baranosia wrote:
    Przede mną też zakup prezentu na roczek dla chrześniaka. Myślałam o rowerku biegowym ale mały jeszcze nie chodzi

biegowy to raczej na 2 latka
    nawet te najmniejsze modele są od 2 lat a i tak często dziecko nie sięga dobrze do ziemi
    mój syn dostała na 2 urodziny ale zaczął chętnie jeźdźić jak miał 2 i 3 m-ce bo dopiero wtedy stabilnie zaczał sięgać nogami do ziemi

82doroeqdnooy9dr.png
  • Werix Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj na obiad robię pierogi z jagodami! Już nie mogę się ich doczekać!

Ja nadal kompletnie nic nie czuję :D Albo mój synek to oaza cierpliwości i spokoju (OBY!), albo ja jestem nieczuła ;p Za chwilę zaczynam 19tc :) Czekam do wypłaty, żeby znów kupić kilka pieluszek wielorazowych i jakieś ubrania dla mnie :)

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

17u9ha00otchcgqb.png
  • anna123 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty84 wrote:
    Polecam spersonalizowane książeczki sensoryczne np. od Ola la na Facebooku. Ja kupiłam Hani na 1 urodziny, uwielbia się tym bawić! Kupiłam tez teraz mojej chrześnicy na 1 roczek :)

Dziękuje za podpowiedź,sprawdzę :) mam jakieś 2 tyg na wymyślenie dla obu dzieci plus mojego męża na urodziny

j36regz209hdv9cb.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też kupiłam Klementynce taką książeczkę :) Już powoli ogarnia zabawę nią :) Ja mam od Bejbik.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rowerek biegowy to tak ok 2 lat dopiero

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • palma Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie :D
    ja lecę zaraz na egzamin, trzymajcie kciuki :D

guerretenshi, kalina123, cudek2, Werix, Szczęśliwa Mamusia, Izieth lubią tę wiadomość

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • guerretenshi Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaa! Dziewczyny! Oszalałam z radości!
    Leżę i sobie gram w Simy, dłoń jak zawsze na brzuchu. I nagle puk. I nie mogę się zdecydować gdzie lepiej czuje - w brzuchu czy na dłoni. Podnoszę koszulkę, i patrzę. I nagle rośnie górka i zabawne uczucie jakby gilgotki. Poruszałam palcem jeszcze raz w tym miejscu. I znów. Aż się popłakałam ze szczęścia! Po czym zerwałam się po telefon żeby film dla mojego nakręcić. Ale musiałam przy tym małego przekręcić, bo już mi nie odpowiada tam gdzie może być go widać. No ale szaleństwo! Wariactwo! On tam naprawdę jest <3 (tak, w końcu do mnie dotarło).

Powodzenia kochane na wizytach. Samych dobrych wieści i ślicznych widoków.

Dotty84, palma, Polarisa90, michaela, cudek2, Werix, Szczęśliwa Mamusia, Izieth, Chamomilla, Krakuska, RedLady, Nulka, paradise lubią tę wiadomość

13.01 pierwsze USG :)
    f2w3yx8dnbdwnm3w.png
    f2wlj44jcmeu4i3p.png
  • Fuksja90 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werix pierogi z jagodami o pycha a ja dzisiaj robię pierwszy raz w życiu leniwe i ciekawe czy mi wyjdą :)

Werix, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak ja Wam zazdroszczę, że już czujecie swoje pociechy ;) u mnie jeszcze cisza, pewnie fika caly czas tylko ja jeszcze tego nie czuje ;/
    dzisiaj zaczyna się 16 tydzień :D

• kalina123 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też nic nie czuję nadal :/

ale zamówiłam w końcu pierwszą rzecz dzieciową :) bazę do fotelika samochodowego
    w sumie to bardziej dla nas niż dla dziecia ;) uznałam że zimą, w tych kurtkach, czapkach, ze zmarźniętymi rękami nie będzie mi się chciało motać tych pasów więc ułatwimy sobie życie :)

milky way, polkosia, michaela lubią tę wiadomość

82doroeqdnooy9dr.png
  • milky way Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez tk uwazam, im mniej aie czlowiek naaszarpie z przedmiotami martwymi, tym jest spokojniejszy ;D

polkosia lubi tę wiadomość

• Kaczorek Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez zazdroszczę ruchów.
    Ja jedynie czuje kłucie i ciągnięcie z lewej strony pod pępkiem i rzeczywiście USG pokazało że tam młode siedzi.

Baza też mi się marzy, uwielbiam ułatwiać sobie życie ;)

3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
    31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
    5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno <3
    f2w3yx8dqelvgt49.png
  • kalina123 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milky way wrote:
    Tez tk uwazam, im mniej aie czlowiek naaszarpie z przedmiotami martwymi, tym jest spokojniejszy ;D

poprzednio nie miałam, ale to była wiosna/lato więc w sumie luz, choć też czasem się wkurzałam jak po kilka razy dziennie się motało
    najwięcej się wpina i wypina przez te pierwsze pół roku, potem już fotelika nie wyciągaliśmy, jeździł na stałe w aucie no a teraz te pół roku to akurat zima/wiosna

82doroeqdnooy9dr.png
  • michaela Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty84 wrote:
    dotty podrzucisz link bo wyszukiwarka fb niczego mi ne ujawnila a to bardzo fajny pomysł;)

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• Dotty84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo polecam! Tylko pytaj odrazu o termin realizacji, bo czasem się trochę czeka
    https://www.facebook.com/handmadeolala/

michaela lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jeszcze nic nie czuję, a tak bym już chciała :)

• Endżusia Koleżanka

Wysłany: 30 czerwca 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dwa dni temu wyczułam zmianę pod lewą piersią. Twardą gdzieś na ok.1,5 cm. Z racji tego, że mieszkałam jeszcze nie dawno w innym mieście nie jestem tu zapisana do żadnej przychodni. Próbowałam się dziś zapisać, ale już w trzech mnie spławili, bo nie mają miejsc. Nie wiem czy czekać na wizytę u swojego lekarza czy jechać na IP? Stresuję się tym strasznie...

2nn3k0s3ymojkd1v.png
  • cati Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endżusia nie martw sie mozliwe ze to gruczoł mleczny :) jesli nie masz stanu gorączkowego mozesz spokojnie poki co czekac na wizyte swojego lekarza. kiedy ja masz?

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
‹‹ 460 461 462 463 464 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ