Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Werix wrote:Ja dziś tydzień 20
zaraz zabieram się za sprzątanie. W moim domu zaczęli tynkować ściany i w końcu zaczyna to wyglądać jak dom!
nie mogę się doczekać aż zacznę je malować! Pralkę upiliśmy boscha, przyjeżdża we wtorek, a w weekend odbieramy projekt łazienki. Zaczyna się najlepszy okres budowania domu, czyli wykończenie:) obyśmy wprowadzili się do końca października!
Ten etap najlepszy i najgorszy zarazem- super móc wybierać, projektować, ale kasa idzie w takim tempie, że nie nadążamy liczyć
duży domek budujecie? Jakiś gotowy projekt? -
Projekt mieliśmy robiony pod nas. Dom ma 130m2 na parterze (w tym 90 użytkowych) i poddasze, które na razie zostawiamy surowe. Będziemy wykańczać je jak rodzina nam się bardziej powiększy i będziemy potrzebować większej przestrzeni
My będziemy musieli ograniczać naszą bujną wyobraźnię, bo nie chcemy brać dodatkowego kredytu, więc na co nie starczy tego nie będzie, albo będzie po jakimś czasie, jak odłożymy -
nick nieaktualny
-
oj u nas to samo kasa leci jak szalona, sama kuchnia ma wyjść ze sprzętem koło 40 tys;/
no coż potem będziemy klepać słodką biede ale u siebie
Ja używam nie wiem czy pisałam też ten elancyl rodzice mi kupili, jest ok.
Mustela mama chce mi kupić ale w sroka o piszą, że ma toksyny ;/
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
W pierwszej ciąży smarowałam brzuch najzwyklejsza oliwką (patrzyłam tylko, żeby bez parabenów była) ja mam skłonności do rozstępów więc mi wyszły, ale tam gdzie smarowałam mam tylko pojedyncze i małe
-
Polkosia mamy na wymiar kuchnie robioną bo jesteśmy wysocy i będzie wysokość niestandardowa, wszystko w zabudowie, a sam sprzęt ok 9 tys [ lodówka, okap, zmywarka, płyta indukcyjna, piekarnik, mikrofalówka] jeszcze doliczyć zlew, w sumie w to też wliczyłam pralkę no i tak wyszło. ale to będzie moje królestwo więc na bogato
najwyżej spać będę nadal na ziemi jak teraz hihi
polkosia, milky way lubią tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Wierzę
Ja nie przepadam za pichceniem i kuchnią, dlatego najwięcej kasy władowane mam w sypialnię... Łóżko z materacem 220 szerokości kosztowało nas 11 tysięcy
Ale ja kuchnię miałam w spadku po rodzicach, wymieniłam tylko sprzęt, więc wyszło tanio. Pewnie w nowym domu też mnie fantazja poniesie
milky way, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn