Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
Odpowiedz

Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • guerretenshi Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. U mnie noce i dnie są juz ciężkie. Brzuch przeszkadza. W nocy koldra pod nim i miedzy nogami inaczej koszmar. Bol ciągnięcie. Ogólnie to czuje jego ciężar. Prosto tez siedzieć nie mogę bo mnie ugniata i robi mi się jakoś tak duszno. Jak nie znajdę patentu na to, to dobrze zacznie mi się żyć dopiero po porodzie. I mam problem ze wszelkimi gumkami czy sznurkami w spodniach. Najchętniej w samych sukienkach bym chodziła. Bez majtek. Wszystko co naciska mi na brzuch doprowadza mnie do szału i ciągłego parcia na pęcherz jakby babel juz wystarczajaco go nie uciskal

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 08:43

13.01 pierwsze USG :)
    f2w3yx8dnbdwnm3w.png
    f2wlj44jcmeu4i3p.png
  • anna123 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z parciem na pecherz man teraz ten sam problem. Ciezko mi sie chodzi po jakis sklepach bo wiem ze wc musze szukac a nienawidze chodzic do publicznych toalet

milky way lubi tę wiadomość

j36regz209hdv9cb.png
  • guerretenshi Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj byłam w toalecie po czym poszlam do sklepu po male zakupy. W życiu nie robilam ich tak szybko i prawie biegiem do domu wracalam. Jak poczuje parcie to mam malo czasu bo prawie popuszczam. Pora ćwiczyć mięśnie kegla.

13.01 pierwsze USG :)
    f2w3yx8dnbdwnm3w.png
    f2wlj44jcmeu4i3p.png
  • milky way Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam od poczatku ten problem, znam wszystkie toalety w okolicy i wszystkie wc na okolicznych stacjach.... jakby mi specjalnie ta mala dziewczynka skakała po pęcherzu. W dzien jeszcze jak cie moge, ale w nocy co 1.5, 2h, plus pobudki małego... w grobie się chyba wyśpię ;)

• Werix Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję się rano i chyba mogę już spokojnie stwierdzić że czuję się jak przed ciążą :) mdłości przeszły całkowicie, brzuch już tak nie przeszkadza, czasem mnie suszy, ale to niezbyt uciążliwa dolegliwość. Za dwa tyg. narzeczony bierze urlop to trochę czasu razem spędzimy:) a za tydzień wizyta! Ciekawe jak tam mój szkrab! W weekend nawet tatuś mu kupił pierwsze spodenki (oczywiście takie sama jak on ma ;p)

michaela, Krakuska, Szczęśliwa Mamusia, Izieth lubią tę wiadomość

17u9ha00otchcgqb.png
  • cudek2 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Też się nie wyspalam. Pobudka o 3. Camille przestało działać chyba. Zasnal po 6 i spi dalej. Ja leżę. Jest mi duszno i boli mnie kręgosłup. Wrrr

860iwn15jj88tkvr.png
    860i73sb9uiq88aj.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja za to się wyspałam ;) Klementynka przyzwoicie spała, a potem rano zabrał ją mąż, a ja jeszcze do 9 dosypiałam :D

emilkazozz lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • michaela Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, ja dzisiaj przejęta jestem wyjściem małej do przedszkola - nie bardzo miała ochotę, a do tego będzie zamieszanie bo jej najlepsza kolezanka przychodzi na "rekonesans" i po chwili wyjdzie, możę będzie płakać... Denerwuje się że będzie chciała z nią wyjść do domu, że ciężko wypracowane 2 tygodnie adaptacji szlag trafi.

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• anna123 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis sobie cos miejsca nie moge znalezc. Jakas rozbita jestem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 09:48

j36regz209hdv9cb.png
  • RedLady Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    guerretenshi, też wykorzystuje patent z kołdrą pod brzuchem do spania :) o wiele lepiej mi się tak zasypia

Rozpoczynam dzisiaj 5 miesiąc :D Jak to szybko zleciało :) Brzuszek już dość urósł i do męża zaczyna docierać, że tam mały mieszkaniec fika ;) W końcu zaczął rozmawiać z brzuchem, ku mojej wielkiej radości ;)

milky way lubi tę wiadomość

bhyw2n0a2ngo7wj5.png
  • Werix Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do mojego jeszcze w ogóle to nie dociera ;) może jak sam poczuje coś pod ręką, to coś z tego będzie. Ale najpierw ja muszę doszukać się ruchów malucha ;)

17u9ha00otchcgqb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż też już mówi do brzuszka, całuje :) to takie miłe i piękne że oboje czekamy na tą małą istotkę :) ostatnio stwierdziliśmy że jakby okazało się że jest synek to byśmy byli w siódmym niebie, za to teściowa ubolewa bo wolałaby wnuczkę.... Ostatnio poszła do sklepu i nakupowała różowych ciuszków gdzie nie znamy jeszcze płci... szkoda słów czasami

• RedLady Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werix, w końcu dotrze :) Mój to przed ciążą się zarzekał, że nie będzie się nad brzuchem rozczulał ani go dotykał, a teraz sam przychodzi na pogaduchy z brzuchem :P Wczoraj siedzieliśmy na kanapie i dziecko zaczęło fikołki i kopniaki, więc mówię mężowi o tym a ten... przykłada mi ucho do brzucha i zawiedziony bo słychać jakby po prostu jelita pracowały ;) Ja nie wiem czego on się spodziewał :D Może, że mu dziecko powie cześć tatusiu? ;)

kwiatuszek12345, Werix lubią tę wiadomość

bhyw2n0a2ngo7wj5.png
  • cati Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do mojego dotarło jak sie urodził :D no coz... faceci potrzebują czasem silnego boćca :D

Szczęśliwa Mamusia, kwiatuszek12345, Werix lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • anna123 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co moze znaczyc drganie dolnej powieki ?

j36regz209hdv9cb.png
  • michaela Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brak magnezu anna

cindi88 lubi tę wiadomość

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• anna123 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jem 2razy dziennie,może to być odwrotnie czyli przedawkowanie? muszę lekarki na wizycie zapytać

j36regz209hdv9cb.png
  • michaela Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie, magnez jest substancją trudnoprzyswajalną z dużymi wahaniami dobowymi, łatwo się ulatnia. Przedawkowanie jest praktycznie niemożliwe. Bierzesz cytrynian magnezu? Ten przyswaja się najlepiej.

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• anna123 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biore magnez+B6 z SANOFI

j36regz209hdv9cb.png
  • anna123 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze mówię że chce taki lepszy dla kobiet w ciazy

j36regz209hdv9cb.png
‹‹ 479 480 481 482 483 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ