Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja staram się usypiać na tym lewym boku jednak co się nie przebudzę spię na brzuchu, myślę, że brzuch jeszcze nie przeszkadza więc chyba sam wie czy może czy nie
Mnie czasami też podolewa brzuch jak na okres, ale mam tak od początku także myślę, że tak ma być. Dzisiaj w nocy tak mnie pocieły komary, że cała ręka spuchnięta, czas rozpocząć z nimi walke -
Oj tam oj tam ja zaszlam w ciążę w 28dc
bo mi sie chyba cykl przez stres przestawil. Moja kuzynka miala tak krotkie cykle ze dni plodne jej sie z @ nachodzily...
Ale Szczęśliwa jeśli masz 28 dniowe to tu nie ma co testować. ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 15:42
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja już po wizycie. Lekarz zbadał, wszystko jest ok. I słuchałam serduszka mojego maluszka
usg za 2 tygodnie. Mam więcej odpoczywać. I dostałam skierowanie na obciążeniowe
pytałam czy nie za wcześnie, bo to 18 tydzień, a przecież w 24 dopiero się robi. Ale powiedział ze zwykłą glukozę miałam ponad 80 wiec musimy zbadać teraz i potem drugi raz
fuuuuj
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
O kurczę. Nie zazdroszczę. Ja miałam jakoś 9/10 tc i miałam nadzieje ze już nie będę musiała a tutaj tak czy siak za miesiąc znow. Brrrr.
Moje hormony sa tak złowieszcze ze Damian nasyła na mnie moja mamę żebym z nia miała burzliwa dyskusje a on pózniej święty spokój. Ale i tak chodzę ciagle zdolowana lub wkurzona. Koszmar jakiś. -
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa może intuicja podpowiada, że macie się wziąć do roboty
milky way, Szczęśliwa Mamusia, guerretenshi, polkosia lubią tę wiadomość
-
ja juz po wizycie. Smutno mi bardzo bo lekarz mnie badal przez 40min i nic. Dziecko się tak ułożyło ze nic nie mógł sprawdzić . Zaniepokoiło mnie to trochę
nie wiem czy to cos zleg.. Kazal mi isc za 2 tyg na 3d żeby dziecko pomierzyc it.. A do niego dopiero 18.08
((
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 16:56
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Szczęśliwa jeśli lekarz kazał się wstrzymać te 3 cykle to ja bym jednak uważała i dała sobie na wstrzymanie
Mól lekarz po ciąży biochem. Kazał mi poczekać 3 cykle, odczekałam na wszelki wypadek 4
Ja po ciąży biochemicznej przekopałam pół internetu na temat poronień, ciąż bioch. itp i też się skłaniam ku odczekaniu po takich przejściach
Różne są opinie i podejscie lekarzy, ale na logikę skoro chcą żeby odczekać to coś w tym musi być, nie robią tego złośliwie a dla dobra pacjenta
Jasne że kobiety zachodzą od razu i wszystko jest ok ale czasem jednak nie jest
Szczęśliwa Mamusia, polkosia lubią tę wiadomość
-
anna123 wrote:A mozna to badanie porownac np jakbym miala wypic szklanke tego soku co sie odsacza jak sie otworzy puszke czy to z brzoskwinia czy ananasem ?
To jest bez smaku i 10x slodsze od soku z puszki od ananasa
Ja zakropilam sobie sok z cytryny to dalo sie to wypic ale wiem ze nei wszędzie pozwalaja to zrobić.
Ps. martwi sie swoja wagą na start mialam 57 kg , a w dalszym ciagu waze 57.7 nie wiele przytylam myslicie ze jest powod do obaw ? ale to poczatek drugiego trymestru i tlumacze sobie ze jeszcze jest czas...
Ograniczylam cukry proste , duzo wody itd.... posilki regularne i nie wielkie . -
nick nieaktualnyNulka Może coś w tym jest
, ale jak na razie musimy jeszcze odczekać , dwa cykle nawet jak gin mi pozwoli działać , to ja wolę dla własnego spokoju poczekać
.
Palma A to maleństwo skryte jest , może batonik trzabyło zjeść, lub czekoladę trzeba zachęcić aby maleństwo sie ujawniło , może w końcu się mamusi pokaże. Może gdzieś prywatnie pójdź w między czasie , poproś maleństwo aby dobrze się ułożyło , aby Pan doktor je pomierzył
.
kalina123 Masz dużo racji , teraz pójdę na wizytę 19 lipca i zobaczymy co powie moja gin , ja to muszę mieć pewność że wszystko dobrze się zagoiło , my z mężem postanowiliśmy , a czy tak będzie to już decyzja gin też będzie brana pod uwagę, my chcemy działać dopiero w listopadzie tak postanowiliśmy więc tego się trzymam .Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 17:34
-
no dokładnie bylo ułożone w odwortna literę U takie zgięte. Ostatnio się ujawniła ze BD to dziewczynka a dzis mial lekarz to potwierdzić a tu nic.
Prywatnie i tak bede musiała iść żeby to 3d zrobić.Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)