Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się przed chwilą obudzilam. Pochłonęłam tosty jak wygłodzona. A przed drugą falą snu młody szalał jak adhdowiec :p i wczoraj po tym bolu całodniowym w łonie mam wrażenie że mlody się uniosl do góry. Kopniaczki były dużo wyżej niż normalnie.
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Przyszedł mi zamowiony Angelsounds. Mam pytanie do posiadaczek tego urzadzenia. Po włączeniu go nic nie słysze. Zadnych szmerów itp. nie mówiac juz zeby w tej głuchej ciszy usłyszej jakiekolwiek tetno moje czy dziecka.
Słuchawki sprawdzalam i działają mi. Jak jest u Was po właczeniu urzadzenia? -
Chamomilla wrote:Przyszedł mi zamowiony Angelsounds. Mam pytanie do posiadaczek tego urzadzenia. Po włączeniu go nic nie słysze. Zadnych szmerów itp. nie mówiac juz zeby w tej głuchej ciszy usłyszej jakiekolwiek tetno moje czy dziecka.
Słuchawki sprawdzalam i działają mi. Jak jest u Was po właczeniu urzadzenia?Chamomilla lubi tę wiadomość
-
Niestety kombinacje z kabelkiem nie działają ;/ chyba jakiś wadliwy model dostałam
nie dosc ze nie wybralam najtanszej opcji bo inne wydawaly mi sie "podejrzane" to jeszcze czekalam prawie 3 tygodnie bo mieli problem z dostawa, pozniej z wysylka do mnie...a teraz ze nie dziala...nerwy mi juz puszcza w koncu... ;/
-
nick nieaktualnyA moze to cos z bateriami? Czasami bateria nie styka, albo w niektorych nowych sprzetach jest naklejona taka folijka w tej szufladce na baterie, ktora trzeba odkleic przed pierwszym uzyciem, zeby bateria zadzialala (latwo to przeoczyc).
Chamomilla lubi tę wiadomość
-
Chamomilla wrote:Przyszedł mi zamowiony Angelsounds. Mam pytanie do posiadaczek tego urzadzenia. Po włączeniu go nic nie słysze. Zadnych szmerów itp. nie mówiac juz zeby w tej głuchej ciszy usłyszej jakiekolwiek tetno moje czy dziecka.
Słuchawki sprawdzalam i działają mi. Jak jest u Was po właczeniu urzadzenia?
Używasz żelu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 14:07
polkosia, Chamomilla lubią tę wiadomość
-
kalina123 wrote:Cati trzydniówka to 3 dni gorączki i potem wysypka, raczej żadnych innych objawów przy tym nie ma
Z wymiotami to raczej jelitówka, zatrucie, niektóre dzieci jeszcze podobno przy anginie wymiotują
My przechodziliśmy trzydniówkę z lekko podwyższoną temperaturą (tylko 37,5) i biegunką przez 2 dni. Wysypka zniknęła po 3-4 dniach jakoś. Podobno teraz jakiś wirus jest w powietrzu. Co chwilę słyszę o jelitówkach i trzydniówkach.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
A ja dzisiaj od rana na zakupach, bo w niedzielę urodziny męża. Wykosztowałam się strasznie, ale wymarzony dron już czeka
Chamomilla, milky way, baranosia, emilkazozz lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dzięki dziewczyny za odzew, bo przynajmniej jestem teraz pewna jak to powinno działać.
Żelu używam. Słuchawki sprawdzałam i działają na komputerze. Co do baterii to wyciągnęłam z folijki i zamontowałam. Dioda się świeci więc z baterią niby ok. Ale...mój mąż przed momentem wrócił i rzucił okiem, mówi, że dioda może działać, bo do tego nie potrzeba dużo energii a bateria może być słaba i sprawdził ją i jest na wykończeniu...jak mi przywiezie nową to sprawdzę, mam nadzieje że to jest kwestia tej baterii bo nie chcialabym teraz jeszcze tego reklamowac i tluc sie dalej z tym sklepem ;/
-
Polkosa dron wow!
Uwielbiam takie gadżety
Zachęcona waszymi opiniami nt tankini zakupiłam na allegro za 9.99( w licytacji)taką górę.
Jest rewelacyjna, ma usztywniany stanik i elegancko maskuje brzuszek.
Polecam firma Lascana warto się policytować.
Są jeszcze modele z szerszymi szelkami i w innych kolorachBarcia, polkosia, Izieth lubią tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa może podeslij komuś dzieci i zróbcie sobie romantyczny dzień w weekend w zamian za 24. Taki z obiadem, spacerem. Bo w aktualnych czasach najlepszy prezent jaki możemy komuś ofiarować to swój czas i uwagę. Ja mam dziś mega dola od siedzenia w domu. Ile można sprzątać... nie mogę sobie znaleźć miejsca. A wszyscy pracują
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Kurczę, dziewczyny może Wy coś poradzicie... trochę wstydliwa sprawa, ale nie chcę się martwić. W stolcu miałam dzisiaj świeżą krew (na papierze toaletowym jej nie było), jak na złość wczoraj byłam u lekarza i wtedy wszystko było okej, a teraz on ma urlop ehh. Czytałam, że to mogą być hemoroidy, bo w sumie mam lekkie zaparcia a stolec był dość twardy. Macie jakieś sposoby na to może? W poniedziałek i tak idę do rodzinnej po zwolnienie to się zapytać, ale do tego czasu chcę byś spokojniejsza
-
Barcia to moga być hemoroidy.
Ja miałam już z tym problem przed ciążą.
Na razie nie jest to bardzo uciążliwe i nic z tym nie robię.
Chyba jedyne co można stosować w ciąży to posterisan.Barcia lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
sylwia92 wrote:A do nas przyszła elektryczna niania - prezent od babci
fajna sprawa bo mamy duże mieszkanie dwupoziomowe to się bardzo przyda
O tak bardzo przydatne
ja miałam nianię w zestawie z monitorem oddechu ale spadł mi ten odbiornik kilka razy i przestał kontaktować, muszę nową kupić bo samego odbiornika nie da się dokupića na pewno tym razem też mi się przyda
-
A ja widziałam i nawet pomacałam swój wymarzony wózek, który niestety w sferze marzeń pozostanie... ale jest super nie powiem
-
Kaczorek wrote:Barcia to moga być hemoroidy.
Ja miałam już z tym problem przed ciążą.
Na razie nie jest to bardzo uciążliwe i nic z tym nie robię.
Chyba jedyne co można stosować w ciąży to posterisan.
Nic mnie właśnie nie boli, póki co, ale na samą krew już jestem przewrażliwionadzięki, jak się powtórzy to kupię ją sobie.