X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
Odpowiedz

Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • guerretenshi Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się przed chwilą obudzilam. Pochłonęłam tosty jak wygłodzona. A przed drugą falą snu młody szalał jak adhdowiec :p i wczoraj po tym bolu całodniowym w łonie mam wrażenie że mlody się uniosl do góry. Kopniaczki były dużo wyżej niż normalnie. <3

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

13.01 pierwsze USG :)
    f2w3yx8dnbdwnm3w.png
    f2wlj44jcmeu4i3p.png
  • Chamomilla Ekspertka

Wysłany: 7 lipca 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszedł mi zamowiony Angelsounds. Mam pytanie do posiadaczek tego urzadzenia. Po włączeniu go nic nie słysze. Zadnych szmerów itp. nie mówiac juz zeby w tej głuchej ciszy usłyszej jakiekolwiek tetno moje czy dziecka.
    Słuchawki sprawdzalam i działają mi. Jak jest u Was po właczeniu urzadzenia?

f2wle6ydyez5rsng.png
  • Basia79 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chamomilla wrote:
    Przyszedł mi zamowiony Angelsounds. Mam pytanie do posiadaczek tego urzadzenia. Po włączeniu go nic nie słysze. Zadnych szmerów itp. nie mówiac juz zeby w tej głuchej ciszy usłyszej jakiekolwiek tetno moje czy dziecka.
    ja nie słucham przez słuchawki tylko bez, też tak mialam i jak docisnęłam porządnie kabelek od głowicy to pojawił się dźwięk :)

Chamomilla lubi tę wiadomość

klz9gu1rkkbkfyjt.png
  • Chamomilla Ekspertka

Wysłany: 7 lipca 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety kombinacje z kabelkiem nie działają ;/ chyba jakiś wadliwy model dostałam :( nie dosc ze nie wybralam najtanszej opcji bo inne wydawaly mi sie "podejrzane" to jeszcze czekalam prawie 3 tygodnie bo mieli problem z dostawa, pozniej z wysylka do mnie...a teraz ze nie dziala...nerwy mi juz puszcza w koncu... ;/

f2wle6ydyez5rsng.png
  • Basia79 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może masz z tej samej firmy, bo ja też dostałam maila, że mają problemy z wysyłką i czekałam prawie 2 tygodnie, gdzie normalnie to 2 dni zajmuje

klz9gu1rkkbkfyjt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze to cos z bateriami? Czasami bateria nie styka, albo w niektorych nowych sprzetach jest naklejona taka folijka w tej szufladce na baterie, ktora trzeba odkleic przed pierwszym uzyciem, zeby bateria zadzialala (latwo to przeoczyc).

• baranosia Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak włączę i się gramolę z nim gdy jest włączony to słyszę szmery i gdy przyłożę do brzucha również aż później słyszę najpierw mój puls potem ruszające się dziecko / jelita :D

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chamomilla wrote:
    każde stuknięcie powinnaś słyszeć - jeśli nic nie słyszysz, to znaczy, że coś nie działa...
    Używasz żelu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 14:07

polkosia, Chamomilla lubią tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalina123 wrote:
    Cati trzydniówka to 3 dni gorączki i potem wysypka, raczej żadnych innych objawów przy tym nie ma

Z wymiotami to raczej jelitówka, zatrucie, niektóre dzieci jeszcze podobno przy anginie wymiotują

My przechodziliśmy trzydniówkę z lekko podwyższoną temperaturą (tylko 37,5) i biegunką przez 2 dni. Wysypka zniknęła po 3-4 dniach jakoś. Podobno teraz jakiś wirus jest w powietrzu. Co chwilę słyszę o jelitówkach i trzydniówkach.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj od rana na zakupach, bo w niedzielę urodziny męża. Wykosztowałam się strasznie, ale wymarzony dron już czeka :D

Chamomilla, milky way, baranosia, emilkazozz lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Chamomilla Ekspertka

Wysłany: 7 lipca 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za odzew, bo przynajmniej jestem teraz pewna jak to powinno działać.
    Żelu używam. Słuchawki sprawdzałam i działają na komputerze. Co do baterii to wyciągnęłam z folijki i zamontowałam. Dioda się świeci więc z baterią niby ok. Ale...mój mąż przed momentem wrócił i rzucił okiem, mówi, że dioda może działać, bo do tego nie potrzeba dużo energii a bateria może być słaba i sprawdził ją i jest na wykończeniu...jak mi przywiezie nową to sprawdzę, mam nadzieje że to jest kwestia tej baterii bo nie chcialabym teraz jeszcze tego reklamowac i tluc sie dalej z tym sklepem ;/

f2wle6ydyez5rsng.png
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia drona? Wow! :D

polkosia lubi tę wiadomość

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • Kaczorek Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosa dron wow!
    Uwielbiam takie gadżety :)

Zachęcona waszymi opiniami nt tankini zakupiłam na allegro za 9.99( w licytacji)taką górę.

mheskm.jpg

Jest rewelacyjna, ma usztywniany stanik i elegancko maskuje brzuszek.
    Polecam firma Lascana warto się policytować.
    Są jeszcze modele z szerszymi szelkami i w innych kolorach

Barcia, polkosia, Izieth lubią tę wiadomość

3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
    31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
    5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno <3
    f2w3yx8dqelvgt49.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A do nas przyszła elektryczna niania - prezent od babci :) fajna sprawa bo mamy duże mieszkanie dwupoziomowe to się bardzo przyda :)

polkosia, emilkazozz, milky way lubią tę wiadomość

• guerretenshi Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa może podeslij komuś dzieci i zróbcie sobie romantyczny dzień w weekend w zamian za 24. Taki z obiadem, spacerem. Bo w aktualnych czasach najlepszy prezent jaki możemy komuś ofiarować to swój czas i uwagę. Ja mam dziś mega dola od siedzenia w domu. Ile można sprzątać... nie mogę sobie znaleźć miejsca. A wszyscy pracują :/

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

13.01 pierwsze USG :)
    f2w3yx8dnbdwnm3w.png
    f2wlj44jcmeu4i3p.png
  • Barcia Przyjaciółka

Wysłany: 7 lipca 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę, dziewczyny może Wy coś poradzicie... trochę wstydliwa sprawa, ale nie chcę się martwić. W stolcu miałam dzisiaj świeżą krew (na papierze toaletowym jej nie było), jak na złość wczoraj byłam u lekarza i wtedy wszystko było okej, a teraz on ma urlop ehh. Czytałam, że to mogą być hemoroidy, bo w sumie mam lekkie zaparcia a stolec był dość twardy. Macie jakieś sposoby na to może? W poniedziałek i tak idę do rodzinnej po zwolnienie to się zapytać, ale do tego czasu chcę byś spokojniejsza :)

f5ecb90bd2.png
  • Kaczorek Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Barcia to moga być hemoroidy.
    Ja miałam już z tym problem przed ciążą.
    Na razie nie jest to bardzo uciążliwe i nic z tym nie robię.
    Chyba jedyne co można stosować w ciąży to posterisan.

Barcia lubi tę wiadomość

3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
    31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
    5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno <3
    f2w3yx8dqelvgt49.png
  • kalina123 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia92 wrote:
    A do nas przyszła elektryczna niania - prezent od babci :) fajna sprawa bo mamy duże mieszkanie dwupoziomowe to się bardzo przyda :)

O tak bardzo przydatne
    ja miałam nianię w zestawie z monitorem oddechu ale spadł mi ten odbiornik kilka razy i przestał kontaktować, muszę nową kupić bo samego odbiornika nie da się dokupić :( a na pewno tym razem też mi się przyda

82doroeqdnooy9dr.png
  • Nulka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja widziałam i nawet pomacałam swój wymarzony wózek, który niestety w sferze marzeń pozostanie... ale jest super nie powiem

👩🏻1992 🧔🏻‍♂️1989
    💕2010 💍💒2011

🧑🏻‍🦱11.2011 M 🩵 CC 2750g
    👧🏻11.2016 M 🩷 CC 2670g
    👧🏻12.2019 M 🩷 CC 2950g
    👶🏻 01.2025 A 🩷 CC 2410g

age.png
  • Barcia Przyjaciółka

Wysłany: 7 lipca 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorek wrote:
    Barcia to moga być hemoroidy.
    Ja miałam już z tym problem przed ciążą.
    Na razie nie jest to bardzo uciążliwe i nic z tym nie robię.
    Chyba jedyne co można stosować w ciąży to posterisan.

Nic mnie właśnie nie boli, póki co, ale na samą krew już jestem przewrażliwiona :) dzięki, jak się powtórzy to kupię ją sobie.

f5ecb90bd2.png
‹‹ 493 494 495 496 497 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ