Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kalina123 wrote:Cati angina to choroba w 90% przypadków bakteryjna a zapalenie krtani to typowa wirusówka, dwie zupełnie inne choroby z innymi objawami
Teoretycznie przy anginie słabo się je bo boli ale na początku jak się rozwija to może nie dawać jeszcze wszystkich objawów
Dużą ma tą temp? A może to bostonka? teraz podobno panuje w przedszkolach (u mojego syna też) nie ma czerwonych krostek/plam na wnętrzach dłoni i stóp, w buzi? Też zazwyczaj zaczyna się gorączką
aha okwlasnie mlody mi przezdrowiał, gorączka dała na spokój, jeszcze w nocy byla lekka. Dalam leki zbijające, zjadł mleko i spal do 8 wiec chyba wydobrzeje.
Witam sie w 16 tyg.
ja Oliwek nie cierpie ;P wszystko sie lepi eee nie. Ale kupilam cos co pieknie nawilża i nie jest takie oleiste. A moj wiecej plam suchej skóry juz nie ma ! bo mial z tym wielki problem ... Emolienty do kąpieli nie dawaly rady wiec musialam sięgnąc po cos co dziala...
http://cluster006.ovh.net/~dzieciow/wp-content/uploads/2012/06/jj-mleczko.jpg no i znalazłam mleczko JB -
Witajcie
U mnie mielone z ziemniakami i mizeria dzis na obiadnie mogę się doczekać ;p
My chcemy dzis isc i ustalić szczegóły dotyczące wynajmowanego mieszkania i powoli zaczynamy remont;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 12:01
cati lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
kalina123 wrote:Ja już od dawna nie używam, od kiedy mam wszystkorobiącego robota kuchennego to kręcę sobie sama bez tego całego chemicznego syfu
Są w necie przepisy na domowe kostki rosołowe tylko trochę z tym zabawy
Ja też sama robie buliona w zasadzie "paste" bulionowa
-
Aaaa no i detektor działa (słaba bateria była) - on powinien nazywac sie nie detektor a "uspokajacz", bo nareszcie po jego uzyciu nie mam takiego parcia zeby co tydzien leciec na USG
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 12:49
polkosia, emilkazozz lubią tę wiadomość
-
no u nas teściu i murarz i z dachem więc sporo na robociźnie zaoszczędzimy, mam nadzieję, ze szwagier w wykonczeniowce pomoze, zawsze to jakas kasa do kieszeni, ja sie nauczylam tez robic zupy bez kostek
u mnie na obiad pomidorówka z rosołu hihi i ryż z warzywami i kurczakiem a na deser jagody
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Hura deka i schody zalane. Bylam w kiosku kupilam bibule. Teraz tylko czekam na meza zeby przyjechal z pracy i jakiegos krzaka ucial. Przyozdobie i mojka jak ta lala
Co do budowy to my nie mamy tak fajnie bo musimy polegac na obcych czyli nic taniej ale jakos to idzie. Zeby tylko zdrowie bylo a jeszczw dzis wyplata to musze poszalec na allegro za prezentami. -
polkosia wrote:Cati, z Johnsonem bym uważała... Oni mają koszmarne składy
Nie wiem ja tych oznaczen nie rozumiem co jest w skladzie . Ale skoro mozna stosowac od 1 dnia - noworodka to chyba takiemu rocznemu dziecku raczej nie zaszkodzi ?bo wczesniej przyznam nie stosowalam go .
Od pierwszych dni stosowalam Oliatum - z apteki .
Bo maly byl przenoszony i mial tak sucha skórebo ta maź ochronna juz dawno znikla i urodził sie czysciutki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 13:09
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Czytam Was na bierząco od kiedy wiem o swojej ciąży ( chyba już jestem uzależniona;)) Śliczne macie Te swoje Skarby:) Zazdroszczę Dziewczynom , które już znają płeć. Niby to tak mało ważne, a jednak ciekawość robi swoje. Ja póki co dostałam dwie "niezobowiązujące diagnozy": raz na dziewczynke, a drugi raz na chłopca.
Co do ruchów to od dwóch dni, gdy dłużej posiedzę albo poleżę, to czuję takie jakby skakanie mięśnia . Nie wiem jak to nazwać. Wcześniej tego nie czułam. Jestem w ciąży pierwszy raz więc nie mam pojęcia czy to już dzidzia daje o sobie znać.?
Barnosia, mi też się tak wydaje. Dookoła mam dużo znajomych w ciąży, a do tego co 3 kobieta którą widze idzie z brzuszkiem. Może My teraz po prostu bardziej zwracamy na to uwagę
A oto moja Dzidzia chciała się przywitać:
Tylko, że zdjęcie z prenatalnych z 13 tyg. Nastepne bedzie pewnie dopiero na połówkowych po 10 sierpnia .cindi88, Nulka, baranosia, Krakuska, kwiatuszek12345, Barcia, polkosia, Polarisa90, Jiji, Kushina, cudek2, Izieth lubią tę wiadomość