Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
cudek - zgadzam sie ale maly juz ma 8 zebow , wiem jak ciezko to przechodzi ...
ale gdyby nie fakt ze 2 dni wczesniej siedzial ze mna na tarasie prawie caly dzien a pogoda byla zmiennawietrznie dosc ... i podejrzewam ze sie przeziebil bo i ja niezbyt sie dobrze czulam
wiec zbyt duze prawdopodobienstwo raczej tego choróbska ;( Ale co by to nie było nie wiele moge zrobic...
co do zebow naszych to ja wiecej na ortodontę wydalam niz na dentystetu to wtopilam tyle kasy ... najpierw ruchomy ktory dal jakies efekty ale nie na dlugo , pozniej staly w okresie studiow ale zeby wrocily do tego co bylo ... po zdjeciu po mimo retecyjnego
, a na koncu nakładkowy - ktory mi najlepiej zadzialał i w miare mam proste - na ile one daja sie wyprostowac..
-
Kalina a przy anginie przypadkiem dzieci nie chcą jesc? bo tam zapalenie krtani ? czy cos mieszam ?!
Młody zjadl mi wszystko dzis co chciał nawet jabłko , gorączka dalej jest.. jesli bedzie to samo po drzemce tej chyba wybiore sie do lekarza... bo sobie sama diagnozy stawiam a dziecko mi na rekach ciagle ryczy..
no nic , milego dnia . i udanych wizyt . -
U mnie znowu pochmurno, zimno i wietrznie. Obudziłam się o 5 pokręciłam trochę, zjadłam garść winogron i spałam prawie do 10
Edit witamy 19tc ale ten czas pędziWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 10:42
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Cati angina to choroba w 90% przypadków bakteryjna a zapalenie krtani to typowa wirusówka, dwie zupełnie inne choroby z innymi objawami
Teoretycznie przy anginie słabo się je bo boli ale na początku jak się rozwija to może nie dawać jeszcze wszystkich objawów
Dużą ma tą temp? A może to bostonka? teraz podobno panuje w przedszkolach (u mojego syna też) nie ma czerwonych krostek/plam na wnętrzach dłoni i stóp, w buzi? Też zazwyczaj zaczyna się gorączką
-
witam w bardzo chlodny dzien
ja juz od 6.30 na nogach, dzien mi sie wlecze jak nie wiem, przewaznie dopiero wstawałam
ja dzis chyba zrobie sobie liste rzeczy które musimy ogarnąc dla naszej dzidzi, jak D zobaczy ile tego jest to moze powoli zaczniemy kupowac. chociaz prawda jest taka ze nie wiemy kiedy zaczac bo to nasze pierwsze takie doswiadczenie. do tego jeszcze maly remont mieszkania wynajmowanego nas czekaaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Ja balsamu palmersa nie polecam. Fajnie się smaruje i szybko się wchłania ale nie zauwazylam nawilzenia. Zauwazylam ze skora robi sie szybko sucha. wg mnie lepsze jest masło palmersa i oliwka palmersa. Jestem również zadowolona z oliwki babydreams.
polkosia lubi tę wiadomość