Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Czuję się dziś fatalnie. Głowa i kręgosłup. W nocy mały wrzask, spal z nami. Łapie się co jakiś czas za uszka i płacze. Czy to może od zębów tak promieniowac? Nie ma gorączki. Bawi się normalnie. Je też w miarę ok. Eh.
Martwię się. Jeszcze 14ego mamy to szczepienie przypominające 6w1. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
O 17:30 wizytuje. Ciekawe czy maleństwo pochwali się rodzicom w końcu kim jesttrzymajcie kciuki, żeby wszystko z nim w porządku. Dam znać.
Prenatalne mam za 6 dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 11:38
baranosia, polkosia, Szczęśliwa Mamusia, Nulka, Okciakowa, Izieth lubią tę wiadomość
-
Witajcie, u mnie dzis też zimno
Ja czuje mocne ruchy małej w podbrzuszu, wiem kiedy to jelita a kiedy mała buszuje
Ja dzis spalam prawie do 11:o masakrę mam z ty.. Mogłabym spać całymi dniami.
Cudek nie wiem czy to prawda bo nie mialam nigdy dzieci ale podobo dziecko się łapie za uszy jak go bol,, więc może Go przewialo.aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
milky way wrote:Guerretenshi- zapytaj gina, skąd te górki, serio.
milky way lubi tę wiadomość
-
Werix, my mamy Eco Bubble
Jestem zachwycona, bo nawet jak ubranka uwalone kupą do szyi albo jagodami do pasa, to dopiera
Tylko muszę wtedy program 95 stopni na 3h odpalić
Ale przy normalnym 1-2h na 60 nie byłoby szans.
Werix, cudek2 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja dzis od rana pochlaniam buraki. Odebralam wczoraj wyniki krwi i z tego co sie orientuje to mam poczatki anemii bo za malo zelaza i hematokrytu. I ogolnie wszystkie wyniki mam w najnizszej granicy jak sie tylko da
w piatek do lekarza, zobaczymy co na to powie.
-
Werix wrote:Dziewczyny, szukam pralki do nowego domu, możecie jakąś polecić? Żeby ubranka malucha się dobrze dopierały?
Ale mam nadzieje, że też da radę
-
baranosia wrote:Kurde smaruję brzuch bio oil jest on tłusty jak oliwka, a brzuch mam strasznie wysuszony dziwne to...
Może spróbuj oliwke z Rossmann Babydream. Kosztuje około 14 zl. Ja smaruję ta oliwke naprzemian z oliwka palmersa (jest mniej tłusty i szybko się wchłania) A czasem na wieczór masło palmersa i następnego dnia czuć jeszcze masło na brzuchu. Balsamu palmersa nie polecam bo nie czuje nawilżenia, już lepszy jest balsam Nivea granatowy. -
Werix wrote:Ja mam połówkowe w 19t3d. W sumie sama się umawiałam, no ale wydawało mi się, że będzie ok... Nie wiem, najwyżej przyjdę drugi raz.
Dziewczyny, jak odczuwacie ruchy dziecka? W całym podbrzuszu poniżej pępka? Ja wieczorem poczułam takie jakby "ruchy jelit" tuż pod pępkiem, ale wydaje mi się, że dziecko jeszcze tak wysoko nie jest.
Jak ja byłam 17.06 u mojej ginekolog to powiedziała, ze ciaza jest juz na wysokości pępka i dzidzioch ma teraz duzo miejsca na fikaniejak słucham bicia serduszka detektorem to często słyszę je właśnie w okolicach pępka
za to wczoraj pierwszy raz ja i Dominik poczuliśmy takiego mocnego kopniaka!
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
TEż kupię Ecobuble jak się wprowadzę do domu
Byłam dziś wózki zobaczyć
Co do mojej opinii oraz sprzedawcy: Polecają Bebetto Murano - jako jedyny wózek ma amortyzatory i z przodu i z tyłu, i jak odczepia się gondolkę to nie trzeba równocześnie tylko najpierw z jedenej strony klik i potem z drugiej. Tako nie miał wcale więc nie patrzyłam ale miał piękne wózki Anex ale 2 tys ;/
eee ja bym nie powiedziała, że te moje kopniaki to macicaszczególnie że na usg moje dzieciątko ma nogi na suficie czyli na ścianie brzucha i na pewno mnie napieprza hihihi
Dziewczyny mogę normalnie kremy na opryszczkę stosować? póki co plaster mamBo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...