Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś tydzień 20
zaraz zabieram się za sprzątanie. W moim domu zaczęli tynkować ściany i w końcu zaczyna to wyglądać jak dom!
nie mogę się doczekać aż zacznę je malować! Pralkę upiliśmy boscha, przyjeżdża we wtorek, a w weekend odbieramy projekt łazienki. Zaczyna się najlepszy okres budowania domu, czyli wykończenie:) obyśmy wprowadzili się do końca października!
polkosia lubi tę wiadomość
-
P.s. belly sugeruje, że mam zacząć kupować rzeczy dla dziecka :p
Zapisałam się etż do szkoły rodzenia. Co prawda dopiero 10 września, ale chcieliśmy kurs weekendowy, ktorego w wakacje nie prowadzą. Mam nadzieję, że brzuch nie będzie mie przeszkadzał, bo to już będzie 3 trymestr!guerretenshi lubi tę wiadomość
-
Część Wam :* miałam wczoraj taka zgagę ze myślałam nad użyciem gasnicy. W życiu tak źle mi nie bylo. Odkryłam że to po soku pomarańczowym który teraz litrami pochłaniam.
Dziś wpada koleżanka z technikum wiec mam w końcu motywację żeby ogarnąć ten chaos.
Do marudzacych że brzucha nie mają - cieszcie się ! Zbliżenia z nim do najprzyjemniejszych nie naleza. Az mi libido spadło. Do tego ten pecherz. Chodzę siku co 30 min.
Co dziś macie na obiad moje drogie? Szukam inspiracjiMartusiazabka lubi tę wiadomość
-
Werix wrote:Ja dziś tydzień 20
zaraz zabieram się za sprzątanie. W moim domu zaczęli tynkować ściany i w końcu zaczyna to wyglądać jak dom!
nie mogę się doczekać aż zacznę je malować! Pralkę upiliśmy boscha, przyjeżdża we wtorek, a w weekend odbieramy projekt łazienki. Zaczyna się najlepszy okres budowania domu, czyli wykończenie:) obyśmy wprowadzili się do końca października!
Werix, zazdroszczę! Najlepszy etap. My dopiero zaczynamy budować, mamy juz projekt wykonawczy i składamy wniosek o pozwolenie na budowę. Także akurat jak dziecko będzie mieć dwa lata może się wprowadzimy ;pWerix lubi tę wiadomość
-
Werix my tez czekamy do momentu az bedziemy nasz dom wykańczac a chcemy tylko zrobic pozniej jak najszybciej kuchnie lazienke i miejsce do spania zeby juz na swoim byc ale jak narazie to ja mam dzien gdzie czekam na betoniarke bo beda zalewac deke i schody a moze w przyszlym roku dach bedzie:)
Co do lozeczek to tez jestem za drewnianymi. Mam nawet taki zestaw upatrzony gdzie z lozeczka pozniej wyciaga sie wszystkie szczeble jak dziecko urosnie i dac taki ogranicznik. pod lozeczkiem jest duza szuflada a obok komoda zeby na ubranla dla dziecka bylo miejsce bo mamy maly pokoj.Werix lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Nulka, a jaki to ten wymarzony?
Tak, dron. Miałam kupić na 30-tkę, ale jego kumpel ma i tak się jara od pół roku, że nie mogłam odmówićMnie tam to w ogóle nie kręci
Co do łóżeczek u nas turystyczne pozostało turystycznym, bo jednak do rodziny męża się jeździło, a oni daleko... U nas na początku świetnie sprawdziła się drewniana kołyska - mała i mobilna. Później przeszliśmy na zwykłe łóżeczko -
Werix wrote:Ja dziś tydzień 20
Tylko u mnie M robi sam i tyle na ile w danej chwili nas stać. Na razie podwiesił sufit w łazience wiatrołapie i korytarzu (została kuchnia i salon przygotować pod taśmę led). Położył gładź u młodego w pokoju i teraz wykańcza sufit w łazience po czym ruszy z płytkami
Werix, emilkazozz lubią tę wiadomość