Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
witajcie
w końcu Was nadrobiłam, chciałam do Was pisać w weekend ale nie mieliśmy tam neta w ogole. Zadowoleni jesteśmy po krótkich wakacjach odpoczelismy spedzilismy troche czasu z D sam na sam. Miło było i jak zwykle szybko sie to skonczyło. Planujemy jeszcze tam pojechac.
u mnie z pęcherzem to jest tak ze tez czesto chodze siusiu, ale w nocy w ogole mnie to nie budzi tylko rano wstaje i mało sie nie zsikam az mnie brzuch boli
pogoda słaba zimno jakoś, dobrze ze słonce swieci.
miłego dniaaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
jusci wrote:mi też pani w aptece go poleciła
MagneB6 ?
Najlepszy magnez no i lek nie suplement.
Anna od 2 tabletek nie powinno być przedawkowania.
Znam osoby co zażywają po 6 sztuk nawet.
Ja kiedyś brałam taki bardzo mocny magnez z DoppelHerz i przedawkowałam.
U mnie objawami było kręcenie się w głowie i dzwonienie w uszachmichaela lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
milky way wrote:Anna pamietaj ze wszystko co ma dopisek DLA KOBIET W CIAZY jest 2x deozsze albo i lepiej ;DDD
Z tym się zgodzę bo już nie raz się przekonałam i to nie tylko z lekarstwami ale tez np z ubraniami itd. lista długaale te parę złotych więcej jeszcze jestem w stanie wydać
milky way lubi tę wiadomość
-
Kaczorek wrote:MagneB6 ?
Najlepszy magnez no i lek nie suplement.
Anna od 2 tabletek nie powinno być przedawkowania.
Znam osoby co zażywają po 6 sztuk nawet.
Ja kiedyś brałam taki bardzo mocny magnez z DoppelHerz i przedawkowałam.
U mnie objawami było kręcenie się w głowie i dzwonienie w uszach
Po 6 szt będąc w ciąży? -
Szkoda, ze trzeba trzy miesiące czekać żeby moc znów zajsc. Ale czuje ze szybko pochwalisz się dwoma kreskami na teście :*
U mnie szaleństwa do okola. Ciotka Damiana kupuje pełno ubranek dla młodego na lato. Przecudowne ubranka z motywem żeglarskim w rozmiarach 74-86. A moja przyjaciółka właśnie kupiła wanienke dla młodego. Tesciowa ma ubranka do szpitala po Damianie, które jego babcia sama uszyla. Normalnie samej nic mi się nie uda kupić.Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
A ja spakowałam połowę ubranek Tysi do oddania i mam pretekst, żeby jechać na zakupy, bo mam za mało ;P Hahaha, Marcin się popuka w czoło
Szczęśliwa Mamusia, cudek2, Nulka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
anna123 wrote:Po 6 szt będąc w ciąży?
Pracuję w aptece babeczki biorą po 3 opakowania na raz bo tak dużo zażywają że moment im się kończy
Tak więc nie martw się przy 2 tabletkach nie przedawkujesz.3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
-
Dziewczyny orientujecie może czy jest jakiś limit usg w ramach NFZ? Byłam dziś u lekarza i znów nie miałam usg. To już drugi miesiąc bez podgladania dziecka. Jaką mam gwarancję ze z moim dzieckiem jest ok. Chciałam by chociaż sprawdzili tętno płodu i usłyszałam ze ustawowo przysługuje mi od 21 tygodnia ciąży.
-
Tez macie takie "wycieki" energii. Jestem dziś wrakiem. Damian wrócił do domu i jest przerażony tym jak wygladam. I mam wrażenie ze mi ktoś na klatce piersiowej usiadł. Koszmar.
Z rzeczy przyjemnych udało mi się nagrać ruch brzucha. W końcu pokaże Damianowi ze go nie wkrecam :p -
Melduję się po wizycie
Dziewczynka na 100%, więc mogę zacząć kupować ubranka
Pomierzył główką, brzuszek i gość udową, wszystkie wymiary w porządku
No i moje szczęście ma już 254g
Gorzej, że łożysko się umiejscowiło tuż przy szyjce i muszę bardzo na siebie uważać. Dozwolone co najwyżej spacerypolkosia, Kaczorek, kalina123, Barcia, Szczęśliwa Mamusia, Chamomilla, palma, cudek2, Izieth, Nulka, Werix, Okciakowa lubią tę wiadomość
-
RedLady gratulacje!Tyle przecen teraz mozesz szaleć3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
-
guerretenshi wrote:Tez macie takie "wycieki" energii. Jestem dziś wrakiem. Damian wrócił do domu i jest przerażony tym jak wygladam. I mam wrażenie ze mi ktoś na klatce piersiowej usiadł. Koszmar.
Z rzeczy przyjemnych udało mi się nagrać ruch brzucha. W końcu pokaże Damianowi ze go nie wkrecam :p -
Made wrote:Dziewczyny orientujecie może czy jest jakiś limit usg w ramach NFZ? Byłam dziś u lekarza i znów nie miałam usg. To już drugi miesiąc bez podgladania dziecka. Jaką mam gwarancję ze z moim dzieckiem jest ok. Chciałam by chociaż sprawdzili tętno płodu i usłyszałam ze ustawowo przysługuje mi od 21 tygodnia ciąży.