Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś tydzień 20
zaraz zabieram się za sprzątanie. W moim domu zaczęli tynkować ściany i w końcu zaczyna to wyglądać jak dom!
nie mogę się doczekać aż zacznę je malować! Pralkę upiliśmy boscha, przyjeżdża we wtorek, a w weekend odbieramy projekt łazienki. Zaczyna się najlepszy okres budowania domu, czyli wykończenie:) obyśmy wprowadzili się do końca października!
polkosia lubi tę wiadomość

-
P.s. belly sugeruje, że mam zacząć kupować rzeczy dla dziecka :p
Zapisałam się etż do szkoły rodzenia. Co prawda dopiero 10 września, ale chcieliśmy kurs weekendowy, ktorego w wakacje nie prowadzą. Mam nadzieję, że brzuch nie będzie mie przeszkadzał, bo to już będzie 3 trymestr!
guerretenshi lubi tę wiadomość

-
Część Wam :* miałam wczoraj taka zgagę ze myślałam nad użyciem gasnicy. W życiu tak źle mi nie bylo. Odkryłam że to po soku pomarańczowym który teraz litrami pochłaniam.
Dziś wpada koleżanka z technikum wiec mam w końcu motywację żeby ogarnąć ten chaos.
Do marudzacych że brzucha nie mają - cieszcie się ! Zbliżenia z nim do najprzyjemniejszych nie naleza. Az mi libido spadło. Do tego ten pecherz. Chodzę siku co 30 min.
Co dziś macie na obiad moje drogie? Szukam inspiracji
Martusiazabka lubi tę wiadomość
-
Werix wrote:Ja dziś tydzień 20
zaraz zabieram się za sprzątanie. W moim domu zaczęli tynkować ściany i w końcu zaczyna to wyglądać jak dom!
nie mogę się doczekać aż zacznę je malować! Pralkę upiliśmy boscha, przyjeżdża we wtorek, a w weekend odbieramy projekt łazienki. Zaczyna się najlepszy okres budowania domu, czyli wykończenie:) obyśmy wprowadzili się do końca października!
Werix, zazdroszczę! Najlepszy etap. My dopiero zaczynamy budować, mamy juz projekt wykonawczy i składamy wniosek o pozwolenie na budowę. Także akurat jak dziecko będzie mieć dwa lata może się wprowadzimy ;p
Werix lubi tę wiadomość
-
Werix my tez czekamy do momentu az bedziemy nasz dom wykańczac a chcemy tylko zrobic pozniej jak najszybciej kuchnie lazienke i miejsce do spania zeby juz na swoim byc ale jak narazie to ja mam dzien gdzie czekam na betoniarke bo beda zalewac deke i schody a moze w przyszlym roku dach bedzie:)
Co do lozeczek to tez jestem za drewnianymi. Mam nawet taki zestaw upatrzony gdzie z lozeczka pozniej wyciaga sie wszystkie szczeble jak dziecko urosnie i dac taki ogranicznik. pod lozeczkiem jest duza szuflada a obok komoda zeby na ubranla dla dziecka bylo miejsce bo mamy maly pokoj.
Werix lubi tę wiadomość
-
Roan Basspolkosia wrote:Nulka, a jaki to ten wymarzony?

Tak, dron. Miałam kupić na 30-tkę, ale jego kumpel ma i tak się jara od pół roku, że nie mogłam odmówić
Mnie tam to w ogóle nie kręci 

Co do łóżeczek u nas turystyczne pozostało turystycznym, bo jednak do rodziny męża się jeździło, a oni daleko... U nas na początku świetnie sprawdziła się drewniana kołyska - mała i mobilna. Później przeszliśmy na zwykłe łóżeczko -
My sie wykańczamy od miesiąca i już czuję się wykończonaWerix wrote:Ja dziś tydzień 20
Tylko u mnie M robi sam i tyle na ile w danej chwili nas stać. Na razie podwiesił sufit w łazience wiatrołapie i korytarzu (została kuchnia i salon przygotować pod taśmę led). Położył gładź u młodego w pokoju i teraz wykańcza sufit w łazience po czym ruszy z płytkami
Werix, emilkazozz lubią tę wiadomość