Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:Cati, i dla Ciebie i dla dziecka. Wiesz, oni na większości kosmetyków piszą, że od 1 dnia, a słyszałaś ostatnio ile kasy musieli płacić odszkodowań dla kobiet, które dostały raka od używania ich kosmetyków? Z tego co pamiętam, to u jednej na pewno zasypka dla niemowląt. A jak wejdziesz na tablicę FB ich, to zobaczysz ile ludzi ma problemy. Ja kupiłam zwykłą oliwkę dla Tysi, jak jeszcze nie wiedziałam co to za syf, dostała takiego uczulenia, że do lekarza trafiliśmy. Jak wtedy poczytałam co oni tam ładują, to...
-
Ja używam tego masła http://www.shop.purite.pl/maslo-do-ciala-czekolada-cynamon-duplikat-1.html . Naturalne i faktycznie bardzo dobrze nawilża i natłuszcza. Używam go w sumie do całego ciała, bo jak już zacznę brzuch to zaczynam zauważać, że wszędzie by się przydało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 15:47
-
Ktoś tu niedawno wrzucał link gdzie zlustrowano rożne specyfiki na rozstępy i z tego co pamiętam najlepiej wypadały Babydream z rossmanna
-
Ja używam na razie olejku Mustela i jestem bardzo zadowolona.
Nie tłuści i nie wysusza.
Ma tylko 105 ml ale używam go od początku i jeszcze nie skończyłam jednego opakowania.
Cena zbójecka ale na allegro 35 zł
Zaciekawił mnie skład i opinie tego Babydream, kupię jako następny.3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Krakuska wrote:Hmm dziewczyny, czy łożysko blisko ujścia szyjki \ dochodzące do ujścia to bardzo poważna rzecz? Jest sie czym martwić?
Na tym etapie ciąży jeszcze może tak byc, wraz ze wzrostem macicy powinno się podnieśćja mam na styku z ujściem szyjki i nic mi nawet lekarz nie wspomniał.
Ale ogolnie lepiej się oszczędzać przynajmniej do kolejnej kontroli... Martwić sie nie ma coKrakuska lubi tę wiadomość
-
Mnie też się wydaję ,że wszędzie kobiety w ciąży a jeszcze się wczoraj śmiałam bo tata rozmawiał ze swoim sąsiadem i mówi do nie go patrz bocian leci trzeba się chować a on mówi ja już nie muszę moja córka jest w ciąży
Werix, milky way, Nulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalwa963 wrote:Drogie mamy a co stosujecie anty rozstępom? Myślałam nad "hurtowym" zakupem tych preparatów z Ziai, ale nie wiem, nie sprawdzałam ich nigdy, może coś doradzicie?
https://e-ziaja.com/pl/100-cellulit-rozstepy
Osoba z trzema postami, a w kazdym z nich zachwala produkty Ziai:/ Tej Pani juz podziekujemy.
palma, kalina123, polkosia, Werix, milky way, Nulka lubią tę wiadomość
-
A ja od wczoraj czuje prawdziwe kopniaki, uwierzcie mi, ze nie pomylicie tego z niczym innym
Codziennie o 12 dzidziuś daje o sobie znac, ale dzisiaj to juz tak mnie kopnął, ze sie przestraszyłam haha
Zaczynaja mnie przerażać te kopniaki, to takie słodkie, ale jednocześnie dziwne...ahha
palma, milky way, Nulka lubią tę wiadomość
-
Dla mnie to jest mega przyjemne, ale przeraża mnie ze juz jest taki duzy, ze az tak go czuje ahha
W nocy tez mnie zaczął walić po brzuchu i spac nie mogłam...Najlepsze uczucie na świecie, nie da sie tych kopniaków pomylić z niczym bo jelita nie potrafią tak kopać hahahIzieth lubi tę wiadomość
-
A ja się akurat zgodzę z opinią ze Ziaja jest ok. Dobrze nawilża, nie jest tłusta, zapach dość neutralny więc mi podchodzi o wiele bardziej niż palmers (okropnie mi pachniał w 1trym.) czy oliwkaElancyl zachwalala moja siostra ale strasznie to drogie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 18:18
milky way lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie używam kremu z kwasem hialuronowym do twarzy z Ziai i jestem pozytywnie zaskoczona3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
cindi88 wrote:A na "pajaczki" jest jakiś sposób ? Witamina C żeby naczynka wzmocnić może? Niestety strasznie zaczynają mi pękać na udach szczegolnie.
cindi88 lubi tę wiadomość