Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My po wizycie!
Wszystko z maleństwem dobrze i ... Szymuś będzie miał braciszka! Jednak dwie kulki i armatkaBędę miała w domu 3 facetów haha
Waży 288. Serduszko sliczne bije.
A to dowód;)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e6c5932d9a46.jpg
Siusiak w 4d hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 20:24
kalina123, palma, Barcia, Szczęśliwa Mamusia, milky way, Werix, Polarisa90, RedLady, guerretenshi, Chamomilla, monaaa85, Nulka, Izieth lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratuluję siusiaka
A u mnie dalej brak brzucha! Jestem zalamana, tak mi sie podobaja brzuszki ciążowe, a u mnie prawie płasko. Moglabym dalej bez problemu spac na brzuchu, ale na wszelki wypadek tego unikam. Słyszałam, ze czasem brzuch z dnia na dzien wyskakuje i na to liczeguerretenshi, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Kolejna Koszmarna noc za nami. Jestem mega przemęczona. Wieczorem na samą myśl że zaraz spać dostaje kurwicy i stresu że znów będę się wiercić pół nocy. Każda pozycja jest niewygodna. Nie ważne ile rzeczy wepcham między nogi to i tak za mało.
I znów pewnie nic nie zrobię bo jak Damian pójdzie to będę odsypiac do 13 a potem chodzić jak zombie oraz jeść ciastka. Chcę już żeby dziecko było na świecie. Mogę wstawać co godzinę zmieniać pieluche. Bylebym mogła spać na brzuchu. Ave.
Moja mama wczoraj odnalazła "bety" (nie wiem czy to tak prawidłowo się nazywa) dla dziecka do spania. Rozwiązanie mega zajebiste. Coś jak spiworek wiązany z boków. Mój młody będzie 4 dzieckiem, które będzie w nich spalo. Nie bede miała stresu że sie w nocy rozkryje oraz zaoszczędzi mi klaustrofobicznego ściskania.Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
heya gratulacje cudak siusiaczka
tez mam synka ciekawe co teraz siedzi mi w brzuchu siedzi
Moj synus obecnie przechodzi tzw. trzydniówke ;( gorączka wymioty i co tam jeszcze... ciagle chce na rekach ;( brakuje mi sił.... mam nadzieje ze szybko mu to przejdzie , ostatnio taka 3dniowke- przechodził tydziencudek2 lubi tę wiadomość