Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Chętnie popilnowalabym Ci dzieci ale jestem za daleko :p zawsze rodzinny piknik to coś super. Albo ognisko w plenerze. Najważniejsze żebyście wyrwali się od szarej codzienności i skupili na sobie. Każdy potrzebuje takiego resetu
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Nulka, a jaki to ten wymarzony?
Tak, dron. Miałam kupić na 30-tkę, ale jego kumpel ma i tak się jara od pół roku, że nie mogłam odmówićMnie tam to w ogóle nie kręci
emilkazozz lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dziewczyny, a co myślicie o łóżeczku turystycznym zamiast zwykłego ze szczebelkami? Moja bratowa właśnie takie nabyła w charakterze jedynego łóżeczka i powiem Wam, że fajnie się to prezentuje. Jest lekkie, mobilne, dziecko się o nie nie obija, dodatkowo fajne wzory. Ponoć dużo osób decyduje się na takie rozwiązanie. Zastanawiam się tylko jak z jego stabilnością, czy jest zdrowe (pod warunkiem, że dokupi się do niego porządny materacyk)...
Może któraś z doświadczonych koleżanek używała?
Coś w tym stylu, dwupoziomowe: http://www.pinkorblue.pl/jane-lozeczko-turystyczne-duo-level-toys-elephant-a161844.html?campaign=PSM/Ceneo&RefID=PSM_Ceneo&pup_e=547&pup_id=A161844Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 17:14
-
Krakuska wrote:Dziewczyny, a co myślicie o łóżeczku turystycznym zamiast zwykłego ze szczebelkami? Moja bratowa właśnie takie nabyła w charakterze jedynego łóżeczka i powiem Wam, że fajnie się to prezentuje. Jest lekkie, mobilne, dziecko się o nie nie obija, dodatkowo fajne wzory. Ponoć dużo osób decyduje się na takie rozwiązanie. Zastanawiam się tylko jak z jego stabilnością, czy jest zdrowe (pod warunkiem, że dokupi się do niego porządny materacyk)...
Może któraś z doświadczonych koleżanek używała?
Coś w tym stylu, dwupoziomowe: http://www.pinkorblue.pl/jane-lozeczko-turystyczne-duo-level-toys-elephant-a161844.html?campaign=PSM/Ceneo&RefID=PSM_Ceneo&pup_e=547&pup_id=A161844
-
My mamy dwa turystyczne - u jednych i drugich dziadkow - ogolnie wszystko ok, tylko 1) szeleści jak dziecko się przekręca i od tego Hania się wybudzała 2) dolny poziom jest strasznie nisko, boli kręgosłup przy odkładaniu...w normalnym łóżeczku jakoś jest troche wyżej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 17:28
milky way lubi tę wiadomość
-
Moja znajoma ma tylko turystyczne i bardzo mnie namawia do takiego.
Bardzo sobie chwali.
Twierdzi też że zna przypadek gdzie dziecko połamało nóżki wkładajac je między szczebelki.
Ja nie jestem przekonana.
Bardziej podoba mi się drewniane, lubię takie naturalne rzeczy.
Poza tym można dukupić ochraniacz.3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Ja też mam turystyczne ale używane tylko w tych celach, do tej pory na wyjazdach syn w nim śpi
Dokupiłam tylko zwykły piankowy materacyk bo ten od kompletu to twarda plastikowa decha
Polecam zawsze kupić takie dwupoziomowe
Na stałe wolę tradycyjne, drewniane
Jakoś nie mam przekonania do turystycznego na codzień, faktycznie szeleści poza tym ten materiał jest sztuczny, mam wrażenie że w tradycyjnym jest lepszy przepływ powietrzano i na drewnianym przewijak stabilniej leży
milky way lubi tę wiadomość
-
Baranosia, myślałam, że tylko ja zjadam paznokcie
Ja turystycznego nie polecam, szeleszczące, niewygodne... Turystyczne to turystyczneFakt, moja już wsadza nogi między drążki i nieraz się zaklinuje, ale założyłam ochraniacze i jest przyzwoicie. Ale z drugiej strony, to nie czułabym się spokojna, gdyby tam spała. Sama mam od brzegu bramkę z ochraniaczem i nieraz jak się przekręcę twarzą do niej, to brakuje mi tlenu... Są fajne ochraniacze z siatki, ale one nie amortyzują uderzeń.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Nieeee, ja mam zawsze po wakacjach dosyc turystycznego, na co dzien oszalalabym.
Sztuczne, pozniej jak sie dziecko skapnie ze mozna szurac rączkami po powierzchniach, to strasznie denerwujace, nasz na to wpadl jak bylismy na urlopie, to skrobał i skrobał, co sie obudzil to skrobał
Niewygodne jestcdo wkladabia i wyjmowania dziecka. Mniej stabilne np jak probujesz uspic a on chce sie bawic, to po kwadransie fajnie sie stabilnie oprzec o rame lozka
Itd itd itd... -
kochane miałyscie moze małe krostki na brzuchu? wlasnie zauwazyłam wygląda to jak jakaś wysypka ale nie swędzi i nie jest to na calym brzuchu
wizyta dopiero za tydzień, nie wiem co to moze bycWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 23:00
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)